Μετάνιωσε η μητέρα της Μαριαλένας για όσα είπε για τον Σάκη και το #SurvivorGR;

 

 

 

Όσα ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου για την συζήτησή της με την μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη - Ο Τριαντάφυλλος έλυσε το μυστήριο για Σάκη και Μαριαλένα

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα σημάδια στο σώμα της από το #SurvivorGR – «Δεν θα έκανα παρέα με Τζέιμς, Βέλλη και Μπάρτζη - «Ως γυναίκα θα στηρίξω την Μαριαλένα»

Η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν το πρωί της Δευτέρας καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day!» Η πρώην παίκτρια του Survivor έδειξε στην κάμερα τα σημάδια που άφησε στα πόδια της το realiy λέγοντας πως «δύσκολα θα φύγουν» ενώ μίλησε για τη συνάντησή της με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αλλά και τον Τριαντάφυλλο. 

 «Είναι πληγές, χτυπήματα που έχω από το παιχνίδι. Χτυπούσα και άνοιγαν ξανά οι πληγές. Μέχρι και πρόσφατα άνοιξε πληγή. Δεν νομίζω ότι θα φύγουν εύκολα. Είχα πολλά γυναικεία θέματα με τον κύκλο μου. Θέλει και προσοχή στο θέμα της διατροφής. Παίρνεις εύκολα τα κιλά γιατί ο οργανισμός παθαίνει σοκ και αποθηκεύει τα κιλά» είπε η Ελευθερία Ελευθερία. «Συνήθως πρηζόμαστε εμείς οι γυναίκες» συμπλήρωσε.

«Είχα επικοινωνία με τη μαμά της Μαριαλένας. Είχε ανησυχία για το παιδί της. Τη ρώτησα τη Μαριαλένα αν θέλει να στείλω κάποιο μήνυμα στη μαμά της αλλά δεν μου είπε γιατί δεν περίμενε ότι θα φύγω.Η μαμά της Μαριαλένας ακούει τις κακές κριτικές και ανησυχεί. Αλλά είναι περήφανη για την κόρη της. Δεν μπορώ να σας πω τι συζητήσαμε. Ούτε επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω τίποτα. Η μαμά μου πάντως έκανε πάρτι όταν αποχώρησα.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Περί σεξουαλικής συνεύρεσης στο Survivor: «Δεν είπα ακριβώς ότι έγινε. Είπα απλά μπορεί να έγινε σεξουαλική συνεύρεση μπορεί και όχι…»

«Ο Τριαντάφυλλος δεν περίμενε να μείνει στο Survivor έξι μήνες.  Ήθελε να φύγει από την πρώτη του υποψηφιότητα.Είναι φοβερός, ωραίος στην παρέα του. Εμένα ήταν μια ευχάριστη νότα. Συζητάμε πολλά πράγματα. Ελπίζω κάποια στιγμή να συνεργαστούμε.»

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με την τριάδα Μπάρτζη Βέλλη και Τζέιμς. Είχα πει από το παιχνίδι ακόμα, ότι πρέπει να ηρεμήσουμε. Δεν θα έκανα παρέα μαζί τους για να είμαστε ειλικρινείς. Αν βρεθούν στο δρόμο μου θα μιλήσω δεν κρατάω…» κατέληξε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Θέλω νικητή τον Σάκη και την Μαριαλένα, αλλά ως γυναίκα θα στηρίξω την Μαριαλένα».

 

Στον καναπέ του «Love it» κάθισε ο Τριαντάφυλλος και μίλησε για όσα έζησε στο Survivor αλλά και σε τι επίπεδο είναι τελικά η σχέση του Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Επειδή εγώ είμαι το παιδάκι τους, τα έχω ζήσει όλα. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά πολύ τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί πολύ με αυτό και έχει δει πράγματα από τον Σάκη. Εκείνος άφησε πολλά πράγματα για να είναι δίπλα στη Μαριαλένα. Την αγαπάει πάρα πολύ. Νιώθει πολύ καλά η Μαριαλένα μαζί του. Θέλω να το πω και στην οικογένειά της ότι είναι πολύ καλά και είναι πολύ χαρούμενη μαζί του. Να μη στεναχωριούνται. Δε ξέρω αν θα τους παντρέψω αλλά τον Σάκη θα τον παντρέψω σίγουρα.»

«Ο Γιώργος Λιβάνης μου είπε να προσέχω τη Μαριαλένα πριν μπούμε στο παιχνίδι. Τι να κάνω όμως που ήμουν στην κόκκινη ομάδα και εκείνη στη μπλε και μετά μπήκε και ο Σάκης στους Mπλε; Είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά όταν ενωθήκαμε, τι να κάνω που τους έβλεπα χαρούμενους; Δεν έχω μιλήσει με τον Λιβάνη από τη μέρα που γύρισα από το Survivor.»

«Είχε πάει ο Γιώργος με τον Κόρο και είχαν βρει φαγητό. Εγώ δεν ήμουν μαζί τους, αν ήμουν μαζί τους θα το έλεγα. Τον Κόρο δεν τον κατηγορώ, δε πειράζει. Πάντα έλεγα να είναι καλά το παιδί γιατί δε ξέρω τι έχει περάσει, να είναι καλά να πιάνει και ψάρια, να τρώει. Έχω μάθει από τους γονείς μου να εύχομαι κάτι καλό ακόμα και για τον αντίπαλό μου και στα πιο δύσκολα» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για τα σχόλια που είχαν κάνει ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κόρο μέσα στο παιχνίδι για τα μαλλιά του.

«Πριν μου γίνει πρόταση για το παιχνίδι είχα κάνει μεταμόσχευση μαλλιών. Ο γιατρός μου είπε να μην πάω στο Survivor γιατί λόγω κακής διατροφής και ήλιου δε θα πετύχει. Σε αυτά τα δυο παιδιά τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο τα έλεγα όλα γιατί τους θεωρούσα φίλους μου, και εκείνοι μου έχουν πει πολλά πράγματα και αυτά που μου έχουν πει δε θα πω ποτέ σε κανέναν για να τιμήσω αυτούς τους δυο μήνες που ήμασταν φίλοι μου» απάντησε τονίζοντας πως δε κρατά κακία σε κανένα.

«Θεωρώ τον Αλέξη Παππά παρεξηγημένο. Είχε πάντα μια κόντρα με τον Νίκο και τον Τζέιμς και εκείνοι μαζί του. Δεν είχε κακία όμως. Με έχουν πάρει όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου τηλέφωνο, όλοι. Με τον Τζέιμς μιλάμε συνέχεια, είχαμε πει να κάνουμε και ένα πάρτι στη Ρόδο με φαγητά, ποτά και μουσική για να βοηθήσουμε τον κόσμο…Είχα πει εμπιστευτικά σε κάποια παιδιά ότι αν κερδίσω το έπαθλο αυτό θα μοιραστεί σε όσους έχουν ανάγκη» είπε σε άλλο σημείο ο Τριαντάφυλλος.

«Συνάντησα την μητέρα του Σάκη κι ήταν πολύ συγκινητικό. Ο Σάκης αγαπά υπερβολικά την Μαριαλένα κι η ίδια έχει συγκινηθεί. Άφησε πίσω του πράγματα και την αγαπά πολύ κι ερωτικά. Θέλω να πω στην οικογένειά της ότι η Μαριαλένα είναι πολύ χαρούμενη που είναι ο Σάκης εκεί. Να χαίρονται οι γονείς της. Δεν ξέρω αν θα είναι μαζί έξω και θα τους παντρέψω.»

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατάλαβα την αγάπη του κόσμου μετά από την έβδομη όγδοη παραμονή μου. Δεν φοβήθηκα να είμαι ο εαυτός μου με οποιοδήποτε κόστος…»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!