#HFarma: Τιτανομαχία! Τζώρτζογλου Vs. Ιατρόπουλος για την αρχηγία

 

 

 

#HFarma: Ο νέος αρχηγός! Ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης;

  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Άλλη μία εβδομάδα δυνατών συγκινήσεων και ανατροπών για τους παίκτες της τηλεοπτικής φάρμας.  

Την 8η εβδομάδα οι παίκτες-αγρότες είχαν έντονες, αλλά και χαλαρές στιγμές, συμμαχίες, αλλά και κόντρες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, πάντα παρών και έτοιμος για δράση, έδωσε το σύνθημα για τις δύσκολες δοκιμασίες και διαχειρίστηκε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις μεγάλες και μικρές ανατροπές …

Για κάποιους από τους παίκτες, η οικειοθελής αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, παρ' όλο που είχε κερδίσει στη μονομαχία αποχώρησης τη Μαρία Μιχαλοπούλου λειτούργησε ως μεγάλο πλήγμα με την ίδια τη Μαρία να δείχνει φανερά στενοχωρημένη με μία τέτοια εξέλιξη.

Στον απόηχο αυτής της αποχώρησης, ο προβληματισμός των παικτών ήταν μεγάλος, με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο να δείχνει πως θέλει να κατευθύνει τους συμπαίκτες του ώστε να ψηφίσουν για αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου με την προϋπόθεση ότι η Ειρήνη είχε επιλέξει άντρα για υποψήφιο αρχηγό.

Όπως διαπιστώσαμε στην προβολή του επεισοδίου, η Ειρήνη Κολιδά είχε κάνει την επιλογή της και αναλόγως έπρεπε να κινηθούν και οι υπόλοιποι παίκτες. H Ειρήνη στο γράμμα που άφησε έθεσε ως πρώτο υποψήφιο αρχηγό τον Στράτο Τζώρτζογλου. Οι παίκτες όμως αποφάσισαν πως ο δεύτερος υποψήφιος έπρεπε να είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και έτσι οι δυο τους κατέβηκαν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν την αρχηγεία.

Τελικά νικητής ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δημοφιλέστερος παίκτης ήταν για τέταρτη συνεχόμενη φορά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Την υπόδειξη των δύο υπηρετών είχε στα χέρια του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος κι έπρεπε να πάρει δύο δύσκολες αποφάσεις, αφού κάποιοι παίκτες είχαν εξαιρεθεί από την διαδικασία.

Αρχικά ο ίδιος ,μετά από ώριμη σκέψη, διάλεξε ως πρώτο υποψήφιο τον Κώστα Γκρέκα, που έδειξε πολύ ήρεμος με αυτήν την απόφαση. Όμως η ανατροπή ήρθε με τον δεύτερο υπηρέτη, αφού δεν περίμεναν πολλοί αυτήν την κίνηση. Ανάμεσα στην Κυριακή Κατσογρεσάκη και στην Μαρία Μιχαλοπούλου, ο Μιχάλης επέλεξε την δεύτερη, με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν θα ήταν δίκαιο για την Κυριακή γιατί έχει προσφέρει περισσότερα κι είναι αρκετά ικανή, παρά το γεγονός ότι έχει μία πολύ καλή σχέση με την Μαρία. Από την άλλη η Μαρία δέχθηκε με χαρά την πρόκληση, δηλώνοντας ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.

Θα καταφέρει η Μαρία Μιχαλοπούλου να μην είναι ξανά υποψήφια προς αποχώρηση;

Μία απροσδόκητη ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κάτια Δέδε και στην Κυριακή Κατσογρεσάκη, με το τέλος του κουίζ που καθόρισε ποιοι θα εξαιρεθούν από υπηρέτες.

Ο Ντούπης κι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ανέφεραν στην Κυριακή ότι η Κάτια είχε βοήθεια από την κερκίδα σε μία της απάντηση και για αυτό κατάφερε να γλιτώσει από το να είναι υπηρέτης. Η Κάτια, μόλις άκουσε όσα της έλεγε η Κυριακή, εκνευρίστηκε και δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί: «Ναι εγώ είχα ανάγκη να κλέψω. Είναι αυτά τα στοιχεία στον χαρακτήρα της Κυριακής, που θέλω να της χώσω μία μπας και ταρακουνηθεί και συνέλθει. Πραγματικά με εκνευρίζει πολύ και με προσβάλει. Την ήξερα την απάντηση, δεν έκλεψα. Στον σταυρό που σου κάνω και στην μάνα μου… Αν είναι δυνατόν, δεν θα το έκανα ποτέ… Ας κάνουν ότι θέλουν δεν με νοιάζει, ο τρόπος σκέψης με ενοχλεί περισσότερο.»

Φυλαγμένο το κρατούσε ο Ντούπης στην Κάτια από ένα περιστατικό στο παρελθόν και τώρα βρήκε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσει.

Μαρία Μιχαλοπούλου και Στράτος Τζώρτζογλου φαίνεται ότι είναι δύο αντίθετοι πόλοι, αφού ο ένας δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον άλλον σε θέματα επικοινωνίας.

Έτσι μια παρατήρηση που έκανε ο Στράτος στην Μαρία, έκανε την τελευταία να ανεβάσει τους τόνους και τον πρώτο να ουρλιάζει με όσα της έλεγε: «Το κατάλαβες ότι νωρίτερα στο τραπέζι δεν έδειξες την ευγνωμοσύνη σου, που προσπάθησα να σε προστατεύσω για να μην εκτεθείς; Στο είπα για καλό και σηκώνεις και την φωνή. Μπράβο σου γιατί είσαι αυθόρμητη, αν όμως είχες καταλάβει… Δεν πήρες το μάθημα για να καταλάβεις ποιος είναι ωφέλιμος για εσένα… Το έχεις το ταλέντο να είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος.»

Η Μαρία Μιχαλοπούλου αρκέστηκε στο να μην μιλήσει γιατί δεν έπιανε τα «μαθήματα ζωής» του Στράτου.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πρέπει να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις για αυτήν την εβδομάδα στη Φάρμα κι έτσι μετά τους υπηρέτες να καθορίσει και τον πρώτο μονομάχο.

Χθες όρισε ως πρώτο υπηρέτη τον Κώστα Γκρέκα ενώ στην συνέχεια τον ακολούθησε κι η Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ο Μιχάλης απόψε έπρεπε να αποφασίσει ποιος από τους δυο τους θα είναι ο πρώτος μονομάχος και τελικά η μαύρη πέτρα πήγε στον Κώστα, υποστηρίζοντας ότι είναι αρκετά δυνατός κι είναι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Ο Κώστας Γκρέκας μάλιστα δήλωσε ότι κέρδισε ένα τσουρέκι σε στοίχημα που είχε βάλει ότι αυτός θα είναι ο πρώτος μονομάχος.

Από την άλλη ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αντέδρασε για άλλη μια φορά, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό του Μιχάλη ενώ κι άλλοι παίκτες ανέφεραν ότι περίμεναν την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Μαντζουράνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου η καθεμιά αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία. Οι δυο τους πάλεψαν με τον χρόνο, δοκίμασαν τις αντοχές τους, έριξαν στόχους ενώ στην τελευταία δοκιμασία εξασκήθηκαν στο πως μπορούν να χειρίζονται γρήγορα ένα τσεκούρι και να γεμίσουν ξύλα μία κατασκευή. Ωστόσο από την αρχή ένας είχε το προβάδισμα και κατάφερε να παραμείνει.

Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας ενώ ο Βασίλης Μαντζουράνης είδε την πόρτα της εξόδου από την Φάρμα. Μάλιστα ο τελευταίος δήλωνε ότι το έχει αρκετά με αυτήν την δοκιμασία αλλά έχασε με μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Γκρέκα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#DEFACTO: Πρεμιέρα Κυριακή 7 Απριλίου στις 21:10 με την δολοφονία του Γιαννάκη Στεφανίδη
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision