Θερμή υποδοχή και επισημότητες για την Μαργαρίτα Νικολαϊδη στο νησί της Λέσβου!

 

Η απώλεια του μπαμπά της, η ζωή στο Καζακστάν και ο έρωτας με τον Χρήστο! Η Μαργαρίτα στις εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» - Λίγες μέρες μετά τη νίκη στο #MasterChefGR, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη βρέθηκε στη Λέσβο όπου και την υποδέχθηκε πλήθος κόσμου καθώς και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μαζί με την σύζυγο του, Δήμητρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, Μαργαρίτα Νικολαϊδη μεγάλωσε στο νησί της Λέσβου και συγκεκριμένα στην Σκάλα Καλλονής.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, η νικήτρια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR θα είναι η βασική σεφ στο δείπνο που θα παραθέσει η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στους συντελεστές της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» με βασική πρωταγωνίστρια την Μιμή Ντενίση καθώς και γνωστούς ηθοποιούς.

Επίσης, η περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πέρα από το δείπνο, έχει σκοπό να συνάψει μια πλήρη γαστρονομική συνεργασία με την Μαργαρίτα Νικολαϊδη με σκοπό την προώθηση των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

 

Και μπορεί αυτήν τη στιγμή ο σύντροφός της να βρίσκεται μακριά της, όμως η αγάπη τους καλά κρατεί. Ο Χρήστος εργάζεται στη Μύκονο, οπότε δεν μπορούσε να είναι μαζί με τη Μαργαρίτα στο ταξίδι της στη Λέσβο. Μέσα από το Instagram, όμως, φροντίζει να δείχνει την αγάπη του για το κορίτσι του κάνοντας τρυφερά Insta Stories.

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής Μαργαρίτα Νικολαΐδη βρέθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μίλησε για τη ζωή της πριν και μετά τον θρίαμβό της. 

Η γλυκιά Μαργαρίτα η οποία σήμερα αναχωρεί για τον νησί στο οποίο μεγάλωσε, τη Μυτιλήνη, μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής της στο Καζακστάν όπου γεννήθηκε αλλά και για την απώλεια του πατέρα της όταν ήταν μόλις τριών ετών.

Όπως είπε, ο πατέρας της ως μορφή δεν ένιωσε να της λείπει ποτέ καθώς η μητέρα της στάθηκε και ως μάνα και ως πατέρας για εκείνη και την αδελφή της, όμως παρ' όλα αυτά δεν θέλει να συζητάει γι' αυτό το θέμα.

Επίσης αποκάλυψε ότι ήταν δύσκολα τα παιδικά της χρόνια όμως δεν της έλειψε ποτέ τίποτα καθώς η μητέρα της φρόντισε γι' αυτό.

Στη συνέχεια, ο αγαπημένος της, ο Χρήστος τής έκανε έκπληξη και έκανε παρέμβαση στην εκπομπή μιας και δεν μπορούσε να είναι παρών στο πλατό αφού δουλεύει για σεζόν στη Μύκονο.

Η Μαργαρίτα είπε ότι δεν ζηλεύουν ο ένας τον άλλον και πως το μόνο πράγμα που την εκνευρίζει στον Χρήστο είναι η ακαταστασία του.

Όσο για τον Χρήστο, είπε πως δεν τον εκνευρίζει τίποτα στον χαρακτήρα της εκτός από το γεγονός ότι μερικές φορές είναι κυκλοθυμική.

Χρήστος και Μαργαρίτα έστειλαν φιλιά ο ένας στον άλλον μιας και είναι υποχρεωμένοι λόγω δουλειάς να είναι για λίγο καιρό χωριστά, όμως δεν έκρυψαν ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι μαζί.

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!