Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία 3ης και 4ης σεζόν του #Bridgerton!

  18/04/2021 11:01
Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία 3ης και 4ης σεζόν του #Bridgerton!

Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία 3ης και 4ης σεζόν του #Bridgerton!

  18/04/2021 11:01

 

#Bridgerton: Αν και η 2η σεζόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, η σειρά ήδη ετοιμάζεται για 3η και 4η σεζόν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Netflix, η δημοφιλής σειρά «Bridgerton» θα κυκλοφορήσει έναν τρίτο και έναν τέταρτο κύκλο, μετά το δεύτερο, ο οποίος δεν έχει προβληθεί ακόμα. Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του κοινού για τη σειρά και την επιτυχία, που έχει σημειώσει ως τώρα, η πλατφόρμα streaming αποφάσισε την συνέχεια της, ακόμα και αν δεν έχει λάβει ακόμα κριτικές για τη 2η σεζόν.

Στον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Twitter αναφέρεται σε ανακοίνωση, την οποία έχει αναδημοσιεύσει το Netflix: «Όλα δείχνουν πως έχουμε μια σπουδαία ανακοίνωση. Το Bridgerton επιστρέφει με μία τρίτη και μία τέταρτη σεζόν. Η συγγραφέας πρέπει να αγοράσει επιπλέον μελάνι.»

Σε ανακοίνωση της η παραγωγός της σειράς, Sandra Rhimes ευχαρίστησε το κοινό και την πλατφόρμα Netflix, αναφέροντας πως πρόκειται για «μία δυνατή ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο της». Πρόσθεσε επίσης, πως νιώθει ευγνώμων για τους δημιουργικούς συνεργάτες της.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου και του τέταρτου κύκλου δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς αυτή την περίοδο αναμένεται ακόμα να κυκλοφορήσει η 2η σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας