Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα (18/05) την ασυλία και οι δυο νέοι υποψήφιοι!

 

 
Mπουρλότο η Μαριαλένα με τον «Que te la Pongo - Πούντα Κάνα»! - Aπίστευτες ατάκες! Η ατμόσφαιρα... ηλεκτρισμένη στο #SurvivorGR 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Τα αγωνίσματα πια έχουν γίνει ατομικά και οι εντάσεις είναι καθημερινές!

Χτες είδαμε τις νέες καταστάσεις του Survivor, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος παίκτης που κατάφερε να εξασφαλίσει την ασυλία και να φέρνει τα πάνω κάτω με τη ψήφο του στο συμβούλιο του νησιού, όπου έδωσε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη, σε μια κίνηση καθαρά στρατηγικής ώστε να αποχωρήσει ένας ισχυρός παίκτης και αντίπαλος του από το παιχνίδι.

Ενώ στο πρώτο συμβούλιο, ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε από όλους τους παίκτες ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Η κίνηση του Γιώργου Ασημακόπουλου είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και… την Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Και μπορεί ο Σάκης να ανέφερε ότι είναι ένα παιχνίδι και την ψήφο του Ασημακόπουλου να την πήρε ψύχραιμα, η δε Μαριαλένα έχει γίνει μπουρλότο!

Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου του Survivor, η Μαριαλένα ξεσπά εναντίον του και στο πλευρό της έχει και τον Ντάφυ!

Η Μαριαλένα και ο Ασημακόπουλος έρχονται σε μεγάλη κόντρα και ακούγονται απίστευτες ατάκες! Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη πριν από τον στίβο μάχης!

  

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Τονίζουμε πως θα έχουμε κάθε εβδομάδα αποχώρηση και σήμερα θα έχουμε ακόμα δύο υποψήφιους που θα βγουν από την κάλπη, εκτός του Σάκη και του Τριαντάφυλλου που είναι ήδη! Οι παίκτες θα κληθούν να αγωνιστούν ξανά για την ασυλία και στην συνέχεια να ψηφίσουν έναν παίκτη και αυτός που θα κερδίσει να δώσει άλλον έναν. Ποιος θα είναι αυτός; Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως ο Γιώργος Ασημακόπουλος, παρότι κέρδισε χτες, θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά και να δώσει εκ νέου έναν υποψήφιο προς αποχώρηση!

Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα την ασυλία;

Αγώνας δεύτερης ασυλίας και τα κουκιά είναι μετρημένα! 

Αγωνιστικά καθαρά ο Σάκης Κατσούλης δείχνει να έχει ένα τεράστιο κίνητρο για να πάρει τη νίκη και μπορεί να τα καταφέρει, ενώ πιστεύουμε πως δύσκολα η ασυλία μπορεί να πάει σε γυναικεία χέρια. Από εκεί και πέρα ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν έχει κάποιο κίνητρο, ενώ ο Τριαντάφυλλος δεν μπορεί!

Επομένως βλέπουμε ασυλία σε έναν εκ των Σάκη Κατσούλη, Ηλία Μπόγδανο και Γιώργο Κόρομι!

Ποιος θα κερδίσει; O Σάκης Κατσούλης!

Ποιοι θα είναι οι άλλοι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Σάκης Κατσούλης και Τριαντάφυλλος είναι οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση και σήμερα θα μάθουμε τους άλλους δύο! Θεωρούμε δεδομένο πως αν δεν πάρει ασυλία η Μαριαλένα ότι θα την βγάλουν στον τάκο, απέναντι στον Σάκη Κατσούλη και τον Ντάφυ, ώστε να σπάσουν την τριάδα. Όσο για τον τέταρτο υποψήφιο... θα είναι η Νικολέτα, την οποία θα δώσει ο Σάκης Κατσούλης!

 

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε το πρωί της Τρίτης (18 Μάη) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη αλλά αποκάλυψε και τις υποομάδες του survivor!

O παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, είπε: «Δεν περίμενα ότι ο Ασημακόπουλος θα ψηφίσει τον Σάκη. Τώρα που μπαίνει στην ατομική φάση το παιχνίδι θα παίξουν και στρατηγικά. Είναι λίγοι οι παίκτες που κράτησαν σταθερή πορεία στο παιχνίδι. Πολλοί παίκτες έκαναν κοιλιά. Όλοι η φασαρία με τον Τριαντάφυλλο έγινε επειδή ο Ασημακόπουλος δεν παραδέχτηκε ότι ψήφισε στρατηγικά. Υπάρχουν δυο άτυπες ομάδες μέσα στο Survivor. Εμπλέκεται πολύ τώρα το παιχνίδι με την ασυλία, γιατί αν κάποιος από τους δυο υποψήφιους κερδίσει, παραμένει υποψήφιος, αλλά μπορεί να προτείνει τον επόμενο παίκτη που θα είναι απέναντί του. Οπότε μπορείς να δώσεις κάποιον και μετά αυτός να κερδίσει και να σε δώσει απέναντί του».

Και δεν δίστασε να πει ο Γιώργος Λιανός:

«Δεν έχω καταλάβει τι γίνεται με τη Μαριαλένα και τον Σάκη. Με το που πάμε να τρολάρουμε λίγο… Στα γυρίσματα είναι πολύ διακριτικοί».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!