Ψηφοφορία - θρίλερ! Έτσι αναδείχτηκε νικητής και πήρε τα 50000 ευρώ & αυτοκίνητο

 

#HFarma: Η Μαρία η αγρότισσα δεν έφυγε με άδεια χέρια - Άλλος Ντούπης μέσα και άλλος... έξω! Κατακεραύνωσε την Κυριακή «Ποιος χε@@@κε για την Κατσογρεσάκη»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η ώρα για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, έφτασε. Το βράδυ της Πέμπτης 10/6 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της Φάρμας. Οι τέσσερις φιναλίστ παρουσιάστηκαν με έναν κοινό σκοπό, τη μεγάλη νίκη αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ 

Στο επίκεντρο για άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) ο οποίος ξεκίνησε τη μέρα του τελικού, αρκετά ευδιάθετος, μιλώντας διαρκώς για την πρώτη θέση του νικητή. Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη λέγοντας πως το πρόσωπό του είναι ιδανικό για τη θέση του νικητή.

Από την άλλη, το δυνατό φαβορί, Κώστας Γκρέκας προτίμησε να απαντήσει με τη σιωπή του. Λίγο πριν μπουν στον αχυρώνα για τη διαδικασία του τελικού, ο Κώστας Γκρέκας προτίμησε να απομονωθεί στον εξωτερικό χώρο της Φάρμας, με τους συμπαίκτες του να σχολιάζουν την παρουσία του στο φινάλε του παιχνιδιού. 

Οι φιναλίστ της Φάρμας, λίγο πριν αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής, πήραν μεγάλη χαρά!

Κι αυτό συνέβη καθώς είδαν μπροστά τους όλους τους πρώην συμπαίκτες τους.

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσε πως επιστρέφουν και οι υπόλοιποι παίκτες που είχαν αποχωρήσει για να τους παρέχουν την ψυχολογική υποστήριξη που χρειάζονται.

Στον ημιτελικό μπήκαν στο αγρόκτημα οι παίκτες που αποχώρησαν τελευταίοι και στο επεισόδιο του τελικού ακολούθησαν και οι υπόλοιποι, με τους φιναλίστ να συγκινούνται και να μη διστάζουν να το κρύψουν καθώς είδαν πολλούς φίλους τους που είχαν φύγει από το παιχνίδι εδώ και καιρό.​

​Και ξαφνικά όλα άλλαξαν, όταν οι τέσσερις φιναλίστ μπήκαν στον αχυρώνα διεκδικώντας τη θέση του νικητή αλλά και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι κανόνες του παιχνιδιού άλλαξαν και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε διαδικασία ψηφοφορίας. Πιο συγκεκριμένα, οι παλιοί παίκτες οι οποία ήταν εκεί ως κοινό, θα έπρεπε να επιλέξουν έναν από τους τέσσερις φιναλίστ. Εκείνος ο οποίος θα συγκέντρωνε τους περισσότερους ψήφους θα είχε αυτόματα και μια μεγάλη αύξηση βαθμών στην βαθμολογία του από τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ήταν όπως πάντα παρών και έτοιμος για δράση, έδωσε το σύνθημα για τις τελευταίες δύσκολες δοκιμασίες.

Ήταν έτοιμος να ζήσει και εκείνος μαζί με τους παίκτες όλα τα συναισθήματα του μεγάλου αγώνα.

«Θα ξεκινήσω λέγοντας και στους τέσσερις συγχαρητήρια για την καταπληκτική σας πορεία. Σας εύχομαι καλή επιτυχία», ήταν μερικά από τα λόγια του Σάκη Τανιμανίδη στους φιναλίστ, λίγο πριν εκείνοι ξεκινήσουν τα αγωνίσματα και όλη τη διαδικασία. 

Η Μαρία Μιχαλοπούλου δεν έφυγε έτσι από τη Φάρμα μόνη της καθώς θα υιοθετήσει ένα από τα ζωάκια που αγάπησε πολύ.

Η αποκάλυψη έγινε λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή από τον Σάκη Τανιμανίδη και η πρώην παίκτρια το παραδέχτηκε!

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν θα πάρει μαζί της την Silver, τη σκυλίτσα της Φάρμας.

«Την Silver θα την υιοθετήσω, θα την πάρω μαζί μου. Είναι το παιδί μου, είναι η Silver Μιχαλοπούλου, έχω δεθεί πολύ μαζί της. Έχει πάρει και τον χαρακτήρα μου, κάνει ό, τι θέλει, δεν ακούει κανέναν, είναι ατίθασο σκυλάκι. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχω τη Silver μαζί μου. Όποιος θέλει μπορεί να τη βλέπει και από τα άλλα παιδιά, δεν θα λείψει και σε κανέναν άλλον. Όπου είμαι εγώ θα είναι και η Silver μαζί», ήταν μερικά από τα λόγια της Μαρίας Μιχαλοπούλου. 

Ο παρουσιαστής της Φάρμας πέταξε το μπαλάκι στον Ντούπη και στην Κυριακή Κατσογρεσάκη αφού θέλησε να μάθει όλη την αλήθεια για τη σχέση τους.

«Ήταν μια ιδιαίτερη συμπάθεια αυτό που είχαμε. Είχαμε δεθεί από την αρχή», είπε η Κυριακή Κατσογρεσάκη με τον Ντούπη να συμπληρώνει «Ό, τι πει η Κυριακή».

«Με αυτόν τον άνθρωπο ή θα δημιουργήσουμε μια καλή φιλία και κάτι δυνατό ή θα σταματήσω να του μιλάω τελείως», συνέχισε η Κυριακή όμως η απάντησή της δεν ήταν ξεκάθαρη και είχε ένα υπονοούμενο το ύφος της που ο Σάκης Τανιμανίδης φυσικά ούτε αυτό άφησε ασχολίαστο.

Αποφασισμένος να κερδίσει ο Κωνσταντίνος Μακρής. Ο ίδιος δεν δίστασε μάλιστα να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη λέγοντας πως το πρόσωπό του είναι ιδανικό για τη θέση του νικητή.

«Όπως και να έχει το αποτέλεσμα, εγώ θα πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πάνω από όλα, να είμαι γεμάτος και ψυχολογικά να πετάω», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάλογος με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Εκεί και πάνω στην αγωνία του να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο ο Ντούπης δήλωσε για την Κυριακή: «Ποιος χε@@@κε για την Κατσογρεσάκη». Λίγη ώρα μετά φυσικά, ο ίδιος ήταν μέσα στα μέλια με την παίκτρια η οποία τον έχει εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. 

Η μεγάλη ώρα έφτασε και η ανακοίνωση του Τανιμανίδη ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για τον μεγάλο τελικό. Οι παλιοί παίκτες θα έπρεπε να δηλώσουν με ψηφοφορία την προτίμησή τους για τη θέση του νικητή. Εκείνος με τις περισσότερες ψήφους θα είχε αυτόματα και ένα μεγάλο bonus στην βαθμολογία των αγωνισμάτων.

Αμέσως μετά το τέλος των δοκιμασιών, ο παρουσιαστής άνοιξε μία μία τις ψήφους. Εκείνος που θα είχε και τους περισσότερους θα έπαιρνε αυτόματα 20 μονάδες bonus στην τελική βαθμολογία. Επομένως όλα μπορούσαν να ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Έτσι πανηγύρισε ο Κώστας Γκρέκας με τη σύζυγό του, τη νίκη του - Το μόντελινγκ, η σχέση με την Άννα Βίσση, ο γάμος με την Έλενα Βαζούρα και το ποδόσφαιρο

 

Μεγάλος νικητής της Φάρμας 2021 αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες