Οι νέοι πρωταγωνιστές του #TheCrown! Ο ρόλος του Andrew παραμένει ορφανός

 

 

 
Το νέο καστ ηθοποιών στη 5η και τελευταία σεζόν της σειράς #TheCrown! Η εμπλοκή του Andrew με τον παιδόφιλο Jeffrey Epstein και το sex trafficking ανασταλτικός παράγοντας
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Προβλήματα φαίνεται να έχουν προκύψει στην παραγωγή της δημοφιλούς σειράς «The Crown», καθώς το καστ δεν έχει συμπληρωθεί πλήρως. Ο λόγος για τον ηθοποιό, που θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Άντριου στην 5η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Η παραγωγή του πέμπτου κύκλουτου «The Crown», ο οποίος θα καλύψει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ενώ η διανομή των υπόλοιπων ρόλων έχει ολοκληρωθεί, με την Ιμέλντα Στόντον να υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα

 

 

Η Ιμέλντα Στόντον αναλαμβάνει έναν ρόλο που την τρομάζει. Η ηθοποιός μετά την Κλερ Φόι και την Ολίβια Κόλμαν θα υποδυθεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' στο «The Crown» και, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι λίγο νευρική.

Η Αγγλίδα ηθοποιός δήλωσε στην εφημερίδα «Sun»: «Όταν η Κλερ ήταν αρχικά σειρά, όλοι μας αισθανθήκαμε ότι ήταν γεγονότα ιστορικά. Στη συνέχεια, μετά από αυτό με την Ολίβια, πάλι φαίνεται σαν ιστορία». 

«Τώρα ξεκινάμε από το 1991, υποδύομαι έναν ρόλο πολύ πιο πρόσφατο. Αυτή είναι η επιπλέον πρόκληση που έχω και οι άνθρωποι λένε: "Ω, δεν νομίζουμε ότι είναι έτσι"», συνέχισε.

Η Ιμέλντα Στόντον λέει επίσης ότι ελπίζει ότι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα παρακολουθήσει τη σειρά και αναφέρει στην εφημερίδα: «Δεν είναι ένας ρόλος, στον οποίο μπορώ να δώσω μία δική μου εκδοχή. Η προετοιμασία μου πρέπει να είναι τα πάντα».

«Πρέπει να την παρακολουθήσω, να διαβάσω για το παρελθόν. Πρέπει να καθίσω στο δωμάτιό μου φοβισμένη και να σκέφτομαι, "δεν μπορώ να το κάνω, δεν μπορώ να το κάνω" και μετά να πω στον εαυτό μου:. "Ναι, μπορείς" και να συνεχίσω», ανέφερε.

Η νέα βασίλισσα Ελισάβετ

 

 

H παραγωγή δεν έχει βρει ακόμα τον ηθοποιό, στον οποίο θα δώσει το ρόλο του πρίγκιπα Άντριου. 

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι παραγωγής ανακοίνωσαν οντιστιόν στο site Spotlight, δηλώνοντας πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ρόλο. 

 Φυσικά, η άρνηση των ηθοποιών να υποδυθούν έναν τέτοιο χαρακτήρα έχει βάσεις, αν σκεφτεί κανείς το σκάνδαλο, στο οποίο ήταν εμπλεκόμενος ο Δούκας της Υόρκης με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν,ο οποίος κατηγορήθηκε ακόμα και για sex trafficking. 

Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντα του τον Νοέμβριο του 2019, δεν είναι από τα πιο αγαπητά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η νέα πριγκίπισσα Μαργαρίτα

 

 

Η ομάδα της παραγωγής δεν παραδέχεται, βέβαια, τις φήμες ότι δυσκολεύεται να συμπληρώσει το καστ και εκπρόσωπός της αναφέρει στην εφημερίδα «Sun» πως είναι λογικό να αναρτάται η διαφήμιση στο site.

Κάτι τέτοιο πιθανότατα δεν ισχύει, όμως, καθώς για κανέναν από τους προηγούμενους ρόλους δεν υπήρχε παρόμοια ανάρτηση.

Ο νέος πρίγκιπας Φίλιππος

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πέμπτη σεζόν θα παρουσιάζει τον πρίγκιπα Άντριου στην ηλικία των 30 και δε θα κάνει λόγο σχετικά με τα πρόσφατα περιστατικά.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, ο δημιουργός της σειράς, Πίτερ Μόργκαν, ο ίδιος «δε νιώθει άνετα να γράψει σχετικά με πρόσφατα γεγονότα» και εκτός αυτού, κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα ήταν επιτρεπτό από το Παλάτι.

Ο νέος πρίγκιπας Κάρολος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#MasterChefGR: Ξέρουμε τον πρώτο διεκδικητή του Silver Award και των 20.000 ευρώ! Ποιος θα είναι μαζί του;
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!