Οι αντιδράσεις στο άκουσμα της αποχώρησης του μέγιστου Ντάφυ με το... όνομα!

 

 

Ξέσπασε σε κλάματα η αδερφή του οn air – Τα συγκινητικά της λόγια - H επική ανάρτηση Πάνου Καλίδη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Τριαντάφυλλου απ΄το #SurvivorGR - Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Παππά - Οι επικές στιγμές που μας χάρισε ο υπέρτατος, υπεραθλητής, υπερήρωας, υπερπρόεδρος, υπέρπαίκτης, Ντάφυ με το... όνομα στο #SurvivorGR! 'Αξιος - Ρεκόρ ψήφων στη χθεσινή ψηφοφορία – Το τεράστιο χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη αφού έπειτα από 5.5 μήνες ο Τριαντάφυλλος που είχε καταφέρει να βγει 11 φορές υποψήφιος και να σωθεί από το τηλεοπτικό κοινό, τελικά αποχώρησε.   

«Δεν σου κρύβω Γιώργο, ότι είμαι χαρούμενος. Φεύγω με ψηλά το κεφάλι, αξίζει να μείνουν οι αθλητές. Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα ως εδώ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με στήριξε και με κράτησε στο παιχνίδι έξι μήνες μακριά από την οικογένειά μου. Να μπω στο αεροπλάνο και να δω τον γιο μου και τη γυναίκα μου. Νιώθω πολύ χαρούμενος και περήφανος. Τιμή μου, που ήμουν δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που λέγεται Σάκης Κατσούλης. Στο κορίτσι, τη Μαριαλένα, θα πάω στη μαμά της και θα φάω το παστίτσιο της μαμάς της.

Θέλω να πω 1000 ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο. Να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω όλους. Νιώθω λυτρωμένος, πάω στο παιδί μου»

Στο άκουσμα του ονόματός του από τον Γιώργο Λιανό, οι αντιδράσεις ήταν ανάμικτες από τους υπόλοιπους παίκτες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σάκης και Μαριαλένα ήταν χαρούμενοι από την μία πλευρά για το γεγονός πως θα συνεχίσουν μαζί στο ριάλιτι, αλλά από την άλλη έφυγε ο φίλος τους με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά το τελευταίο διάστημα.

Η τριάδα Ασημακόπουλος, Ηλίας και Καρολίνα περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή και ξεκινούν τους πανηγυρισμούς πέφτοντας πάνω στην τελευταία η οποία ήταν επίσης υποψήφια.

Ο Κόρο δεν συμμετέχει στους πανηγυρισμούς, καθώς το τελευταίο διάστημα έχει αποκοπεί από την παρέα, ενώ πρόσφατα τα έβαλε με την Καρολίνα λέγοντας στην κάμερα πως «τα έχει κάνει πουτ… όλα».

Στο ίδιο πλαίσιο και η Ελένη η οποία στεναχωριέται για την συγκεκριμένη εξέλιξη, καθώς και αυτή το τελευταίο διάστημα είχε έρθει κοντά στον Ντάφυ και μπορούσε να ανταλλάξει μία… κουβέντα, καθώς ήταν και στην ίδια ομάδα.

 

Για την αποχώρηση του αδερφού της από το Survivor στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε» η αδερφή του Τριαντάφυλλου. Η ίδια αποκάλυψε ότι περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και χωρίς να καταφέρει να κρύψει την έντονη συγκίνησή της δήλωσε ότι ο αδερφός της είναι νικητής του Survivor.

«Την περίμενα κάπως την αποχώρηση του αδερφού μου. Συγκινηθήκαμε φυσικά. Χάρηκε ο Τριαντάφυλλος που αποχώρησε γιατί προφανώς είχα κουραστεί, ήθελε το παιδί του, ήθελε να έρθει στην οικογένειά του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για τη στήριξη… Το περίμενα πως θα αποχωρήσει γιατί εντάξει δέκα φορές υποψήφιος, που να πάει άλλο.

Κύριε Μικρούτσικε εντάξει, δε θέλω να διαφωνήσω μαζί σας. Έχετε την άποψή σας, ο Τριαντάφυλλος χθες έφυγε αξιοπρεπέστατα, έφυγε κύριος με ψηλά το κεφάλι άσχετα αν τον χλευάζανε, του έλεγαν άσχημα λόγια. Συγκινούμαι τώρα συγγνώμη. Έφυγε κύριος, κύριος.

Ο Τριαντάφυλλος τους αγκάλιασε όλους γιατί έχει μεγάλη ψυχή και μεγάλη καρδιά και το απέδειξε ακόμα μια φορά. Ο Τριαντάφυλλος είναι Survivor, το Survivor είναι επιβίωση, έχει μάθει να επιβιώνει από 15χρονών, από τότε που χάσαμε τον πατέρα μας. Δουλεύει σαν το σκυλί από 17 ετών. Μας βοήθησε σε όλα, εμένα, τη μαμά μου, όλους. Ο Τριαντάφυλλος είναι νικητής. Πέρα από το χρηματικό ποσό που πήρε που δε ξέρω ποιο είναι και δε με ενδιαφέρει, είναι νικητής έτσι κι αλλιώς του Survivor».

 

Ο γνωστός τραγουδιστής γυρίζει πλέον στην Ελλάδα έχοντας ένα παχυλό ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό. Ο Ντάφυ έμεινε 23 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο και για την κάθε μία πήρε 5.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό φτάνει τις 120.000 ευρώ.

Όσον αφορά στη χθεσινή ψηφοφορία, μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών ψήφισε τον αγαπημένο του παίκτη, με τη μάχη να είναι σώμα με σώμα. Σύμφωνα με  «Το Πρωινό», ο αριθμός των ανθρώπων που ψήφισαν φτάνει τις 100.000. Έτσι, η είσπραξη αγγίζει το ποσό των 200.000 ευρώ, χρήματα που θα μοιραστούν οι πάροχοι, η Acun Media και ο ΣΚΑΪ.

Καθόλου άσχημα για τον Τριαντάφυλλο που επανήλθε στο προσκήνιο, η δημοφιλία του ανέβηκε ξανά και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει πολλές προτάσεις για συνεργασία.

Στον τηλεοπτικό αέρα του OPEN  και στην εκπομπή «Ευτυχείτε»,  ειπώθηκε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες,  η παραγωγή του Survivor έκανε μία εξαίρεση για τον Τριαντάφυλλο και του έδωσε ένα κινητό τηλέφωνο για να επικοινωνήσει με τη γυναίκα του και το παιδί του.

 

Ο Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου

Ο Γιώργος Λιανός σχολίασε την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor και τις αλλαγές που έρχονται στο ριάλιτι επιβίωσης από εδώ και στο εξής.

 

H αποχώρηση αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε φρενίτιδα στα social media αφού πολλοί ήταν εκείνοι που ανυπομονούσαν για τη στιγμή αυτή ενώ άλλοι έχασαν το ενδιαφέρον τους για το παιχνίδι. Μια ανάρτηση όμως για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έκανε και ο Πάνος Καλίδης ο οποίος θέλησε να τρολάρει τον πρώην συμπαίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καλίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Τριαντάφυλλο να έχει πάρει αγκαλιά ένα δέντρο που βρίσκεται στην παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας και έγραψε: «Φήμες λένε ότι έχει γαντζωθεί πάνω στον φοίνικα και αρνείται να αποχωρήσει».

 

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» για την αποχώρηση του Ντάφυ είπε:

«Το περίμενα, είχα κάνει την πρόβλεψη ότι θα φτάσει μέχρι και τη σημερινή ημέρα. Ο Ηλίας και ο Σάκης θα είναι οι δυο παίκτες που θα κοντραριστούν στον τελικό, αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη»!

Όσο για τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία αποκάλυψε πως δεν έχουν καμία επικοινωνία.

Και όταν ρωτήθηκε και για την Αλέσσια αν θα έρθει στην Ελλάδα, ο Αλέξης Παππάς είπε: «Κάποια στιγμή ναι, θα έρθει στην Ελλάδα».

 

Δείτε μερικές από τις επικές στιγμές που μας χάρισε ο υπέρτατος, υπεραθλητής, υπερήρωας, υπερπρόεδρος, υπέρπαίκτης, υπερστάρ, το υπερείδωλο Ντάφυ με το... όνομα στο #SurvivorGR! 'Αξιος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό