Σαν υπερήρωας ο Σάκης τα κατάφερε πάλι! «Θα σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις!»

 

 

Η Kόκκινη νίκη… πόνεσε τους Mπλε μέχρι το Μαϊάμι - Καμιά διαχείριση της ήττας - Κλάματα, μουρμουρητά και ξανά μανά η ίδια εμομονική κασέτα... φταίει πάντα Nτάφυ στο #SurvivorGR

Η «καλημέρα» που δεν ακούστηκε, οι παρεξηγήσεις και οι εξηγήσεις μεταξύ Σάκη και Ασημακόπουλου, η αλλαγή κανονισμών για χατίρι του Τριαντάφυλλου και τα δάκρυα του για τον μικρό θαυμαστή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

 

Τα μεγάλα έπαθλα του Survivor 4 είναι για τους Κόκκινους και γι’ αυτό φροντίζει ο Σάκης Κατσούλης. Ο 30χρονος επιχειρηματίας έχει σηκώσει στις πλάτες του όλη την ομάδα και τους πηγαίνει βόλτες με κότερα, ελικόπτερα και τώρα και με τζετ. Φυσικά για την ήττα των Μπλε για ακόμα μια φορά την ευθύνη φέρει ο Τριαντάφυλλος!

Η ημέρα για τους Κόκκινους ξεκίνησε με Ντάφυ, Μαριαλένα και Σάκη να αναπολούν το προχθεσινό έπαθλο που κέρδισαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Τα ελικόπτερα, το ράφτινγκ, το φαγοπότι μαζί με τους Τούρκους και η διαμονή τους στη βίλα ήταν κάτι που θα τους μείνει αξέχαστο. Η Ελένη Χαμπέρη διηγήθηκε στους Amigos όλα όσα έζησε παρέα με την… οικογένεια. Νταφυ, Σάκης και Μαριαλένα απόρησαν γιατί ο Ασημακόπουλος δεν τους είπε ούτε καλημέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Με τον Τριαντάφυλλο έχει μια αντιπαράθεση. Με εμένα και τη Μαριαλένα, τι έχει και δεν λέει ούτε "Καλημέρα"; Εμένα προσωπικά, από τη μέρα που με ψήφισε δεν μου λέει και "Καλημέρα", που δεν του είπα τίποτα, χωρίς λόγο... Περνάει από δίπλα, ο Κόρο είπε "Καλημέρα", ο Ηλίας είπε "Καλημέρα", του μίλησε, αλλά αυτός τίποτα. Εμένα προσωπικά γιατί μου κρατάει κακία;» είπε ο Σάκης.

Και η Μαριαλένα πρόσθεσε... «Όλη αυτή η συμπεριφορά των παιδιών με τον Σάκη να βρίσκεται στο παραμεθόριο, θεωρώ ότι είναι ξεκάθαρη ζήλεια. Είναι μια βαριά λέξη, αλλά νομίζω ότι ισχύει γιατί ο Σάκης έχει αποδείξει ότι είναι κορυφαίος παίκτης και πώς να μην τον ζηλέψεις;»

 
 
Η Καρολίνα Καλύβα άκουσε τη συζήτηση Σάκη και Μαριαλένας για τον Ασημακόπουλο και την μετέφερε στον συμπαίκτη της.

«Σχολίαζαν ακόμα και τον πανηγυρισμό του Ασημακόπουλου, ότι ήταν πάρα πολύ έντονος και ότι ο ως ταπεινός που είναι… Έλα, ξερνάω… Ποια ταπεινότητα… Μετά από τις 50.000 νίκες που έκανε ήταν ακίνητος στον πάγκο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καρολίνα Καλύβα στην κάμερα του Survivor.

«Που όταν τελείωσε ο αγώνας ευθαρσός έρχεται στον πάγκο μας, αγκαλιάζει τους Τούρκους και όταν ερχόταν σε μας έδινε το χέρι» πρόσθεσε η παίκτρια της μπλε ομάδας. «Ο ψεύτης! Ο ψεύτης! Εντάξει, έλεος… Ποια αθλητική παιδεία, ποια ευγενής άμμιλα… Δηλαδή, Σάκη, έλα».

Ο 29χρονος fashion designer σχολίασε την στάση του Σάκη και εξήγησε γιατί αποφάσισε να τον βγάλει στον… τάκο την τελευταία φορά. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πήγε και έπιασε τον Σάκη για να λύσει την παρεξήγηση. Στην κουβέντα κάποια στιγμή μπήκε και ο Τριαντάφυλλος και επανήλθε η κουβέντα για τον «καραγκιόζη».
 

 

Ο στίβος μάχης αυτή τη φορά δεν είχε Τούρκους, καθώς ένα πρόβλημα στα διαβατήρια τους δεν τους επέτρεψε να συμμετέχουν σε ακόμα μια ελληνοτουρκική αναμέτρηση. Οι νικητές θα έπαιρναν το αεροπλάνο και θα ταξίδευαν στο Μαϊάμι, με τον Ατζούν να τους ανακοινώνει πως θα μπορούσαν να πάρουν μαζί τους και έναν παίκτη από την αντίπαλη ομάδα.

 

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν καλά και προηγήθηκαν με τον Σάκη, όμως οι Μπλε απάντησαν γρήγορα και πέρασαν μπροστά με 4-1. 

 

Η Μαριαλένα κατάφερε να μειώσει σε 4-2, με τον Τριαντάφυλλο να επικαλείται τραυματισμό και να αναγκάζει τον Ατζούν να αλλάξει τους κανόνες για να μην διαμαρτύρονται οι Μπλε και να γίνει πιο δίκαιο το παιχνίδι. Έτσι όποτε ο Ντάφυ δεν θα αγωνιζόταν ο πόντος θα πήγαινε στους αντιπάλους.

 

Σάκης και Ελένη έκαναν το 4-4, όμως ο Τριαντάφυλλος χωρίς να αγωνιστεί έδωσε τον πόντο στους Μπλε για το 5-4.

 

Ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες επειδή δεν έγινε μαζί η εκκίνηση Ελένης-Καρολίνας

«Ας μιλήσουν με την παραγωγή τα παιδιά αν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι… Ότι θέλους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης. «Δεν θα κάτσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Μιλήστε με την παραγωγή, Γιώργο μου. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Κάνε ότι θες, μίλα με την παραγωγή. Όχι μαζί μου».

«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέμενε στη δική του άποψη, ενώ το ζευγάρι Μαριαλένα – Σάκης στη δική του. «Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό» τόνισαν στο Survivor της Τετάρτης.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Ντάφυ χάριζε πόντους στους Μπλε, ο Σάκης τους έφερνε και κατάφερε να κάνει το 10-8 και να χαρίσει ακόμα ένα μεγάλο έπαθλο στους Κόκκινους.

 

«Τι κάνεις αγόρι μου; Θέλεις να σε ερωτευτώ ξανά;» είπε ενθουσιασμένη η Μαριαλένα στο Σάκη, πριν οι Κόκκινοι κάνουν σύσκεψη για να αποφασίσουν ποιον από τους Μπλε θα πάρουν μαζί τους στο Μαϊάμι. Η πλειοψηφία έδειξε Γιώργο Κόρομι.

 

Ο Σάκης Κατσούλης εξέφρασε την επιθυμία του να μπορούσαν να πάνε όλοι μαζί στο Μαϊάμι και κάλυψε τον Τριαντάφυλλο που δεν αγωνίστηκε. Συγκινημένη ήταν η Μαριαλένα για τον αρχηγό της και αναφέρθηκε και στη συμβουλή που της έδωσε όταν η ίδια θέλησε να ζητήσει φάουλ για την Καρολίνα που ακούμπησε το χέρι της στην ξύλινη κατασκευή των στόχων και ο Σάκης την προέτρεψε να μην επιρρίψει αλλού την ευθύνη για την ήττα της.  

Ο Ατζούν άρχισε να τρολάρει τον Τριαντάφυλλο, επειδή νωρίτερα είχε πει ότι αν κερδίσουν οι Κόκκινοι δεν θα πάει μαζί τους. Ο 43χρονος τραγουδιστής, όμως του απάντησε ότι επειδή αλλάξαν οι κανονισμοί και από την απόφαση του να μην αγωνιστεί πήραν πόντους  οι αντίπαλοι με αποτέλεσμα να δυσκολέψει την ομάδα του τελικά αποφάσισε  να πάει μαζί τους στο ταξίδι για συμπαράσταση.

 
 

Τον Κόρο επιλέγουν οι Κόκκινοι να πάει μαζί τους στο Μαϊάμι

 

Οι Κόκκινοι επιβιβάστηκαν στο τζετ με προορισμό το Μαϊάμι, για να χαρούν το έπαθλο τους, με το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Ο Σάκης, η Μαριαλένα, ο Τριαντάφυλλος, η Ελένη και ο Κόρο, που τον διάλεξαν να τους συνοδεύσει, έζησαν μοναδικές στιγμές και σίγουρα αυτές οι ημέρες θα τους μείνουν αξέχαστες.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, στο πλευρό του Τούρκου παραγωγού βρέθηκε η 8χρονη κόρη του, Μελίσα. Το γλυκό κορίτσι κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια των παικτών, ενώ συνομίλησε μαζί τους στα αγγλικά.

«Καλώς ήρθατε στο αεροπλάνο μας. Αυτή είναι η Μελίσα. Μελίσα πες φωναχτά "καλησπέρα"», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Εκείνη χαμόγελα, είπε «καλησπέρα» και στη συνέχεια χόρεψε μαζί τους το τραγούδι του Jason Derulo «Savage Love».

 

Την ίδια ώρα οι Μπλε που παρέμειναν στο καλυβάκι τους και εκτός τόπου και χρόνου επέρριπταν ευθύνες για την ήττα  στον Τριαντάφυλλο. 'Οτι να 'ναι...

 

Από τα σχόλια των ηττημένων δεν γλίτωσαν ούτε οι Σάκης και Μαριαλένα. Η γκρίνια της Καρολίνας δίχασε τα αγόρια. Ασημακόπουλος και Μπόγδανος θεωρούν πως η αρχηγός της ομάδα τους δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι χάνει από Ελένη και Μαριλένα.

 

Σάκης, Μαριαλένα, Ελένη, Ντάφυ και Κόρο ζούσαν μοναδικές στιγμές στη νοτιοανατολική ακτή της χερσονήσου της Φλόριντα, με τον αρχηγό των Λόκκινων να έχει ξεσαλώσει και την φιλενάδα του να… βγάζει παντόφλα. Το ταξίδι στο Μαϊάμι είχε λίγο απ’ όλα. Ξενάγηση, φαγητό, ύπνο, βόλτα με σκάφος μέχρι και γλέντι σε ελληνικό εστιατόριο με τον Τριαντάφυλλο να κλέβει την παράσταση. Ο τραγουδιστής βίωσε και μια συγκινητική στιγμή όταν ένας 8χρονος του είπε πως είναι ο αγαπημένος του παίκτης στο Survivor και του θύμισε τον γιο του Νικόλα. Ο Ντάφυ με δάκρυα στα μάτια πήρε αγκαλιά τον πιτσιρικά και του έδωσε την κόκκινη μπαντάνα ως ενθύμιο. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων