Ο Ντάφυ έφυγε και τους άφησε! Ποιος πανηγύρισε σαν τρελός την αποχώρηση

 

Η… εποχή Τριαντάφυλλου στο διάσημο ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώθηκε και… επίσημα, με παίκτη να πανηγυρίζει σαν… τρελός και να στήνει «πάρτι» στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ιδιαίτερη ήταν η τελευταία αποχώρηση από το Survivor. Έπειτα από πολλές… προσπάθειες, ο «Ντάφυ» δεν… μένει πλέον στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ροδίτης τραγουδιστής, στην τελευταία ψηφοφορία απέναντι σε Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να… μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από την παραλία.

Η είδηση της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο έχει προκαλέσει στενοχώρια στα δύο άλλα μέλη της «φαμίλιας», ήτοι στον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι είδαν τον μοναδικό άνθρωπο που ήταν κοντά τους να μην συνεχίζει στο παιχνίδι.

Αντίθετα, πιο… ανακουφισμένοι εμφανίστηκαν οι «Amigos», που διατήρησαν την… πεντάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Καραϊβική, ένα μέλος της εν λόγω ομάδας, που ήταν και πρώην συμπαίκτης του Τριαντάφυλλου όταν ακόμα το Survivor ήταν ομαδικό, το… χάρηκε πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Και μπορεί το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Γιώργο Ασημακόπουλο ή τον Ηλία Μπόγδανο, που είχαν ταχθεί ανοικτά κατά του «Ντάφυ», όμως, η απάντηση προκαλεί μερικά… ερωτηματικά.

Βλέπετε, αυτός που φέρεται να το… διασκέδασε περισσότερο από την αποχώρηση του Έλληνα τραγουδιστή ήταν ο άλλος άνδρας των «Amigos». Σε σημείο που έστησε… πάρτι το πρώτο βράδυ της επιστροφής στην παραλία χωρίς τον Τριαντάφυλλο. Την στιγμή που πριν από μερικές μέρες φέρεται να είχε απολαύσει την συνύπαρξη και ένα εξαιρετικό ταξίδι με τη συνοδεία του Ροδίτη.

Φυσικά και ο λόγος γίνεται για τον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος δεν έκρυψε την χαρά του από το… τέλος του «Ντάφυ» από τον Άγιο Δομίνικο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης των «Amigos» εμφανίστηκε ιδιαίτερα… ευδιάθετος μόλις οι υπόλοιποι επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματά τους.

Μόλις οι εναπομείναντες παίκτες του παιχνιδιού επέστρεψαν στην παραλία, ο «Κόρο» άρχισε να τραγουδάει ειρωνικά «σπάω τα ρολόγια, για σένα σπάω και τις ώρες» και να γελάει με την… ψυχή του. Λίγο αργότερα, στο… πάρτι πήραν μέρος και οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος.

Αντίθετα, οι άλλοι δύο παίκτες που ήταν κοντά στον Τριαντάφυλλο το τελευταίο διάστημα της παραμονής του στο Survivor, οι Σάκης και Μαριαλένα, δεν θέλησαν να πάρουν μέρος στην χαρά τους, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν άφησαν ασχολίαστη την στάση των συμπαικτών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι