Είναι οριστικό! Αυτή η θεά που κόβει την ανάσα είναι η 4η κριτής του #GNTMgr!

 

 
Mε εξώφυλλα σε Vogue και Elle, βραβεία από το Beaute μούσα του Jean Paul Gaultier και αξιοζήλευτη διεθνή καριέρα
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε πως η Βίκυ Καγιά δε θα είναι στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του GNTM, πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη θέση της. Το πιο τελικά θα είναι όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με όσα ακούγαμε το τελευταίο διάστημα.   

Την αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου-Κου». Τη θέση της Βίκυς Καγιά λοιπόν, πρόκειται να αναλάβει το διεθνούς φήμης μοντέλο Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Πρόκειται για ένα μοντέλο  με διεθνή καριέρα, εξώφυλλα και πασαρέλες που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες. Η μεσογειακή ομορφιά της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας, ενώ το μοντέλο δεν πήρε ποτέ μέρος ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι, κατάφερε όμως να ταξιδέψει σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου.  

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει κάνει διεθνή καριέρα και έχει φωτογραφηθεί για πολλά εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών στο εξωτερικό όπως η Vogue. Το 2007 το περιοδικό Beaute την βράβευσε με το βραβείο μοντέλο της χρονιάς.

 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι 33 ετών, ενώ το 2012 όπως διαβάζουμε, η 24χρονη τότε κοπέλα κατάφερε να γοητεύσει το τρομερό παιδί της γαλλικής μόδας, τον Jean Paul Gaultier. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε. 

Ο Γάλλος σχεδιαστής δεν είναι όμως η μόνη αξιοζήλευτη δουλειά της, καθώς η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει εμπλουτίσει το βιογραφικό της με φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows. 

«Αγαπώ την Νέα Υόρκη για την ενέργεια της και την ταχύτητα των νέων γνωριμιών, επαγγελματικών και προσωπικών και έμεινα εκεί για 4 χρόνια. Όμως, τα τελευταία δύο, αν και συνεχίζω να ταξιδεύω, περνάω πολύ χρόνο στο Λος Άντζελες, όπου έχω ορίσει ως βάση μου. Μου αρέσει πολύ και έχω μια καλή ζωή και καθημερινότητα με πολύ ήλιο και την ελευθερία να βρίσκομαι ανά πάσα στιγμή κοντά στη φύση. Είναι μια μεγαλούπολη αρκετά χαοτική θα έλεγα (μιας και έχει πάνω από 3.500.000 κατοίκους) με μεγάλες αποστάσεις, η οποία όμως έχει τα πάντα να κάνεις. Πολύ έντονο είναι το στοιχείο της υγιεινής ζωής και της καθημερινής άσκησης. Η δεύτερή μου αγάπη είναι η Αυστραλία και συγκεκριμένα το Σίδνεϊ, όπου έχω πολλούς φίλους και επισκέπτομαι συχνά. 

Ζω πολλά χρόνια στο εξωτερικό και τα τελευταία 5-6 χρόνια επισκέπτομαι την Ελλάδα μόνο 2-3 φορές το χρόνο. Πολλά αλλάζουν, νέα «στέκια», νέα trends, νέα πρόσωπα. Όσο οικεία και να νιώθω στην Ελλάδα, θα υπάρχει πάντα και κάθε φορά κάτι καινούργιο που κάποιος φίλος θα μου δείξει και αυτό μου αρέσει πολύ. Ένα από τα πράγματα που θεωρώ απόλυτα cool είναι η ελληνική φιλοξενία και η ανθρωπιά που ακόμα συναντάς στην επαρχία και τα νησιά. Στοιχεία που με κάνουν να νοιώθω κομμάτι ενός συνόλου, να μη φοβάμαι, να χαμογελώ και να μοιράζομαι τη ζωή με τους γύρω μου» έχει πει σε συνέντευξή της στο andro.gr. 

 

«Η αλήθεια είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά στοιχεία στο χώρο της μόδας από τότε που ξεκίνησα, το 2003, ως μαθήτρια. Ήμουν τυχερή για όλες τις εμπειρίες που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια. Υπήρχαν πολλά περιοδικά, fashion weeks και πολλοί πελάτες που φωτογράφιζαν τις collection τους. Αν και δεν ανήκω στη «χρυσή εποχή» του modeling της δεκαετίας του ΄90, νιώθω ικανοποιημένη με τα όσα έχω καταφέρει ως μοντέλο. Σήμερα έχουν μείνει πολύ λιγότερες αξιόλογες δουλειές, ενώ ο αριθμός των μοντέλων όλο και αυξάνεται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετή δουλειά για όλους. Θέλω όμως να σκέφτομαι θετικά για το μέλλον και βλέπω παράλληλα κάποιους σχεδιαστές και νέα brands που έχουν ως βάση τους την Ελλάδα να κάνουν καλές προσπάθειες και πολύ δημιουργικές δουλειές» είχε πει στην ίδια συνέντευξη η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

 Η εξωτερική της εμφάνιση

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και το ότι δε μοιάζει με Ελληνίδα, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είχε τονίσει: «Ναι, είναι αλήθεια ότι δεν αποτελώ το παράδειγμα μιας αυθεντικής Ελληνίδας όπως οι ξένοι τη θεωρούν σήμερα. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν αυτό αποτέλεσε εμπόδιο ή διαβατήριο. Είναι όμως ένα σίγουρο στοιχείο για την αρχή μιας κουβέντας σε κάποιο casting ή γνωριμία».  

Αγαπημένο της νησί είναι η Πάρος και η οικογένειά της ζει εκεί, χωρίς ωστόσο η καταγωγή της να είναι από το κυκλαδίτικο νησί. 

 Το προφίλ της στο Instagram είναι ismini_mini και έχει πολλές φωτογραφίες από το Λος Άντζελες, από διάφορες φωτογραφίσεις και ταξίδια. 

Aγαπά πολύ τα ζώα, έχει ζήσει στην Αμερική που είναι η βάση της, έχει περάσει επίσης μεγάλο μέρος στην Αυστρλία και πρόκειται να έρθει στη χώρα μας προκειμένου να αναλάβει τη θέση που άφησε κενή η Βίκυ Καγιά στο GNTM.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά