Ο Ιωάννης ισοπέδωσε τον... φίλο του - «Ο Διονύσης είναι τοξικός»

 

Η... εκδίκηση του Διονύση! Χρησιμοποίησε τα πλεονεκτήματά του οπως παντα εις βάρος της Μαρίνας! Το... βρώμικο παιχνίδι του θείου Λεωνίδα! Το αντάλλαγμα στην παραγωγή για ωραία πλάνα 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η κόντρα του Διονύση όχι μόνο δεν λέει να κοπάσει αλλά με κάθε ευκαιρία... αναζοπυρώνεται! 

Ο Διονύσιος είχε δύο σημαντικά πλεονεκτήματα αφού είχε κερδίσει προηγούμενη δοκιμασία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η τελική τετράδα του #MasterChefGR!

 

Είχε λοιπόν το πλεονέκτημα να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, της Μπλε Ομάδας δηλαδή και να επιλέξει επίσης πρώτος τους συμπαίκτες του.

Έτσι, η ομάδα του θα είχε αριθμητικό πλεονέκτημα στη απαιτητική Ομαδική Δοκιμασία.

 

Και... μαντέψτε ποια έβαλε για αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Φυσικά τη Μαρίνα, κάτι που περίμενε τόσο η ίδια όσο και άλλοι συμπαίκτες τους όπως ο Παύλος ο οποίος μάλιστα σχολίασε αυτή την επιλογή του λέγοντας πως θα έπρεπε να πει την αλήθεια στους κριτές όταν τον ρώτησαν γιατί την είχε επιλέξει.

Ο Διονύσης είπε ότι ήθελε από καιρό η Μαρίνα να γίνει αρχηγός μιας και δεν είχε ξαναμπεί, όμως όπως είπε ο Παύλος, έπρεπε να πει ότι ήταν θέμα στρατηγικής του Διονύση αφού δεν τη θεωρεί δυνατή αντίπαλο και έτσι άνετα θα μπορούσε να την κερδίσει.

Αρχικά η Μαρίνα ανέφερε ότι το κάνει επειδή σε κάθε δοκιμασία που είναι αντίπαλοι, μένει πίσω της και θέλει να την κερδίσει ενώ ο Παύλος Χάππιλος έδειξε να εκνευρίζεται με τον τρόπο που κινείται: «Σε πιστέψαμε Διονύση. Πες ότι σκέφτομαι στρατηγικά, θέλω να φύγει ή την θεωρώ αδύναμη. Τα ξέρει κι η ίδια… Η ομάδα μου πέρα από τον Διονύση, που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει, δεν με ενοχλεί. Αλλά εντάξει πηγαίνουμε προς το τέλος και δεν έχω επιλογές.»

 

Η ομαδική δοκιμασία στο βουνό, στη φύση κοντά και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες και χωρίς τις ανέσεις της κουζίνας του ριάλιτι μαγειρικής, αποδείχτηκε δύσκολη αλλά και πολύ διασκεδαστική!

Αφού χωρίστηκαν οι δύο ομάδες και περπάτησαν αρκετά μαζί με τον εξοπλισμό τους προκειμένου να βρεθούν σε ένα ξέφωτο στην Πάρνηθα για να μαγειρέψουν, οι παίκτες συσκέφτηκαν για να αποφασίσουν τα πιάτα που θα σέρβιραν.

Η κάθε ομάδα έπρεπε να ετοιμάσει, ένα ορεκτικό, μία σούπα, ένα κυρίως πιάτο και ένα επιδόρπιο σε γλυκό.

 

Από την ομάδα των Κόκκινων, ο αρχηγός Διονύσης, αποφάσισε να βάλει τον Παύλο να γράψει στον πίνακα τι ακριβώς θα δημιουργούσαν ως ομάδα. Μόνο που λόγω δυσλεξίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Παύλος δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά με την ορθογραφία.

Όταν λοιπόν πέρασε από τον πάγκο των Κόκκινων ο Σωτήρης Κοντιζάς και είδε το κυρίως πιάτο να γράφεται «κυρίος πιάτο», έκανε αμέσως την παρατήρηση.

Αμέσως όμως ο Παύλος τον ενημέρωσε για το θέμα που έχει με την ορθογραφία και ευτυχώς, όπως αποκάλυψε αργότερα ο ίδιος, δεν ήταν στον πίνακα ο Κοντιζάς την ώρα που το ξέφυγε και έγραψε... κάπως μία άλλη λέξη.

 

Η Μπλε ομάδα, αποτελούμενη από τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Τζιοβάνι, μάλλον δεν τα πήγε και πολύ καλά κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας. 

Δεν έφτανε που η δοκιμασία γινόταν στο βουνό της Πάρνηθας, σε ένα ξέφωτο, χωρίς τον απαιτούμενο εξοπλισμό στην κουζίνα και κάτω από τον ήλιο, η Μαρίνα που ήταν η αρχηγός δεν έδειξε να έχει και πολύ καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες της στους Μπλε.

Η μεγάλη ένταση ανάμεσά τους ήρθε όταν η Μαρίνα, ανήσυχη ότι το κρέας για το κυρίως πιάτο της ομάδας δεν ψηνόταν μέσα στη χύτρα, αποφάσισε να πει στον Αλέξανδρο να το βγάλει και να το βάλει σε ταψί ώστε να ψηθεί πιο γρήγορα.

Ο Αλέξανδρος όμως από την πρώτη στιγμή έδειξε να διαφωνεί και μάλιστα το είπε στη Μαρίνα η οποία όμως ήταν ανένδοτη.

Εκεί κάπου ενεπλάκη και ο Τζιοβάνι ο οποίος πρότεινε στη Μαρίνα να επιστρέψουν το κρέας στη χύτρα προκειμένου να γίνει πιο γρήγορα.

Τελικά η Μαρίνα τούς άκουσε και είπε στον Αλέξανδρο να γυρίσει το κρέας στη χύτρα και έτσι και έκανε. Μόνο που την ώρα που πήγε να βάλει τη χύτρα στο μάτι της κουζίνας, μία απότομη κίνησή του ήταν αρκετή για να χυθούν όλα τα υγρά της κατσαρόλας. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή ο Αλέξανδρος κατάφερε να κρατήσει όπως όπως τη χύτρα και να μην πέσει κάτω το κρέας. Γιατί αν συνέβαινε αυτό, σίγουρα έπρεπε να βρουν άλλο πιάτο για κυρίως που θα σέρβιραν στους κριτές.

 

Η υπομονή του Παύλου, το ατύχημα και τα νεύρα του Διονύση

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε τι κάνει τόσα χρόνια στο παρασκήνιο του ριάλιτι μαγειρικής για να εξασφαλίσει ωραία κοντινά πλάνα! 

Κάποια στιγμή την ώρα που οι διαγωνιζόμενοι μαγείρευαν στην ομαδική δοκιμασία, ο γνωστός σεφ και κριτής του MasteChef βρέθηκε στον πάγκο των Μπλε για να δει σε τι φάση των προετοιμασιών βρίσκονταν.

Τότε λοιπόν είδε ότι ήταν έτοιμο το κρέας που επρόκειτο να σερβίρει ως κύριο πιάτο η Μπλε Ομάδα.

Έτσι έκανε την αποκάλυψή του. Είπε λοιπόν στον Τζιοβάνι ότι προκειμένου να έχει ωραία κοντινά πλάνα, δωροδοκεί τους ανθρώπους της παραγωγής και τον σκηνοθέτη με έναν καλό μεζέ.

Και χωρίς δισταγμό, άρπαξε ένα κομμάτι από το κρέας των Μπλε και το μοίρασε στον κάμερα μαν και τον σκηνοθέτη και... κατευθείαν είχε ένα ωραίο κοντινό πλάνο.

 

Ο Διονύσης, όσο περνούσε η ώρα και η δημιουργικότητα και η ένταση στην κουζίνα βρίσκονταν στο ζενίθ κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, γινόταν όλο και πιο νευρικός.

Η συμπεριφορά του στους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα δεν άρεσε σε όλους και κυρίως δεν άρεσε στον Παύλο ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτή τη συμπεριφορά. Μάλιστα, μίλησε on camera για τον Διονύση με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια.

Τη συμπεριφορά αυτή όμως σχολίασε και ο Ιωάννης ο οποίος είπε για τον Διονύση πως παρ' όλο που δεν είναι κακό παιδί, είναι τοξικό και πως ναι μεν κάνουν χαβαλέ, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι φίλοι.

Κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές οι οποίοι μέχρι τώρα γνώριζαν ότι Διονύσης και Ιωάννης έχουν έρθει πολύ κοντά.

 

Δες απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
#MasterChefGR: Αυτή είναι η τελική 10άδα του φετινού διαγωνισμού!
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»