Ο James επιμένει «Δεν ήμουν αγενής με τη Μαλέσκου» – Το μήνυμα του Ντάφυ

 

 

Τον James Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη συνάντησε η κάμερα του «Ευτυχείτε» και η Έλενα Πολυκάρπου - Νίκος Μπάρτζης στο «Love it»: «Πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις» – Ένταση με Γρηγορόπουλο, εξηγήσεις από Μαλέσκου - Οργανωμένο και διπλό το έγκλημα μετά το James και ο Mπάρτζης τα ίδια με την Μαλέσκου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Οι τρεις κολλητοί, που βρέθηκαν σε ραντεβού για να αναλάβουν μαζί project, μίλησαν για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. «Δεν το περιμέναμε να φύγει. Εμένα ο Τριαντάφυλλος μου έστειλε μήνυμα στο Instagram» είπε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

«Νικητή εγώ θέλω κάποιον που μπήκε από την αρχή στο Survivor και έχει πεινάσει. Ο Ηλίας Μπόγδανος μπήκε μετά από έναν μήνα. Έχει πεινάσει κι αυτός» ανέφερε στη συνέχεια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όσο για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου; Ο ίδιος σημείωσε: «Δεν ήμουν αγενής, μίλησα και είπα κάποια πράγματα που με έχουν ενοχλήσει. Στο κάτω –κάτω με κάλεσαν για να πω την άποψή μου και τη γνώμη μου για κάποια θέματα. Θα πάει και ο Νίκος».

 

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και όπως φάνηκε με το που πάτησε το πόδι του στο πλατό, ήρθε έτοιμος να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο καλός του φίλος, James Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor, όπως ακριβώς και ο James δεν μάσησε τα λόγια του και πέταξε τα βέλη του κατά της Ιωάννας Μαλέσκου και των συνεργατών της.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Νίκος Μπάρτζης προσπάθησε – με διάχυτη αμηχανία – να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έκαναν σχετικά με το Survivor. Όταν άρχισαν να μιλούν για τη στιγμή που ψήφισε την Χριστίνα Κεφαλά, ο Νίκος δεν δίστασε να “καρφώσει” τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και να ξεκινήσει νέο επεισόδιο στον αέρα του «Love It».

«Γενικά από την αρχή του παιχνιδιού και όταν ψήφισα την Χριστίνα είχα κάποιες αξίες, όταν τραυματιζόμασταν ξέραμε ότι δύσκολα θα επουλωθεί. Βέβαια ο κύριος από εδώ (ο Βασίλης Γρηγορόπουλος) είχε πει ότι το έκανα επίτηδες. Είχατε πει ότι έκανα κάποια πράγματα επίτηδες, πόσο μάλλον να χτυπήσω. Όπως με έκρινες μπορώ να κρίνω και εσένα σαν τηλεθεατής. Όταν ένας άνθρωπος λέει… Είσαι σίγουρος ότι το είχες πει;» ανέφερε αρχικά ο Νίκος και στη συνέχεια έβαλε το ηχητικό απόσπασμα με τον Βασίλη να μιλάει αρνητικά για εκείνον.

«Δεν θα απαντήσω για τη δουλειά μου, εκείνοι ως παίκτες ριάλιτι υπέγραψαν και συμφώνησαν να δώσουν κάθε δευτερόλεπτο της ζωής τους στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εγώ κλείνομαι από τον ΣΚΑΪ να σχολιάσω… Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του Survivor και θίγονται με τα σχόλια της εκπομπής. Ήρθες οργανωμένος εδώ θα λάβεις και την απάντηση μου. Σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε;» απάντησε ο δημοσιογράφος.

«Δεν μου φαίνεται περίεργο που σχολιάζεις, έχεις μια άποψη. Στην ουσία πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο χωρίς να με ξέρεις καν. Με κρίνεις μέσα από το παιχνίδι. Μάλλον δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου και με κρίνεις λάθος» τόνισε ο Νίκος Μπάρτζης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»