Ο Πρίγκιπας έσωσε την Queen από τους κακούς... με 2η ασυλία σερί στο #SurvivorGR

 

Ο Σάκης έσωσε τη Mαριαλένα και τον εαυτό του με δεύτερη σερί ασυλία και έδωσε τον τάκο τον Ασημακόπουλο μετά την Ελένη στο #SurvivorGR! Το πριγκιπόπουλο, η Σταχτοπούτα, η μητριά και κακές αδερφές...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Τρίτης, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έβαλαν στο μικροσκόπιο τους Amigos, μετά την αποχώρηση της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναρωτήθηκε με νόημα στην κάμερα: «Δηλαδή πατάτε ένα κουμπί και τα συναισθήματα σας  και όλα αυτά τα «bro» και «αδελφή μου» και «αγάπη μου» και «λατρεία μου» τα ξεχνάτε και χαμογελάτε επειδή κάποιος το ζήτησε; Και μένα ο Τριαντάφυλλος, όταν έφυγε, μου είπε «μην τολμήσεις και κλάψεις! Θέλω να χαμογελάς, να φανείς δυνατός και θέλω να παλέψεις». Αλλά 2-3 μέρες δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάκρυα μου. Δεν θα μπορούσα να πατήσω κουμπί, να σβήσω όλα αυτά που νιώθω απλά και μόνο επειδή μου το ζήτησε ο Τριαντάφυλλος».

«Αν αυτά τα παιδιά μπορούν να το κάνουν… Εγώ συνεχίζω και λέω ότι αυτό δεν είναι φιλία αλλά είναι λυκοφιλία» πρόσθεσε, αιχμηρά, ο παίκτης του Survivor

 

 
 
Βεβαίως, ο Σάκης Κατσούλης δεν παρέλειψε να στηρίξει τόσο στην κάμερα του Survivor όσο και στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη την ψήφο που έδωσε στην Ελένη Χαμπέρη!
 

 

Ηλίας: Με ενόχλησε ότι σχολιάστηκε για το αν στεναχωρηθήκαμε για την αποχώρηση της Καρολίνας

 

Η συμπεριφορά της έχει διχάσει τους παίκτες και για άλλη μια φορά έγινε θέμα συζήτησης στην παραλία.

Εκείνη βέβαια, θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της και εξήγησε τι συνέβη στη Μαριαλένα και πώς τα έβλεπε εκείνη από τη δική της οπτική γωνία.

«Χθες το βράδυ μπαίνοντας στην καλύβα, άκουσα την Ελένη να μιλάει με τους φίλους της. Με αυτόν τον τρόπο που τα μεταφέρει η Ελένη και με αυτό το ύφος, είναι λογικό να τα παρερμηνεύουν οι φίλοι της και τώρα καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό», ήταν μερικά από τα λόγια της Μαριαλένας για την Ελένη Χαμπέρη.

 

«Δεν μπορώ να βλέπω την Ελενίτσα να είναι συνέχεια στο κέντρο, γιατί ασχολούνται ρε φίλε;», σχολίασε on camera με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Λίγο μετά, η Ελένη Χαμπέρη λύγισε και έκλαψε μπροστά τους Amigos.

 

Ασημακόπουλος: Τακτική του Σάκη να ξεπαστρέψει της γυναίκες για να ανέβει η Μαριαλένα στο θρόνο της

 

Ένας απαιτητικός στίβος μάχης περίμενε τους Survivors οι οποίοι διεκδικούσαν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά κάνοντας μερικά από τα πιο γρήγορα run μέχρι τη στιγμή που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραυματίστηκε…

Η Μαριαλένα δέχτηκε αμέσως ιατρική βοήθεια αφού ο Γιώργος Λιανός μόλις την είδε φώναξε τον γιατρό χωρίς να αφήσει δευτερόλεπτο να πάει χαμένο.

Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μετά τον τραυματισμό της πλάνταξε στο κλάμα, μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο.

Δεν ήταν όμως μόνο ο πόνος από το ατύχημα, αλλά και το γεγονός ότι οι ατομικές ασυλίες είναι πιο σημαντικές από ποτέ στο σημείο που έχουν φτάσει και κανείς δεν θέλει να τραυματιστεί και γενικότερα να συμβεί κάτι που μπορεί να του κοστίσει το μέλλον του στο παιχνίδι.

Οι παίκτες «βγάζουν φτερά» σε κάθε αγώνισμα και αυτό στο επεισόδιο της Τρίτης (15/6) το είδαμε να συμβαίνει πιο έντονα από ποτέ.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κλαίγοντας δεν δίστασε να πει «Δεν μπορώ άλλο ρε φίλε...».

Ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πρώην σύντροφός της αλλά και το απόλυτο στήριγμά της στο παιχνίδι, έτρεξε αμέσως στο πλευρό της για να δει πώς είναι και σίγουρα αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε ούτε υπήρχε στο πλάνο.

 

O Σάκης Κατσούλης κέρδισε το πολυπόθητο δεύτερο έπαθλο ασυλίας για αυτή την εβδομάδα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι παίκτες μπήκαν δυναμικά κάνοντας μερικά από τα πιο γρήγορα run, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

Όλοι οι παίκτες του Survivor είχαν 5 ζωές στην διάθεσή τους και εκείνος που κατάφερε να μην χάσει τις περισσότερες και να κερδίσει το έπαθλο ασυλίας ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες του παιχνιδιού δεν μπορεί να ψηφιστεί από κανέναν συμπαίκτη του αυτή την εβδομάδα, χάρη στην διπλή νίκη ατομικής ασυλίας.

 

Τα τρυφερά λόγια του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αμέσως μετά τη νίκη του στο αγώνισμα για το έπαθλο ασυλίας.

Είναι πασιφανές πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν έρθει πιο κοντά το τελευταίο διάστημα στο Survivor.

Ο Σάκης ήταν ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά το έπαθλο ασυλίας και αμέσως μετά τη νίκη του ακούγοντας την Μαριαλένα να παραπονιέται για τον τραυματισμό της, της είπε χαρακτηριστικά: «Σ΄ αγαπάω ρε. Έχασα μια ζωούλα όταν ήσουν στο γιατρό μόνο» με εκείνη να του απαντάει: «Μπράβο αγάπη μου».

Ασημακόπουλος: Προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε

 

Σάκης: Οι Αμίγκος έχουν 50% παραπάνω πιθανότητες να κερδίσουν από ότι η Μαριαλένα και εγώ

 

Για ακόμα μια φορά το βράδυ της Τρίτης, οι έξι φιναλίστ βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να συναντήσουν τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Εκεί πια οι ισορροπίες ήταν δεδομένες, πλην λεπτές, καθώς ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται σταθερά απέναντι από την παρέα των Amigos.

Έπειτα από ένα νέο και καθ΄ όλα απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας, ένας ήταν εκείνος που θα είχε την τύχη των υπολοίπων στα χέρια του και θα έπρεπε να δείξει ποιος θα βρεθεί, μαζί με την Ελένη Χαμπέρη, με το ένα πόδι… εκτός Αγίου Δομινίκου. Ποιος ή ποια θα έμπαινε αυτή την εβδομάδα στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών του Survivor.

 

Η παρεξήγηση Σάκη, Μαριαλένας με την Ελένη συνεχίζεται

 

Και αυτός ήταν, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Σάκης Κατσούλης. 

Όπως είπε ο παίκτης στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, η απόφαση που πήρε είχε ένα όνομα. Και αυτό δεν ήταν άλλο από… Γιώργος Ασημακόπουλος!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος γνώριζε ήδη από το αγώνισμα ασυλίας πως, εάν ο Σάκης Κατσούλης κέρδιζε και αυτή την ασυλία, θα ήταν ο ίδιος ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor αυτής της εβδομάδας.

 

Η ατάκα από τον Ασημακόπουλου για την Queen Μαριαλένα έγινε viral στο Twitter 

 

  

 

  

 

  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά