#HFarma: Ανατροπή! Οι δίδυμες Φένια & Έλενα αντίπαλες! Ποια θα κερδίσει τη μάχη;

 

 

#HFarma: Η αρχηγεία, οι υπηρέτες, η ασυλία και η ανακοίνωση του Σάκη που τους άφησε άφωνους! Τι αλλάζει; - Τους έκοψε την ανάσα ο Ιατρόπουλος! Το λουμπάγκο και οι φρικτοί πόνοι 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι την περασμένη εβδομάδα.

Φεύγοντας η πρώην παίκτρια άφησε το καθιερωμένο γράμμα, μέσα από το οποίο πρότεινε τον παίκτη ή την παίκτρια που θα ήθελε για αρχηγό.

Η Αλεξάνδρα πρότεινε υποψήφια για την αρχηγία την Κάτια Δέδε με τους παίκτες να δίνουν την δική τους θετική ψήφο για μια ακόμη φορά στην Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Οι δυο γυναίκες μπήκαν στην αρένα και έδωσαν τον αγώνα τους για τη νίκη της αρχηγίας. Ποια από τις δυο το κατάφερε και άφησε τους παίκτες άφωνους με την ατάκα «Συγγνώμη, θα σας πάω ‘τρένο’»;  

Την έσφαξε με το γάντι την Έλενα Τσικιτίδου, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Όταν ήρθε η σειρά του Μιχάλη Ιατρόπουλου είπε μπροστά σε όλους τον λόγο για τον οποίο ποτέ δεν θα ψήφιζε την Έλενα για αρχηγό της Φάρμας.

«Την Έλενα δεν υπήρχε περίπτωση να την ψηφίσω ούτε τώρα ούτε ποτέ για αρχηγό! Το άγχος που μας μετέδωσε ήταν εξοντωτικό και αγχώδες για όλους μας που ήδη είμαστε δηλαδή στην πρώτη γραμμή και ταλαιπωρημένοι εδώ και μήνες. Συνεπώς δεν πιστεύω ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί ανθρώπους. Στη σχολή είναι άλλο πράγμα, ανθρώπους όμως δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ούτε δουλειές», είπε και συνέχισε: «Γνώμη μου είναι αυτή. Σε συμπαθώ απεριόριστα αλλά αυτό που βλέπω… Δηλαδή δεν πάμε και στον πόλεμο! Σε ένα παιχνίδι είμαστε. Όλοι περάσαμε και γω ακόμα και βγήκα από το παιχνίδι και ήμουν με κάτι χαμόγελα μέχρι τα αφτιά», είπε.

Όσο για την αντίδραση της Έλενας;

Η παίκτρια στενοχωρήθηκε πολύ με όλα όσα άκουσε και τοποθετήθηκε επί του θέματος ενώ την δική της απάντηση έδωσε και η δίδυμη αδερφή της, Φένια. 

Στα όριά τους Κάτια Δέδε και Θανάσης Πάτρας

Η σχέση τους όπως είπε ο παρουσιαστής περνάει κρίση, καθώς θεωρεί πως η Κάτια είναι αφρενάριστη και πως δεν έχει όρια.

Ο Θανάσης μάλιστα είπε μια ατάκα για την Κάτια που την έκανε να λυγίσει. Ο παρουσιαστής αποκάλεσε το μοντέλο «πρόβλημα» και η Κάτια τα πήρε στο κρανίο. Μιλώντας μάλιστα στην κάμερα, παραδέχτηκε πως η σχέση της με τον Θανάση είναι πάντα στα «κόκκινα» όμως δεν περίμενε πως για κάποια άτομα δεν θα είναι αποδεκτή.

Αργότερα στο συμβούλιο με τον Σάκη Τανιμανίδη, τόσο η Κάτια όσο και ο Θανάσης παραδέχτηκαν την τεταμένη σχέση τους με τον παρουσιαστή να λέει πως ναι μεν, είναι σε όλα πολύ καλή, ωστόσο μερικές φορές δεν έχει όρια σε αυτά που κάνει και λέει. Στο σημερινό επεισόδιο μάλιστα θα δούμε τους δυο τους να έρχονται και πάλι σε σφοδρή αντιπαράθεση με αφορμή μια κατασκευή.

Συγκεκριμένα, πάνω στην προσπάθεια των παικτών να φτιάξουν δυο ξαπλώστρες ο Θανάσης Πάτρας και η Κάτια Δέδε ήρθαν σε αντιπαράθεση καθώς ο παρουσιαστής μετρούσε λάθος και το μοντέλο προσπαθούσε να του εξηγήσει πώς πρέπει να γίνει σωστά. 

Μετά τη μάχη που έδωσαν στην αρένα, Κυριακή και Κάτια για την αρχηγία, η Κυριακή ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα.

Από τη διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιοι θα είναι οι δυο υπηρέτες, εξαιρέθηκαν η Μαρία Μιχαλοπούλου καθώς ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια της εβδομάδας αλλά και ο Θανάσης Πάτρας με την Έλενα Τσικιτίδου, οι οποίοι κέρδισαν το κουίζ.

Στο συμβούλιο η Κυριακή κλήθηκε να διαλέξει τους δυο υπηρέτες. Από τους άνδρες επέλεξε τον Billy και από τις γυναίκες την Φένια.

Στο μυαλό της, όπως είπε η Κυριακή, είχε την Έλενα αλλά επειδή κέρδισε το κουίζ αποφάσισε να βάλει στη θέση του υπηρέτη τη δίδυμη αδερφή της, Φένια.

Ο Σάκης Τανιμανίδης αμέσως μετά ανακοίνωσε τις αλλαγές στη Φάρμα καθώς τώρα το ριάλιτι βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό.

Όπως ήδη γνωρίζουμε ο τελικός του παιχνιδιού θα διαξαχθεί στις 10 Ιουνίου.

Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής, όπως νωρίτερα τους αποκάλυψε πως αυτή ήταν η τελευταία εβδομάδα που το κοινό ψήφισε τον πιο δημοφιλή παίκτη, έτσι αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα υπάρχουν υπηρέτες στο σπίτι.

Η ανακοίνωση αυτή άφησε τους παίκτες με το στόμα ανοιχτό και παρά την πίεση τους προς τον Σάκη να τους πει, τι αλλάζει στο ριάλιτι, ο παρουσιαστής τους άφησε με την απορία. 

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο στο παιχνίδι!

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της αποστολής και προσπαθώντας να σηκώσει βάρος, έπαθε λουμπάγκο!

Ήταν μάλιστα τόσο οξύς ο πόνος που δεν μπορούσε ούτε να κουνηθεί. Οι συμπαίκτες του τρόμαξαν πάρα πολύ και προσπάθησαν με ασφάλεια να τον μεταφέρουν στο δωμάτιο του.

Ο ίδιος μάλιστα το βράδυ στην προσπάθεια του να αλλάξει πλευρό, πόνεσε τόσο πολύ που οι φωνές τους ακούστηκαν παντού.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα είπε πως:

«Δυστυχώς χάσαμε τη μάχη με τη μέση. Είχα ενοχλήσεις από την πρώτη στιγμή που μπήκα στη Φάρμα, παρόλα αυτά νομίζω ότι είμαι ασταμάτητος στις εργασίες κι αυτό μου βγήκε σε κακό. Είμαι ακίνητος και αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να μου συμβεί. Έχω πάθει σοβαρή ζημία και ανησυχώ και με τα αγωνίσματα», είπε μεταξύ άλλων.

Απίστευτη ανατροπή! Οι δίδυμες Φένια και Έλενα αντίπαλες! Ποια θα κερδίσει τη μάχη;

Αργότερα ο Σάκης επέστρεψε στο σπίτι και μάλιστα με αφορμή τα γενέθλια της Κάτιας, τους μοίρασε σοκολάτες αφού πρώτα επιδόθηκαν σε έναν μίνι μπασκετικό αγώνα με… λεμόνια.

Και αφού απόλαυσαν τις σοκολάτες τους, ο παρουσιαστής ζήτησε να μάθει από την Κυριακή σε ποιον από τους δυο υπηρέτες θα δώσει την μαύρη πέτρα.

Η Κυριακή επέλεξε τη Φένια ως πρώτη μονομάχο.

Μιας που τα κορίτσια πια είναι λιγοστά αφού η Κυριακή είχε την αρχηγία και η Μαρία την ασυλία, είχαν μείνει μόνο η Κάτια και η αδερφή της Φένιας, Έλενα.

Τα δυο κορίτσια μπήκαν στην αρένα και έδωσαν τη μάχη τους για την ασυλία. Και αυτό που απεύχονταν οι δίδυμες, αυτό συνέβη! 

Η Έλενα έχασε την ασυλία από την Κάτια κι έτσι το Σάββατο (22-05) οι δίδυμες θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους. Ποια θα τα καταφέρει;

Θα το μάθουμε σήμερα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR