O Ντάφυ, ο γιος του ανέμου που έσπασε ρολόγια, κοντέρ και ρεκόρ στο #SurvivorGR

 

 

Η οριεντάλ βραδιά,  οι λυκοφιλίες, η φρουτοσαλάτα της ζούγκλας,  η συγκίνηση των υποψηφίων προς αποχώρηση και η απύθμενη κακιά ζήλεια των Μπλε στο #SurvivorGR  - Ο απόλυτος σούπερσταρ, το είδωλο, ο ρέκορντμαν, ο ακριβοπληρωμένος Ντάφυ με το όνομα, επιστρέφει στο γιο του και τη σύζυγό του !

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο πιο αδύναμός αγωνιστικά παίκτης και συνάμα πιο δημοφιλής τους τελευταίους 6 μήνες, ο… τάκο ρέκορντμαν με 11 υποψηφιότητες θα επιστρέψει στον Νικόλα του και τη Δήμητρα του. Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο παίκτης που αυτή τη φορά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού σε σχέση με τους Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκη Κατσούλη και Καρολίνα Καλύβα και αποχαιρέτησε το Survivor 4.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Οι υποψήφιες προς αποχώρηση Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Καρολίνα Καλύβα την επόμενη ημέρα σχολίασαν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας λέγοντας πως περίμεναν πως θα βγουν στον… τάκο. Για τους Mπλε η απόφαση του Σάκη να δώσει την αρχηγό τους είχε μέσα της και λίγο από εκδίκηση επειδή τον έδωσε και εκείνη. Ο Σάκης ωστόσο επέμεινε ότι η απόφαση του ήταν καθαρά αγωνιστική. «Ζήλια και ψευτιά» είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την Καρολίνα εξηγούσε ο Τριαντάφυλλος στην Μαριαλένα, για την οποία οι Amigos είναι μια «μπούρδα».

Ο Τριαντάφυλλος, μάλιστα, άφησε αιχμές για την Καρολίνα κι ανέφερε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη ότι της έλεγαν για την συμπεριφορά της Καρολίνας νωρίτερα: «Δύο πράγματα είναι, ζήλεια και ψευτιά. Το κατάλαβες; Όταν ήμασταν μαζί με τον Σάκη και σου είπε πρόσεξε την Καρολίνα είναι έτσι κι αλλιώς. Τι σου λέγαμε; Επειδή είσαι 25 χρονών και δεν είσαι έμπειρη, δεν βλέπεις τι γίνεται κι έχεις μια αγαθότητα. Ζεις στο δικό σου όνειρο και παραμύθι. Κορίτσι μου γλυκό δεν είναι έτσι.»

Ο Σάκης δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο γεγονός ότι πριν από μια εβδομάδα η Καρολίνα έλεγε ότι θα της κοπεί το χέρι αν ψηφίσει την Μαριαλένα και τελικά το έκανε.

 

Η Ελένη Χαμπέρη θεωρεί ότι η Μαριαλένα είναι τυχερή που έχει μαζί της κάποιον δικό της άνθρωπο μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης,  ξεκαθαρίζοντας πως οι Amigos είναι μια παρέα. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πιστεύουν ότι πρόκειται για λυκοφιλία και έχει να κάνει με την πλειοψηφία και την ψηφοφορία.

 

Τα τρία αγόρια της Mπλε ομάδας αποφάσισαν να μπουν μέσα στη ζούγκλα για να αναζητήσουν προμήθειες. Αφού έκαναν μια στάση και κολύμπησαν σε μια λίμνη με τον Ασημακόπουλο να φοβάται οτι θα δεχθεί επίθεση απο κροκόδειλους, τελικά επέστρεψαν στην καλύβα τους φορτωμένοι φρούτα. Το πρωινό συμπεριελάμβανε μάγκο και μπανάνες από τους Ταρζάν-Ηλία, Γουΐνι-Ασημακόπουλο και this is Sparta-Κόρο.

 

Καλή η φρουτοσαλάτα όμως το έπαθλο που θα περίμενε τους νικητές ήταν ακόμα καλύτερο. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η ομάδα Ελλήνων και Τούρκων που θα κέρδιζε στο στίβο μάχης θα μεταφερόταν σε μια βίλα να απολαύσει οριεντάλ βραδιά, πολύ φαγητό και ξεκούραση σε ανατομικά στρώματα.

 

Στην προηγούμενη ελληνοτουρκική αναμέτρηση το ματς κρίθηκε στο τέλος και στο 10-9 με τον Σάκη να κερδίζει τον Στίβεν, ο οποίος ήθελε να πάρει ρεβάνς.

 

Έλληνες και Τούρκοι συνέχισαν τις μεταξύ τους φιλοφρονήσεις.

 

Η ελληνοτουρκική μάχη Κοκκινων και Μπλε ήταν για ακόμα μια φορά δυνατή και έφτασε να γίνει ντέρμπι στο τέλος, καθώς οι μπλε κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 9-9 και να πάνε το ματς σε Flag Race. Εκεί για τους Kόκκινους ο Μπερκάι και η Αλέινα θα αντιμετώπιζαν την Καρολίνα και τον Ποϊράζ. Τα κορίτσια ξεκίνησαν πρώτα με την Ελληνίδα να σηκώνει πρώτη σημαιάκι, όμως ο Μπερκάι ήταν πολύ πιο εύστοχος και χάρισε τη νίκη με 10-9 στους Kόκκινους.

 

Οι Κοκκίνοι για 2η φορά κατέκτησαν το μεγάλο ελληνοτουρκικό έπαθλο και βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους, έβαλαν καθαρά ρουχα και βγήκαν για μια απίστευτή οριεντάλ βραδιά. Ο «Ντάφυ» μόλις είδε τις χορεύτριες αλληθώρισε, όπως είπε ο Σάκης, με τον τραγουδιστή να δικαιολογείται πως τον ενδιαφέρει η τέχνη. Οι δικαιολογίες του 43χρονου τραγουδιστή συνεχίστηκαν και μετά τον τσιφτετέλι που έριξε παρέα με την «Kόκκινη» χανούμισα.

 

Την ώρα που οι Kόκκινοι διασκέδαζαν με την ψυχή τους, οι Mπλε στο καλυβάκι τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως έχασαν ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο και… έκλαιγαν την μοίρα τους, βγάζοντας και κακίες για τους νικητές.

 

Με την επιστροφή των νικητών η Ελένη Χαμπέρη πήγε στην παρέα της να τους περιγράψει πως πέρασαν, ενώ με «οικογένεια» δεν ασχολήθηκε κανένας από τους Amigos. Τουλάχιστον όχι μπροστά τους, γιατί  μπροστά στις κάμερες οι κακίες συνεχίστηκαν.

 

Στο συμβούλιο αποχώρησης ο Γιώργος Λιανός , αφού πρώτα ρώτησε πως πέρασαν οι νικητές στην οριεντάλ βραδιά με τον Ντάφυ και την Ελένη να… ξεκατινιάζονται, τους ανακοίνωσε ότι στα αγωνίσματα που θα ακολουθήσουν θα έχει και μεικτές μάχες, δηλαδή θα αγωνίζονται και άντρες εναντίον γυναικών.

 
 
«Τα πάντα αλλάζουν. Έχω να ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά για τις ασυλίες αλλά πλέον θα υπάρχουν και μονομαχίες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια… Επιπλέον θα έχουμε τρία αγωνίσματα ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια. Σε αυτά τα συμβούλια δεν θα ψηφίζετε όλοι αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής ή νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας. Έτσι στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους.»
 

 

Οι υποψήφιοι έκαναν ένα τελευταίο σχόλιο με τον Σάκη Κατσούλη να ξεσπάει σε κλάματα, πριν ανακοινωθεί πως από τον Άγιο Δομίνικο μετά από 6 μήνες αποχωρεί ο Τριαντάφυλλος.  Μαριαλένα και Σάκης έδειξαν σοκαρισμένοι,  η Καρολίνα ένιωσε ανακούφιση, με τον Ασημακόπουλο να ψιθυρίζει «έγινε το θαύμα».  

 

Ο Ντάφυ αποχαιρέτησε όλους τους survivors και δήλωσε πως νιώθει λυτρωμένος που θα επιστρέψει σπίτι του να δει την οικογένεια του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον στήριξε τόσο καιρό. 

Ο ίδιος προσπάθησε να τους δώσει κουράγιο και να τους κάνει να χαμογελάσουν κι ανέφερε κατά την αποχώρησή του: «Τελείωσε, θα πάω σπίτι. Θα είμαστε μαζί για πάντα. Γιώργο δεν σου κρύβω ότι είμαι χαρούμενος και φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Αξίζουν τα παιδιά να συνεχίσουν και να δούμε ωραίες μάχες. Είμαι ο τελευταίος από όλους τους Διάσημους. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε όλον αυτόν τον καιρό και με άφησε στο παιχνίδι μισό χρόνο μακριά από την οικογένειά μου. Είναι άθλος. Ανυπομονώ να μπω στο αεροπλάνο και να αγκαλιάσω τον γιο μου. Τιμή μου που κοιμήθηκα, που αγκαλιαζόμουν, που φιλιόμουν, που τρώγαμε μαζί με τον Σάκη και θα είμαι δίπλα του όποτε θέλει αλλά και που γνώρισα την Μαριαλένα… Τους ευχαριστώ όλους και θα είναι στο μυαλό μου.»

Στο άκουσμα των όσων ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης κι η Μαριαλένα πλάνταξαν στο κλάμα, που αποχώρησε ο φίλος τους.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»