Ήρθε η ώρα για αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας στο #SurvivorGR - Ποιος κερδίζει;

 

Οι πρώτες φωτογραφίες του Γιώργου Λιανoύ, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα - Στα ηνία της παρουσίασης του #SurvivorGR θα πάρει ο «Δεν Μπορεί» τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι για δεύτερη φορά. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ο Γιώργος Λιανός γύρισε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor για λίγες ημέρες. 

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης γνωστοποίησε την επιστροφή του στη χώρα με μια φωτογραφία, ενώ σήμερα βρέθηκε στα… παλιά του λημέρια. Που αλλού;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στο ραδιόφωνο του Sfera, όπου συνάντησε τους συνεργάτες του Γρηγόρη Αρναούτογλου, Νάνσυ Αντωνίου, Νίκο Καλούδη και Παναγή Τζωρτζάτο. Μάλιστα, ο τελευταίος ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram δύο φωτογραφίες, δείχνοντας πόσο τους είχε λείψει ο φίλος του.

Να σου θυμίσουμε, πως τη Να σου θυμίσουμε πως τη θέση του Γιώργου Λιανού στα ηνία της παρουσίασης του Survivor θα πάρει ο τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλίτζαλι για δεύτερη φορά. 

 

Ήρθε η στιγμή, που πολλοί ίσως και να περίμεναν, καθώς Έλληνες και Τούρκοι θα συναντηθούν σε αγώνισμα στο Survivor, απολαμβάνοντας ένα ξεχωριστό έπαθλο και ασυλία, αν και ορισμένοι ίσως απογοητευτούν από όσα θα δουν.

Μετά από αρκετούς καβγάδες και όχι μόνο στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει έρθει η ώρα να αλλάξει λίγο το κλίμα και να... ελαφρύνει λίγο, καθώς οι εναπομείναντες Έλληνες και Τούρκοι παίκτες θα συναντηθούν, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να παρουσιάζει τον αγώνα.

Σε αρκετούς θα ξυπνήσουν μνήμες, τόσο από το Survivor Ελλάδας-Τουρκίας στον τρίτο κύκλο όσο από το πρώτο Survivor του όπου ο Ντάνος είχε ανακηρυχθεί σχεδόν σε... εθνικό ήρωα, επιχειρώντας να φέρει σχεδόν μόνος του στο τέλος μια επική νίκη στην ελληνική ομάδα.

 

Survivor spoiler: Συνάντηση Ελλήνων και Τούρκων - Ποιος κερδίζει;

Oι Έλληνες και οι Τούρκοι δίνουν ραντεβού κάνοντας μίξη μεταξύ τους. Τι σημαίνει αυτό; Οι Κόκκινοι του ελληνικού Survivor θα παίξουν με τους Κόκκινους του τουρκικού, ενώ το ίδιο θα ισχύσει αντίστοιχα για τις μπλε ομάδες του ριάλιτι.

Κάπως έτσι, δε θα έχουμε κάποιο αγώνα μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων, όπως ίσως θα ήθελαν οι τηλεθεατές, καθώς ο Ατζούν έχει φροντίσει σε διάφορες περιπτώσεις να προωθήσει την φιλία μεταξύ των δύο χωρών. Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, τη δική του αγάπη για την Ελλάδα, νιώθοντας κάθε φορά... σαν στο σπίτι του, όταν μας επισκέπτεται. Το είδαμε στο πάρτι της ένωσης, αλλά και σε μια επικράτηση της Kόκκινης ομάδας για πάρτι σε κλαμπ.

Ακόμη μια σημαντική είδηση, είναι πως ο αγώνας αυτός θα έχει και έπαθλο την ασυλία, τουλάχιστον για τους Τούρκους. Όπως βλέπουμε στο trailer του τουρκικού Survivor, στο τέλος υπάρχει συμβούλιο, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα έχουν και υποψηφιότητες. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Kόκκινη ομάδα έχει προβάδισμα 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά