#HFarma: Αυτοί είναι οι 4 φιναλίστ αποψινού Μεγάλου Τελικού

 

#HFarma: Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Οι υποψήφιοι για τη θέση του μεγάλου νικητή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του ριάλιτι λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή. 

 Η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της Φάρμας, ξεκίνησε και οι φιναλίστ νοσταλγούν τις πιο έντονες στιγμές τους στο ριάλιτι του ANT1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Ο Τανιμανίδης αποκαλύπτει την μεγάλη ανατροπή που αλλάζει τα δεδομένα - Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό φινάλε ξεκίνησε

 

Το βράδυ της Τετάρτης 9/6 παρακολουθήσαμε τον Ημιτελικό της Φάρμας ο οποίος θα έκρινε και τους 4 φιναλίστ που θα βρισκόταν αργότερα στον μεγάλο τελικό για την ανάδειξη του νικητή.

Ο Κώστας Γκρέκας, η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Ντούπης, η Κάτια Δέδε και ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος  κατάφεραν να φτάσουν μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό της Φάρμας. Ένας ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Το επεισόδιο του Ημιτελικού ξεκίνησε με μια μεγάλη έκπληξη. Στη Φάρμα επέστρεψαν παλιοί παίκτες, προκειμένου να ενθαρρύνουν τους φιναλίστ.

Την αρχή έκαναν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Η Φάρμα γέμισε ξανά με κόσμο σε μια ιδιαίτερη φάση, λίγο πριν το μεγάλο της φινάλε!

Ποιος θα είναι ο νικητής; Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό.

 

Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες με τον Στράτο Τζώρτζογλου να δίνει... ρέστα με τις επικές ατάκες του, που τόσο πολύ είχαν λείψει από τη Φάρμα.

Όσο για τον Στράτο Τζώρτζογλου... η νέα του εικόνα εντυπωσίασε τους πάντες. Συναντώντας τον Σάκη Τανιμανίδη, ο ηθοποιός αποκάλυψε τα κιλά που έχασε.

«Αδυνάτισα, έχασα 16 κιλά αλλά από τη μέρα που βγήκα πήρα 3», παραδέχτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ενώ ο παρουσιαστής του απάντησε: «Ομόρφυνες πάντως πολύ». 

 

Για άλλη μια φορά ο Σάκης Τανιμανίδης, δεν άφησε τίποτα να ασχολίαστο. Στο επίκεντρο βρέθηκε το ειδύλλιο ανάμεσα στον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Στράτος Τζώρτζογλου μιλούσε για το συναίσθημα του έρωτα, ο παρουσιαστής "κάρφωσε" την κίνηση του Ντούπη ο οποίος σκουντούσε την Κυριακή...

«Εσύ Ντούπη, γιατί με το που λέω "Έρωτας" σκουντάς την Κυριακή. Το είδατε; Μιλάω για τον έρωτα, λέω πως είναι καλό να είσαι ερωτευμένος και ο Ντούπης κάνει κινήσεις προς την Κυριακή. Ρε συγκεντρώσου στον Ημιτελικό», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης. 

 Πώς η κουβέντα για το... σπανάκι έφτασε στην πρώην του Βασίλη και στην ατάκα του Σάκη Τανιμανίδη!

Λίγο πριν το τέλος του διαγωνιστικού μέρους, οι παίκτες πέρασαν από ένα δύσκολο παιχνίδι ερωτήσεων, όπου και θα έπρεπε να απαντήσουν επιλέγοντας μία από τις τέσσερις απαντήσεις.

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως το... σπανάκι θα στεκόταν αφορμή για να μάθουμε άγνωστες λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή του Βασίλη Θεοδωρόπουλου

«Είχα μία σχέση η οποία είχε χαμηλό σίδηρο έτρωγε διαρκώς σπανάκι. Έτρωγε πολύ σπανάκι, αλλά δεν ξέρω αν το έκανε για τον λόγο αυτόν ή της άρεσε το σπανάκι», είπε ο παίκτης της Φάρμας με τον Σάκη Τανιμανίδη να απαντά: «Κοίτα να δεις που οι πρώην σχέσεις μας, βοηθάνε» , και ο Βασίλης παραδέχτηκε «Αν και δεν μιλάμε πλέον με εκείνη τη σχέση μου». 

 Δεν άντεξε την μεγάλη πίεση και ξέσπασε μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό...

Λίγο πριν τον πέμπτο και τελευταίο γύρο του αγωνίσματος, η Κάτια Δέδε δήλωσε ικανοποιημένη με την ως τώρα πορεία της στο παιχνίδι, ωστόσο ξέσπασε μιλώντας για την ψυχολογική πίεση που έχει υποστεί όλο αυτό το διάστημα στη Φάρμα.

«Είναι δύσκολη μέρα σήμερα για εμένα και θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά στην Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Μιλώντας αργότερα στην κάμερα, η Κάτια Δέδε εξομολογήθηκε...

«Έχω κάνει τόσο δρόμο για να μπορέσω να επιβιώσω μέσα στη Φάρμα. Έχω πνίξει τόσες φορές τον θυμό μου, έχω συμβιβαστεί με πάρα πολλά πράγματα. Αν δεν μπω στον τελικό, δεν θα μου αρέσει». 

Τα πράγματα ωστόσο σοβάρεψαν γρήγορα, όταν οι διαγωνιζόμενοι παίκτες συνάντησαν στον αχυρώνα τον Σάκη Τανιμανίδη για το αγώνισμα του Ημιτελικού. Η διαδικασία αποτελούνταν από 5 γύρους αγωνισμάτων, ενώ ένας από τους 5 παίκτες θα αποχωρούσε μετά το τέλος της δοκιμασίας.

O Κώστας Γκρέκας και η Κάτια Δέδε βρέθηκαν πολύ κοντά στην τελική βαθμολογία. Ακολούθησε έκτακτο αγώνισμα στο οποίο θα έπρεπε να συμμετέχουν με κλειστά μάτια υπό την καθοδήγηση των συμπαικτών τους

   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears