Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποχωρεί οικειοθελώς ο Nτάφυ από το #SurvivorGR

 

 

Ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του #SurvivorGR ζήτησε από το τηλεοπτικό κοινό να τον ψηφίσει προκειμένου να φύγει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί ο παίκτης δεν αποχωρεί οικειοθελώς; Η ρήτρα της οικειοθελούς αποχώρησης για το κόψιμο των μισθών των παικτών

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Ο Τριαντάφυλλος είπε χαρακτηριστικά στο τελευταίο συμβούλιο: «Για όλους στενοχωριέμαι, αυτή την ομάδα την αγαπάω, αυτά τα παιδιά τα αγαπάω. Σαν μεγαλύτερος θα ήθελα να βγω μπροστά σήμερα. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να μπορέσει η ομάδα να φέρνει νίκες και στα έπαθλα να είναι χαρούμενη. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη Παππά και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Και να μην στηρίξει εμένα. Θα ήθελα να παραμείνω αλλά επειδή αγαπάω την Κόκκινη ομάδα, θα πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν μπορώ να τα βοηθήσω τα παιδιά, είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης εδώ, είμαι 43 χρονών. Είμαι ο πιο παλιός, θέλω να δυναμώσει η ομάδα και για να δυναμώσει πρέπει να φύγω». 

 

Ο τραγουδιστής αφού θέλει να φύγει γιατί δεν αποχωρεί όμως αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Ευτυχείτε», κανένας παίκτης του Survivor δεν μπορεί πλέον να αποχωρήσει διότι υπάρχει ρήτρα από την παραγωγή από τη στιγμή που σταματούν να μπαίνουν νέοι παίκτες κανένας άλλος να μην μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς μιας και τα επεισόδια είναι συγκεκριμένα έως τον μεγάλο τελικό!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος ο Βασίλης Σίμος που συμμετείχε στο Survivor και τόνισε ότι όντως υπήρξε ρήτρα και στα δικά τους συμβόλαια. Και η ρήτρα αυτή προβλέπει ότι ο παίκτης κινδυνεύει να μην πάρει χρήματα αν την παραβιάσει αλλά και να πληρώσει το ξενοδοχείο που θα διαμείνει και όλα του τα έξοδα προτού επιστρέψει στην Ελλάδα.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την εξομολόγηση, ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες, ο Χρήστος Παπαμήτρου, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και σχολίασε τα λόγια του τραγουδιστή.

«Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος χθες στο συμβούλιο είναι αλήθεια… εγώ βέβαια πιστεύω πως δεν θα φύγει. Το έκανε γιατί δέχεται πολλές επιθέσεις», είπε ενώ αποκάλυψε πόσες προτάσεις έχει δεχτεί ο Τριαντάφυλλος για ένα μόνο live.

«Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα. Αν πείτε ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε δυο μήνες δουλειά, πρέπει να έχω μιλήσει με 400 μαγαζιά. Κι αυτά είναι μόνο για το καλοκαίρι».

 

Η ύπουλη κίνηση του Τριαντάφυλλου εχθές που ελάχιστοι παρατήρησαν στο παιχνίδι. Η Κόκκινη ομάδα έχασε ακόμη μια ασυλία με αρκετούς παίκτες να μην καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη για την ομάδα τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής δεν κατάφερε να πάρει πόντο για την ομάδα του απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο και στην προσπάθειά του να φανεί καλός και να κερδίσει έκανε κάτι πραγματικά άτοπο και άδικο.

Όταν ξέμεινε από σακίδια και πήγε στον στόχο να τα πάρει του είχαν απομείνει τέσσερα κυβάκια για να ρίξει. Επιστρέφοντας με τις βολές στα χέρια του είχε μόνο ένα κυβάκι και αυτό γιατί έσπρωξε τα υπόλοιπα τρία με τα χέρια του.

Αυτό βέβαια δεν το είδαν πολλοί κα δεν σχολιάστηκε ιδιαίτερα ούτε μέσα στο αγώνισμα γιατί μέχρι να επιστρέψει πίσω ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ήδη πάρει τη νίκη. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν ήταν σωστή η κίνηση αυτή, ακόμη και αν έγινε άθελα του.

 

Τα spoilers δείχνουν ότι ο 34χρονος ηθοποιός Αλέξης Παππάς, είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο.

Άρα ο Τριαντάφυλλος παραμένει και είναι ο μοναδικός Διάσημος στο παιχνίδι.

Σήμερα οι παίκτες θα αγωνιστούν σε ακόμα έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, η Μπλε θα χάσει και οι Κόκκινοι θα επικοινωνήσουν με τους δικούς τους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά