Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Σε πολλά βγήκα φάουλ στο #MasterChefGR» Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

  11/06/2021 13:48
«Σε πολλά βγήκα φάουλ στο #MasterChefGR» Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

«Σε πολλά βγήκα φάουλ στο #MasterChefGR» Τι είπε για τα αρνητικά σχόλια

  11/06/2021 13:48

Ο Διονύσης Σαρακίνης βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου» -Η αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση με την Ανούς Χεριμιάν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο φιναλίστ του MasterChef, δυο μέρες μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής του STAR θέλησε να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε όλα όσα τον αφορούν για το MasterChef. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονύσης Σαρακίνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος κρατάει. Μπορεί να μου κάνεις ένα κακό, μετά από έναν μήνα ή δυο μέρες να μου ζητήσεις συγνώμη και να είμαστε καλά. Αν δεν μου ζητήσεις συγνώμη, έχοντας κάνει κάτι όντως πολύ βαρύ, το κρατάω και με πειράζει. Αυτό βγήκε άσχημα. Έπαιξε ρόλο ο εγκλεισμός, το γεγονός ότι ήμασταν όλη την ημέρα μαζί, η φθορά και τα σχετικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

.

Για την υποστήριξη που δέχεται από την Ανού Χεριμιάν «Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε»

Αναφορικά με την Μαρίνα Ντεμολάι ο Διονύσης ανέφερε: «Στην Μαρίνα με ενόχλησε πολύ πως άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα από πίσω μου. Με πείραξαν κάποιες από τις συμπεριφορές της μες στο σπίτι δεν ήταν αυτό που μας είχε δείξει στην αρχή. Μπήκε με μια πολλή μεγάλη στρατηγική. Μπήκε εντελώς διαφορετική την δεύτερη φορά και εκεί ήταν που είπα, ‘’όντως τώρα;’’. Δεν ήταν μια μαγειρική κόντρα, αλλά προσωπική… Σίγουρα σε πολλά πράγματα χωρίς να το καταλαβαίνω έβγαινα φάουλ. Ακόμα και για μένα. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα, είναι παρεξηγήσιμος ο τρόπος μου».

Για την Μαργαρίτα που κέρδισε τελικά το MasterChef ο Διονύσης είπε: «Με τη Μαργαρίτα μαγείρεψα με κανένα άγχος, είτε ήμουν εγώ ο νικητής είτε ήταν εκείνη, δεν υπήρχε χώρος για σκοτούρες, ήμουν ενθουσιασμένος, ήθελα και εγώ να το κερδίσει η Μαργαρίτα. Το είχα πει από την αρχή, το είχα προβλέψει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας