Η επιστροφή του Προέδρου Ντάφυ και πρώτη αγκαλιά στον γιο του

 

 

Τα κεράσματα της γυναίκας του στους ρεπόρτερ - Τους έστησε πάρτυ - Αλέξης Παππάς και Ελευθερία Ελευθερίου του έκαναν έκπληξη στο σπίτι του! - Παρακολούθησε το #SurvivorGR και στηρίζει Σάκη - Μαριαλένα! 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η πρώτη αγκαλιά του Ντάφυ στον γιο του και τα κεράσματα της γυναίκας του στους ρεπόρτερ.

Ο Ντάφυ επέστρεψε και δεν έγινε μόνο χαμός στο αεροδρόμιο αλλά και έξω από το σπίτι του!

Ο Ντάφυ χθες (7 Ιουνίου) το μεσημέρι επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο μετά από έντεκα υποψηφιότητες στο survivor, έχοντας την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου που τόσες φορές επικαλέστηκε κατά τη διάρκεια της παραμονής του μέσα στο παιχνίδι.

Δεν τον καλοδέχτηκαν μόνο στο αεροδρόμιο, αλλά φίλοι και γνωστοί τον περίμεναν και έξω από το σπίτι του…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η εκπομπή, «Happy Day» και «Ευτυχείτε» έδειξαν πλάνα από το σπίτι του όπου ο Τριαντάφυλλος είναι στο μπαλκόνι και χαιρετά τους φίλους αλλά και τους ρεπόρτερ και κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του Νικόλα, ενώ η γυναίκα του, Δήμητρα δεν σταμάτησε να κερνά τους πάντες γλυκά και σουβλάκια!

 

Ο γνωστός τραγουδιστής αφού επέστρεψε στο σπίτι και την αγκαλιά της συζύγου του αλλά και του γιου του που τόσο του είχαν λείψει όλο αυτό το διάστημα, συναντήθηκε με τον Αλέξη Παππά και την Ελευθερία Ελευθερίου οι οποίου του έκαναν έκπληξη.

Βέβαια, η βραδιά δε θα μπορούσε να περάσει χωρίς Survivor αφού ο Τριαντάφυλλος παρακολούθησε με μεγάλη αγωνία το επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως ήταν φυσικό, υποστήριζε τους φίλους του Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τους οποίους είχε έρθει πολύ κοντά.

Σε ένα στιγμιότυπο μάλιστα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram ο Τριαντάφυλλος μας έδειξε και τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε την νίκη της ασυλίας από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.  

 

 

Δείτε πλάνα από το σπίτι του Τριαντάφυλλου που έγινε χαμός μετά την επιστροφή του από το ριάλιτι επιβίωσης!

 

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε την επιστροφή του Τριαντάφυλλου από το Survivor λέγοντας πως έκανε δυνατό comeback και πως μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Ντάφυ.

O Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον sfera και τόνισε «Μόνο ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε γυρίσει σαν τον Ντάφυ, μόνο ο Ανδρέας… Τι χαμός έγινε! Δυνατό comeback έκανε…» και συνέχισε λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Οι δυο της παραγωγής είναι καλά εκπαιδευμένοι με την μέθοδο «μουσάντ»»!

Και πρόσθεσε ότι του άρεσε που ο Ντάφυ έκανε στόρι στο Instagram και ήταν στο σπίτι του, έβλεπε το survivor και το ζούσε!

«Πάνω στην ώρα βγήκε, τώρα που θα ξεκινήσουν τα λαϊβάκια…» δήλωσε!

 

Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι δύσκολη για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος μας ενημέρωσε πως μετά από έξι μήνες έπιασε και πάλι τιμόνι!

Όπως καταλαβαίνεις, στην μετά Survivor εποχή, ο Τριαντάφυλλος θα μας έχει δίπλα του σε κάθε βήμα… κυριολεκτικά.

 

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Τριαντάφυλλος στο «Love it» παρακολουθήσαμε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο τραγουδιστής απάντησε σε όλους και σε όλα έξω από τα δόντια.

Για τον Γιώργο Κόρομι: «Είχαμε έρθει πολύ κοντά, έβγαλε έναν άλλο εαυτό. Τον θεωρούσα φίλο μου, αλλά ήταν μια σχέση εφήμερη. Θέλω να συνεχίσει να ψάχνει ψάρια για τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί ξέρω πώς είναι η πείνα.

Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου, γιατί έκανα εμφύτευση. Αυτό ήθελε πάνω από 5-6 μήνες για να φυτρώσουν και το είχα έγνοια. Στο Μαϊάμι ο Κόρομι με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είχε πει “εντάξει τα μαλλιά σου βγήκανε”. Έχει καλή ψυχή, είναι καλό παιδί. Είχε καταλάβει το λάθος του και πάντα ήθελε να μου προσφέρει φαγητό».

Για τη περιβόητη δωροδοκία: «Είχαμε κερδίσει ένα έπαθλο και ήμουν πολύ χαρούμενος. Τους είπα πως όταν βγούμε από εδώ, θα ήθελα να τους κάνω ένα δώρο. Τότε, ο Ασημακόπουλος μου είπε ότι του αρέσουν τα δώρα και του είπα “ok ρε φίλε, μέχρι 2.000 ευρώ”. Μου έχει πει πράγματα τρελά ο Ασημακόπουλος και δεν πρόκειται να τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν φταίω εγώ ο «καραγκιόζης» που έχανε. Οπότε μάλλον αυτός ο καραγκιόζης ή μαγικές ικανότητες έχει ή τα έβλεπε ο Θεός».

Για το συμβόλαιό του: «Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να φύγω από τη γυναίκα μου και τον γιο μου, δεν αφορά κανέναν. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Δεν το κάναμε μαζί αυτό που έκανα 26 χρόνια. Και ο Ασημακόπουλος έκανε πράγματα πάνω του, μαγκιά του».

Για τον Ηλία Μπόγδανο: «Επηρεάζεται πάρα πολύ και βγάζει κακίες και ειρωνείες. Θέλει να τα έχει καλά με όλους. Πλαγίως κατηγορεί και άλλους»

Για τον Γιώργο Κοψιδά: «Δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα για να φέρω χρήματα στη μητέρα μου που ήταν χτυπημένη στο κεφάλι. Και στην αδερφή μου. Είμαι περήφανος που δεν έχω σπουδάσει και αν νομίζεις ότι λαϊκίζω, να ξέρεις πάνω από όλα ότι είμαστε άνθρωποι. Δεν παίζει ρόλο ούτε η μόρφωση, ούτε τα χρήματα, ούτε η δόξα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision