«Έχουμε μπει στην μικρή τελική ευθεία, εβδομάδες που μετρούνται στο ένα χέρι»

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό – Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ - Ο Λιανός έκανε έκπληξη με αποκαλύψεις στον Μουτσινά

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μεγάλα έπαθλα, δυνατές στιγμές και αλλαγή στρατηγικής έρχονται από αυτή την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21.00 στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης! Το Survivor ανατρέπει και πάλι τα δεδομένα!

Οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες. Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις.

Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Πόσο στρατηγικά θα αποφασίζουν οι νικητές;

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε στον τελικό τόσο μεγαλύτερα θα είναι και τα έπαθλα, με την αγωνία να κορυφώνεται! Ποιος θα αναδειχτεί ο απόλυτος Survivor; 

 

Αλλάζουν πράγματα στο Survivor, το οποίο μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, μπαίνει στη τελική του ευθεία και έχουμε τρεις ασυλίες, αυτή την εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (06/06) θα δούμε τους παίκτες, εκτός Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη, να ειρωνεύονται τον Τριαντάφυλλο, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του και ειδικά ο Γιώργος Κόρομι, που τις τελευταίες μέρες έδειχνε να τα έχει βρει με τον Ντάφυ! 

Στο αυριανό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, η απόφαση του κοινού να διώξει από το παιχνίδι τον Τριαντάφυλλο είναι το θέμα που απασχολεί Κόκκινους και Μπλε, όμως με διαφορετικό τρόπο την κάθε ομάδα. 

Ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι μετά από 11 μονομαχίες με τους υποψήφιους προς αποχώρηση, ο Ντάφυ είναι εκείνος που τελικά αποχώρησε από το παιχνίδι, όμως το ίδιο ακριβώς γεγονός είναι η απόλυτη ικανοποίηση για τους Amigos para siempre, τον Ασημακόπουλο, τον Κόρο, την Καρολίνα και τον Μπόγδανο οι οποίοι όχι μόνο χαίρονται αλλά και χλευάζουν τον Τριαντάφυλλο.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα θυμούνται όμορφες στιγμές με τον Τριαντάφυλλο μέσα στο παιχνίδι και δεν καταφέρνουν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Όμως, οι Amigos para siempre δεν λένε να σταματήσουν τους πανηγυρισμούς καθώς ήταν διακαής πόθος τόσο του Ασημακόπουλου και της Κάρολ όσο και του Κόρο να φύγει από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος τον οποίο θεωρούσαν υπεύθυνο για πολλές αδικίες, που όπως έλεγαν, συνέβαιναν μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος με... αμφίεση που δεν θα περίμενε κανείς, σαν αρχηγοί κάποιας φυλής, χλεύαζαν τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου μέσα στο παιχνίδι γεγονός που ενόχλησε ιδιαίτερα τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος δεν κρύβει την οργή του για τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι θα βγαίνουν από ατομικές ασυλίες που θα γίνονται Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη! Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως κάποιος που κερδίζει την ατομική ασυλία μια φορά θα έχει δικαίωμα να την διεκδικήσει και τις επόμενες δύο! Και το λέμε αυτό διότι έχει τη δική του σημασία, διότι αν δεν είχε αυτό το δικαίωμα πχ. ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα ήταν σίγουρα υποψήφιοι αν κέρδισαν ΜΟΝΟ μια ασυλία, αφού στις άλλες θα τους έδιναν οι αντίπαλοί τους. Αν όμως οι τρεις ασυλίες πάνε στους δυο τους τότε θα είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν κουμάντο.

Tι θα δούμε αύριο; Έναν στίβο μάχης αρκετά δύσκολο, με την ταχύτητα να παίζει μεγάλο ρόλο! Ο Σάκης Κατσούλης σίγουρα φαντάζει το μεγάλο φαβορί, αφού σε τέτοια ραν δύσκολα θα χάσει τόσες φορές ώστε να τον αποβάλλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο εδώ θα πρέπει να γνωρίζουμε κάτι! Πρώτος, πως άνδρες μπορούν να παίξουν με γυναίκες, επομένως η Μαριαλένα μπορεί να του χαρίσει πόντους, αλλά το αντίθετο ισχύει και ανάποδα. Ότι για παράδειγμα αν ο Ηλίας πχ. παίζει για τη νίκη τότε να του δώσουν τα ματς οι άλλοι παίκτες, ώστε να βγάλουν εκτός Σάκη και Μαριαλένα! 

 

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Γιώργος Λιανός, αφού εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» . Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ενώ παραδέχθηκε ότι θα παρουσίαζε με χαρά τον επόμενο κύκλο του Survivor. Όσον αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, ο Γιώργος Λιανός απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση. 

«Είμαι ο άνθρωπος που είχε την ιδέα για τον Τριαντάφυλλο, επομένως ήθελα να βγω αποκλειστικά σε σένα. Και έχω και χειρότερες ιδέες για μεγαλύτερο πρόβλημα…», ανέφερε αρχικά ο γνωστός παρουσιαστής.

Οι παίκτες ζουν, είναι καλά, τους είδα χθες, κάναμε και ένα αγώνισμα. Έχουν μπει στην τελική ευθεία. Μικρή ευθεία. Η μόνη αλλαγή που θα γίνει τώρα είναι ότι θα είναι μικτό, δηλαδή θα παίζουν και αγόρια και κορίτσια, και πλέον θα είναι καθαρά ατομικό, δηλαδή δεν θα υπάρχει ψηφοφορία όλων των Survivors. Θα έρχονται στο συμβούλιο και θα δείχνουν τον υποψήφιο προς αποχώρηση.

Για τον μεγάλο τελικό: Εμείς έχουμε λίγες εβδομάδες, οι οποίες μετρούνται στο ένα χέρι. Υπάρχει πλάνο.

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ξανά το Survivor: Δεν ξέρω, υπάρχει μια θετική διάθεση σε όλο τον κόσμο. Τον τελευταίο λόγο έχουν τα κανάλια και η παραγωγή, δηλαδή, αν ήταν στο χέρι μου θα το έκανα ξανά. 

Για το αν περίμενε να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος: Κοίταξε, περίμενα να φύγει ο Τριαντάφυλλος, γιατί υπάρχει μια ψυχολογία κοινού που λέει όταν ένας παίκτης μένει πολλές φορές μέσα λέει "Ok, έχει κόσμο να τον ψηφίσει". Αυτό που με ρώταγε συνέχεια ο Τριαντάφυλλος ήταν "πότε θα βγει έξω να κάνει live".

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό