Ο Λιανός αποκάλυψε το παρασκήνιο του καβγά της Μαριαλένας - Σάκη στο #SurvivorGR

 

 

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις εξελίξεις στο #SurvivorGR - «O Σακης ο κακομοίρης... Η Μαριαλένα δεν ξέρω τι παθαίνει και γκρινιάζει...» - Η μυστική επικοινωνία Σάκη Κατσούλη – Γιώργου Λιβάνη!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο, μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός από τον Άγιο Δομίνικο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο παρουσιαστής του Survivor μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον καβγά του Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη που παρακολουθήσουμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.    

 

«Ο καβγάς έγινε για τους πανηγυρισμούς. Αυτό ξεκίνησε από την Κυριακή θυμάμαι εγώ γιατί έπαιξαν ένα quiz, το “πόσο γάτα είσαι”. Σε αυτά τα κουιζάκια υπάρχει μια καλή διάθεση, δεν αρπάζονται οι παίκτες, αλλά την Κυριακή κάτι έπαιξε. Κάτι με τους πανηγυρισμούς. Πανηγύρισαν έξαλλα οι Κόκκινοι, μετά οι Μπλε ως απάντηση και αρπάχτηκαν λίγο. Μετά κέρδισαν το έπαθλο οι άλλοι, πέρασαν καλά και τα πήρε κρανίο η Μαριαλένα. Ο Σάκης τα ακούει έμμεσα. Είναι όπως το είπε και ο Τριαντάφυλλος ωραία. Κατά βάθος δεν ήθελε να φωνάξει στον Σάκη η Μαριαλένα, αλλά στο βάθος βάθος σε αυτόν φώναξε» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.»

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»:  

 

Το τηλεφώνημα του Σάκη στον Λιβάνη πριν μπει στο Survivor

Ένα από τα πιο έξυπνα σχόλια γύρω από το Survivor που είχαν ακουστεί τις τελευταίες μέρες αφορούσε στον Γιώργο Λιβάνη, ότι αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του reality επιβίωσης χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ!

Το ειδύλλιο του τραγουδιστή με τη Μαριαλένα γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο συζήτησης στις εκπομπές, ενώ η μπαλάντα που κυκλοφόρησε σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι με τίτλο «Να είσαι ευτυχισμένη» έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδες το soundtrack του τηλεοπτικού ερωτικού τριγώνου, χωρίς εκείνος να έχει κάνει την παραμικρή δήλωση γύρω από το θέμα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε δει τον Σάκη Κατσούλη να μην κρύβει την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά την πρώην αγαπημένη του, κάτι που φαίνεται να έχει ενοχλήσει πολύ την οικογένειά της, καθώς είναι εντελώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης του ζευγαριού.

Και ενώ ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει να αποφεύγει κάθε είδους τηλεοπτική εμφάνιση ή συνέντευξη (μας λένε μάλιστα ότι δεν μπαίνει πλέον καν στη διαδικασία να δει τα επεισόδια), μια νέα πληροφορία έρχεται να ταράξει λίγο ακόμα τα – ήδη ταραγμένα- ύδατα:  Λίγο πριν ο Σάκης ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο είχε έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιβάνη για να τον ρωτήσει αν ήθελε να μεταφέρει κάτι στη Μαριαλένα! Εκείνος όμως, φαίνεται πως τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του χωρίς να επιθυμεί την διαμεσολάβηση του πρώην συντρόφου της αγαπημένης του. Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο άνδρες έρχονταν σε επαφή, καθώς γνωρίζονταν κοινωνικά πριν από τον επεισοδιακό χωρισμό του Σάκη με τη Μαριαλένα.

Επίσης, η λεπτομέρεια αυτή αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Λιβάνης γνώριζε από πριν για την είσοδο του Σάκη στο παιχνίδι- αυτό που προφανώς δεν γνώριζε είναι ότι εκείνος θα ήταν αποφασισμένος να μπει ανάμεσά τους.

Όσο για το στενό περιβάλλον της Μαριαλένας, συνεχίζει με κάθε ευκαιρία να εκφράζεται κάθε άλλο παρά κολακευτικά για τον Σάκη- όπως μας μεταφέρουν, εκείνος ήταν αρκετά «σφιχτός» με τα χρήματα με αποτέλεσμα η οικογένειά της να επιβαρύνεται οικονομικά περισσότερο από ό,τι της αναλογούσε!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»