Ο Μπάρτζης στην πρώτη του συνέντευξη δεν είχε να πει καλή κουβέντα για κανέναν

 

 

Εκτός από το James και την Ανναμαρία Βέλλη, όλοι υπόλοιποι παίκτες του #SurvivorGR δεν κάνουν... χωριό, με τον Νίκο Μπάρτζη - «Γνωρίστηκα με τον σύντροφο της Άννας Μαρίας»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ο καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Ο 26χρονος αγρότης, που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι, για τους συμπαίκτες του, το ατύχημα, ενώ αποκάλυψε ποιος θα ήθελε να είναι ο νικητής. Παράλληλα, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε ελεύθερος και ωραίος!  

 Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι ο Νίκος Μουτσινάς του μιλούσε μελιστάλακτα, σαν να είχε μπροστά του την Μαρινέλλα. Μέχρι που τον αποκάλεσε και «celebrity»! Ο παρουσιαστής δεν είχε καμία σχέση με τον άνθρωπο που πήρε συνεντεύξεις στους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού, όπου ήταν το λιγότερο... επιθετικός. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Για την απόφαση να μπει στο Survivor: Όταν χτύπησα μου έπεσε λίγο η ψυχολογία. Στην αρχή είχα μπει έχοντας στόχο το έπαθλο, στην τελική έχω κερδίσει το έπαθλο, το πιστεύω… Είναι η αγάπη του κόσμου, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς. Γνωριστήκαμε με το αγόρι της Άννας Μαρίας. Δεν μου είπε τίποτα.

Για τις πρώτες ημέρες στο ξενοδοχείο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor: Όταν ήμουν στο ξενοδοχείο πέρναγα καλά. Έκανα τις βόλτες μου με το καροτσάκι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Το καροτσάκι μου έκανε καλό γιατί ξεκουράστηκαν λίγο τα πόδια μου. Από τη στιγμή που πήρα το κινητό στα χέρια μου, πιέστηκα, έπαθα σοκ. Δεν είχα στο μυαλό μου τι μπορεί να γίνεται. Ο κόσμος ίσως να είδε ότι ήμουν πραγματικός. Από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι θα είμαι ο εαυτός μου και σε όποιον αρέσει.

Για το χτύπημα της Χριστίνας Κεφαλά: Με τη Χριστίνα δεν κάναμε πολλή παρέα. Αισθάνθηκα άσχημα όταν χτύπησε η Χριστίνα γιατί μου είπε ότι εγώ φταίω. Για ποιον λόγο να χτυπήσω έναν άνθρωπο. Τι κέρδος θα είχα εγώ; Ποτέ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Είναι πολύ κακό να το λες, βγάζεις μίσος.

Για την απόφαση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη να αλλάξει στρατόπεδο: Δεν με στενοχώρησε η Μαριαλένα, όταν πήγε στην άλλη παρέα. Με το ζόρι δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν κοντά σου. Έμαθε ότι εμείς ήμασταν οι πιο μισητοί και μας παράτησε για να πάει στην ασφάλεια. 

Για την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Βέλλη: Όταν έφυγε η Άννα Μαρία ρίξαμε πολύ κλάμα. Δεν το περιμέναμε. Ήταν ένας άνθρωπος που έχεις δεθεί μαζί του, έχεις περάσει δύσκολα, έχεις περάσει κάποιες καταστάσεις… Στο παιχνίδι δένεσαι πολύ περισσότερο με τον άλλον. Εκτός παιχνιδιού, όταν κάτι με συγκινεί, θα εκδηλωθώ

Για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά: Όταν έφυγε ο Παππάς δεν στενοχωρήθηκα. Φιλάκια ρουφηχτά… Αν έμπαινε ξανά, θα είχαμε προβλήματα, μετά από αυτά που είπα στην αποχώρησή του 

Για τη σχέση Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένας Ρουμελιώτη: Ο Σάκης νομίζω έχει πει να μην μιλάμε για τα προσωπικά του και μόνο γι’ αυτό μιλάει. Τώρα τι να σου πω, δεν έχω άποψη

Για τον νικητή του Survivor: Τους αξίζει να κερδίσει ο Τριαντάφυλλος, αλλά εγώ, ως Νίκος, θα έλεγα την Ελένη. Το έχει περισσότερη ανάγκη. Δεν θέλω να κερδίσει ο Ηλίας. Είναι καλό παιδί, αλλά κάποια πράγματα δεν μου κολλάνε. Όταν έφυγε ο Παππάς, ενώ μιλάγαμε, κουβέντιασε με Σάκη – Μαριαλένα και πήρε τη θέση του Παππά. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»