Η ανακοίνωση της EBU για τον Ιταλό νικητή της #Eurovision, μετά το επίμαχο πλάνο

 

 

Σάλος έχει προκληθεί από το επίμαχο πλάνο όπου η κάμερα «τσάκωσε» τον Damiano David να σκύβει στο τραπέζι για χρήση... κοκαΐνης; -  Το πρώτο μήνυμα του Damiano David και το φιλί στο στόμα στον κιθαρίστα του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Σάλος έχει προκληθεί από τα επίμαχα πλάνα του frontman του συγκροτήματος Maneskin που νίκησε τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision. Κατά τη διάρκεια της λαμπερής βραδιάς, η κάμερα «τσάκωσε» τον Damiano David να σκύβει στο τραπέζι που είχε μπροστά του, κάνοντας μια περίεργη κίνηση.

Τότε, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι κάνει χρήση ναρκωτικών.

 

 

H EBU εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κατηγορίες για χρήση ουσιών, η οποία αναφέρει:

«Γνωρίζουμε τις εικασίες σχετικά με το πλάνο των Ιταλών νικητών του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο Green Room προχθες το βράδυ. Το συγκρότημα αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για χρήση ναρκωτικών και ο εν λόγω τραγουδιστής θα κάνει εθελοντικά τοξικολογικές εξετάσεις, όταν επιστρέψει στο σπίτι του. Αυτό το ζήτησαν οι ίδιοι χθες το βράδυ, αλλά δεν μπόρεσε να διοργανωθεί αμέσως από την EBU.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το συγκρότημα, η διοίκηση και ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας μας, μας ενημέρωσαν ότι δεν υπήρχαν ναρκωτικά στο Green Room και εξήγησαν ότι ένα ποτήρι έσπασε στο τραπέζι τους και καθαριζόταν από τον τραγουδιστή. Η EBU μπορεί να επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε σπασμένο γυαλί μετά από επιτόπιο έλεγχο. Συνεχίζουμε να εξετάζουμε προσεκτικά τα πλάνα και θα ενημερώσουμε για περαιτέρω εξελίξεις» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Η νέα απάντηση:

Το συγκρότημα δημοσίευσε ένα story στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, που γράφει: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

 

 

Ο Damiano David, ο εκκεντρικός ροκάς με τα μαύρα νύχια, που είναι ο Frontman του συγκροτήματος, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για τη νίκη του και τη μεγάλη βαθμολογία που έλαβε από το κοινό και τις κριτικές επιτροπές των χωρών.

 

 

Η τούμπα του David Damiano και ο ενθουσιασμός για τη νίκη

 

Σήμερα, έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, βάζοντας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να ανταλλάσσει ένα φιλί στο στόμα με τον κιθαρίστα του group. «Σας ευχαριστώ όλους. Μια νέα εποχή έχει μόλις αρχίσει» έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή! 

Ο Damina David, σε δηλώσεις του στο «Πρωινό» και τον Θάνο Κλωνόπουλο, είπε αρχικά: «Καλημέρα, καλησπέρα! Δεν ξέρω κάτι άλλο να πω στα Ελληνικά! Ναι, έχω έρθει στην Ελλάδα και γιατί όχι, θα ξαναέρθω. Είναι φανταστικό! Σας ευχαριστώ όλους! Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες που μας ψήφισαν».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τραγουδιστής δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Τα καταφέραμε! Είμαι ήδη μεθυσμένος! Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι θέλω να κοιμηθώ, είμαι πολύ κουρασμένος. Αύριο το πρωί νομίζω ότι θα συνειδητοποιήσω τι έχουμε καταφέρει. Νομίζω ότι είναι εκπληκτικό, θα γιορτάζουμε για μία ολόκληρη εβδομάδα! Θέλω να πω ότι ο Thomas έσπασε ένα ποτήρι. Κοίταξα κάτω και είπα τι έγινε Thomas; Το ξέρω ότι φάνηκε σαν κάτι άλλο αλλά ποτέ δεν έχω κάνει χρήση κοκαΐνης στη ζωή μου. Το ορκίζομαι εδώ και τώρα».

Στην παρέα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 ήταν ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον αρχηγό της ιταλικής αποστολής, ο οποίος του έδωσε τη δική του απάντηση περί ναρκωτικών.

Μάλιστα, πέταξε και ένα καρφί, καθώς ο Άλεξ Παναγή αποκάλυψε: «'Μου είπε ότι υπάρχουν όρια στη βλακεία και πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει αυτό το πράγμα μπροστά από κάμερες. Το αρνείται και μου είπε ότι αν είναι να κάνουμε σε όλους τους διαγωνιζόμενους τοξικολογικές εξετάσεις και θα έχουμε κάποιες διασκεδαστικές ιστορίες να πούμε»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»