«Είχα ύφος καυστικό, ακολουθούσα ρολάκι, μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο;»

 

Ο Αλέξης Παππάς στη συνέντευξη που περιμέναν όλοι, έλυσε τις απορίες για τη στάση του μέσα στο #SurvivorGR - O κακός ο λύκος και η (κοκκινοσκουφίτσα) Αλέσια

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Η στιγμή που περιμέναν όλοι… Ο Αλέξης Παππάς εισέβαλε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, με μάσκα Pennywise, ενώ με αρκετή δόση χιούμορ έκανε δώρο στον παρουσιαστή το παιδικό παραμύθι «ο κακός λύκος».

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη συμπεριφορά του στο ριάλιτι επιβίωσης, τους συμπαίκτες του και περιέγραψε την τακτική και στην στάση του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σχέση του με την Αλέσια, ενώ πρόβλεψε τους τρεις παίκτες που θα φτάσουν στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Για το αν έπαιζε κάποιο ρόλο στο Survivor: «Είχα ένα ύφος καυστικό, μερικές φορές ακολουθούσα ένα ρολάκι. Αν ήμουν χειριστικός γιατί δεν απέτρεψα την τελευταία φορά να μην ψηφιστώ; Εμείς ήμασταν και οι παίκτες και τα πιόνια. Μήπως τελικά δεν είχα τόσο άδικο; Γιατί αυτά που έλεγα ήταν η αλήθεια.

Στόχος μου ήταν να βιώσω τη στιγμή, δεν είχα άγχος να φτάσω στον τελικό. Έλεγα κοίτα να απολαύσεις τη στιγμή. Ήθελα να είμαι αυτός που είχα στο μυαλό μου, με την έννοια ότι βλέπω τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Δεν ξέχασα ποτέ ότι έχω κάμερες δίπλα μου.

Εμένα σκοπός μου ήταν να αφήσω σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οι παίκτες έβλεπαν έναν άνθρωπο που τους έλεγε την πικρή αλήθεια».

Για την πείνα στο Survivor και το περιστατικό με τον Chris Σταμούλη: «Την πείνα δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Το στομάχι λέει “πεινάω, δεν ξέρω τι θα κάνεις, μπες μέσα στο δάσος και ψάξε να βρεις τροφή”. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισα να φύγω, μου λέει ο Chris “που πας;” και ήρθε μαζί μου. Με έλεγαν μετά ανήθικο, μισογύνη, ήταν μια “καραμέλα” πολύ έντονη κι εγώ δεν ήθελα να αφήσω ένα στίγμα που δεν ισχύει στον έξω κόσμο. Αν είχα κάνει κάτι τόσο βλαβερό σε έναν άνθρωπο, θα είχα φύγει. Όταν δεν έχεις ένα αποδεικτικό στοιχείο για να μπορείς να πεις με σιγουριά αυτό που έχεις στο μυαλό σου είναι και λίγο άκομψο για μένα που το δέχομαι εκείνη τη στιγμή από πόσα άτομα».

Για την κόντρα του με τον James Καφετζή: «Ο Τζέιμς έλεγε ότι είμαι ανήθικος, με την πρώτη ευκαιρία πέταγε και τη δικιά του ατάκα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ο Τζέιμς είναι πανέξυπνος και ήταν ένα καλό κίνητρο για μένα να έχω έναν παίκτη με τον οποίο έρχομαι και σε μια ρήξη, σεβασμός. Είναι αξιόλογο το παιδί. Έφτασα κι εγώ στο σημείο να πω ότι φτάνει, μέχρι εδώ, δεν αντέχω άλλο σε αυτή τη φάση. Για το “καρκίνωμα” που είχα πει για τον Τζέιμς δεν ήθελα να περάσω κανένα μήνυμα στους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με αυτή την ασθένεια, τον είχα στο μυαλό μου σαν ένα ξεχωριστό σώμα».

Για την αγαπημένη του Αλέσια: «Δεν παντρεύτηκα. Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε την τάδε ημερομηνία, δεν περίμενα ότι θα κάτσω περισσότερο. Τώρα που έφυγε η ημερομηνία, ήρθε ο Αλέξης».

Για το ποιους βλέπει στον τελικό Survivor: «Τον Σάκη, τον Ηλία και τη Μαριαλένα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»