Ιωάννης, Μαργαρίτα, Παυλίτο Vs. Διονύση που κοιμόταν όρθιος ή μήπως όχι...;

 

 

Μια δύσκολη ομαδική δοκιμασία εμπνευσμένη από τις 4 εποχές - Μεγάλη ένταση στη Κόκκινη ομάδα - Έξαλλοι οι παίκτες με τον αρχηγό στο #MasterCherGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Έφτασε η στιγμή για την τελευταία ομαδική δοκιμασία και μετά το βουνό σειρά είχε η... θάλασσα. 

Οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν τους top 7 του MasterChef 5 σε ένα μαγευτικό σημείο δίπλα στο κύμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τελική τετράδα του #MasterChefGR!

 

Η δοκιμασία είχε θέμα τις 4 εποχές!

«Φθινόπωρο, ελιά και τρύγος. Χειμώνας, σούπα. ‘Ανοιξη, Πάσχα και καλοκαίρι, παγωτό. Σήμερα, οι προσπάθειές σας θα βαθμολογηθούν με το 50, επειδή θα έχουμε και δυο καλεσμένους. Βάλτε τα δυνατά σας», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες.

 

Πυρετώδεις ήταν οι προετοιμασίες στην Kόκκινη ομάδα! Βέβαια, δεν έλειψαν και οι ατυχίες, όπως αυτή που συνέβη και στον Ιωάννη λίγο πριν την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef 5.

Ήταν έτοιμος να στήσει το πιάτο του, αλλά η κανάτα του μπολ του κόλλησε στον πάγκο με αποτέλεσμα να χυθεί η σούπα του.

Όπως είναι φυσικό, αυτό το γεγονός τον στεναχώρησε αλλά και τον εκνεύρισε. Η Μαργαρίτα είδε τι του συνέβη και έσπευσε να τον βοηθήσει σε αντίθεση με τον Διονύση, ο οποίος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να στήνει το πιάτο του.

«Δίπλα του καιγόταν ο κόσμος και ο Διονύσης κοιμόταν όρθιος. Είχε επικεντρωθεί στο πιάτο του, αλλά να μην ξεχνά ότι είναι ομαδική δοκιμασία. Αυτή τη φορά, δε θα έχουμε ψηφοφορία και οι 4 θα μαγειρέψουμε αν δεν τα πάμε καλά», είπε on camera η Μαργαρίτα.

Ο Ιωάννης ζήτησε από τον Διονύση να τον βοηθήσει φέρνοντάς του υλικά και σκεύη, αλλά αυτός συνέχισε να στήνει το πιάτο του γεγονός που τον εκνεύρισε.

Από την άλλη πλευρά, ο Διονύσης κατάλαβε τον εκνευρισμό του συμπαίκτη του και δήλωσε πως κι αυτός ήταν στη θέση του θα ήταν… χειρότερος!

 

Τρελό γέλιο στο επεισόδιο της Τρίτης (18/5) καθώς ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε τα κέφια του και πέταξε και πάλι μια... επική ατάκα!

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο καθώς όπως έχει αποδείξει πολλές φορές, έχει πολύ χιούμορ!

Με λίγο βουνό, λίγο θάλασσα και πολλή μαγειρική, ξεκίνησε η δεύτερη ημέρα της Ομαδικής Δοκιμασίας. Το τελευταίο καλωσόρισμα σε Ομαδική Δοκιμασία, για φέτος, στους επτά του διαγωνισμού από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα, αφού κάπως έτσι προμηνύεται και το τέλος αυτού του φανταστικού μαγειρικού ταξιδιού.

Οι τρεις chef κριτές κλήθηκαν να βαθμολογήσουν τα μενού, που ετοίμασαν οι δύο ομάδες, μαζί με δύο εκλεκτούς καλεσμένους, τον Executive Chef Bertrand Valegeas και τον Head Chef Luca Piscazzi.

Μάλιστα, την ώρα που η Μαρίνα, η αρχηγός της μπλε ομάδας, πήγε στους κριτές και στους καλεσμένους τα πιάτα που έφτιαξε η ομάδα της, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με το καυστικό του χιούμορ τους έκανε να «κλάψουν» από τα γέλια.

«Ποιος έστησε το πιάτο;» ρώτησε τη Μαρίνα και εκείνη απάντησε ότι το έστησε εκείνη μαζί με τον Τζιοβάνι. «Είναι σαν τον Μπάρνεϊ», της απάντησε ο κριτές και όλοι γέλασαν!

 

Δες απόψε Τετάρτη 19.5.2021

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»