Έφτασε η στιγμή για το μεγάλο φινάλε του «Καφέ της Χαράς»! Αυτός κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό

 

Το «Καφέ της Χαράς», η σειρά που έγραψε ιστορία στον τηλεοπτικό αέρα με το χιούμορ και τη φαντασία της, ρίχνει αυλαία την επόμενη εβδομάδα. Η ευρηματική πένα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά γέννησε ήρωες που άντεξαν στον χρόνο και χάρισαν απολαυστικές στιγμές και ατάκες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το Κολοκοτρωνίτσι και οι τρομεροί κάτοικοί του μπήκαν στο σπίτι μας, για πρώτη φορά, το 2003 και μέσα από την καθημερινότητά τους, μας διηγήθηκαν απίστευτες, μαγικές ιστορίες. Μας κέρασαν τον πιο αυθεντικό και διαχρονικό καφέ, μας χάρισαν γέλιο, αλλά και συγκίνηση. Τώρα, ήρθε η στιγμή να τους αποχαιρετήσουμε…

Η ημέρα του γάμου ξημερώνει. Ο Περίανδρος ετοιμάζεται να συνοδέψει τη νύφη, γιατί η Χαρά τον παρακάλεσε να το κάνει εκείνος, αφού ο πατέρας της Βάλιας δεν μπόρεσε να έρθει. Έτσι κι αλλιώς αφού σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ο Περίανδρος θα γίνει πατριός της. Ενώ η Αρετή ετοιμάζεται να πάει στο γάμο, ο Μάνος εξαφανίζεται από το σπίτι και τον βλέπουμε να παίρνει ένα άλογο και να τρέχει σαν τρελός. Η Βάλια ντύνεται νύφη, αλλά είναι λίγο θλιμμένη. Τη διάθεσή της θα φτιάξει το δώρο γάμου που της έκανε ο Περίανδρος, που δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τρελαντώνη.

Η Βάλια έγκυος - Ο Δημήτριος καταφεύγει σε μοναστήρι

Η ώρα του γάμου πλησιάζει και όλοι περιμένουν στην εκκλησία τη νύφη. Ο Περίανδρος με το αυτοκίνητο και τη Βάλια νύφη πηγαίνουν προς τον χώρο του γάμου όταν μπροστά τους ξεπροβάλλει ο έφιππος Μάνος, κόβοντας την πορεία τους. Η Βάλια κατεβαίνει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, αλλά τελικά κλέβεται μαζί του και φεύγουν με το άλογο. Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι, δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ.

Επειδή, όμως, η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι. Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Παράλληλα, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Έφη Ρασσιά στο περιοδικό «MYtv» για το φινάλε της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, αποκάλυψε ότι η Τασία κρυβόταν πίσω από τον εμπρησμό του «Καφέ της Χαράς». «Η αποκάλυψη για τον εμπρησμό προκαλεί σοκ, όμως, στη συνέχεια οι λόγοι του εμπρησμού κάνουν τους ήρωες να έρθουν πιο κοντά και από πριν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»