#HFarma: Ξέσπασαν σε κλάματα στο τέλος της μονομαχίας «Θα πάρω το αίμα σου πίσω»

 

#HFarma: Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία, οι δυο μονομάχοι και η ανατροπή!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1 παρακολουθήσαμε τους αγώνες ασυλίας και οι παίκτες διαγωνίστηκαν και κάθονταν πάνω σε ξύλα και με ένα πριόνι, αυτός που το έκοβε πιο γρήγορα θα έριχνε τον άλλον κάτω στο έδαφος και θα κέρδιζε.

Ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τον λιγότερο χρόνο ήταν ο Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης) ανάμεσα σε άλλους με τον καλύτερο χρόνο 4 λεπτά και τέσσερα δευτερόλεπτα.

Να σας θυμίσουμε πως ο πρώτος μονομάχος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, τον οποίον επέλεξε η Ειρήνη Κολιδά στο επεισόδιο που προβλήθηκε, χθες, Παρασκευή (17/4).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριοι καβγάδες! Οι παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες! Σε τεντωμένο σκοινί!

 

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, όπως είναι γνωστό, ως πρώτος μονομάχος έπρεπε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο και οι παίκτες έμειναν με το στόμα... ανοιχτό! Ο λόγος που τον επέλεξε ήταν γιατί όπως είπε δεν ήθελε να φθαρεί άλλο η φιλική σχέση που έχουν αναπτύξει.

Αυτός ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. 

Οι εντάσεις και οι ίντριγκες δεν έχουν τελειωμό στο ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Μια απίστευτη ένταση προκλήθηκε στο επεισόδιο του Σαββάτου στη Φάρμα και ο λόγος ήταν το μάζεμα των εργαλείων μετά από εργασίες που έκαναν κάποιοι παίκτες.

Ο Θανάσης Πάτρας βγήκε εκτός εαυτού με τον Ντούπη και όλα ξεκίνησαν όταν η αρχηγός της εβδομάδας, Ειρήνη Κολιδά, ζήτησε από τον Κωνσταντίνο να μαζευτούν τα εργαλεία κι ο ίδιος με πολύ απότομο τρόπο και ειρωνεία της απάντησε να τα μαζέψει ο Θανάσης Πάτρας, όπως θα ερχόταν.

Τα λόγια του Ντούπη μετέφερε η Ειρήνη Κολιδά στον Πάτρα και ποιος είδε τον παρουσιαστή και δεν τον... φοβήθηκε!

Εκείνος φανερά εκνευρισμένος έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού, λέγοντας: «Δεν θέλει χάιδεμα στα αυτιά. Δεν ήμουν μπροστά αλλά είπα στην Ειρήνη να το θέσει σαν θέμα. Πρέπει να δίνεται η βοήθεια χωρίς υποδείξεις. Το θεωρώ άδικο, με πείραξε. Ας ήμουν εγώ 35 και θα βλέπατε. Θα σας εξηγούσα το όνειρο. Δεν είναι σεβασμός. Λέει σε ανθρώπους που είναι δέκα και είκοσι χρόνια μεγαλύτεροι να τα κάνουν, αυτό δεν είναι σεβασμός».   

Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου λίγο πριν την έναρξη για την μονομαχία της αποχώρησης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης και ρώτησε κάποιους παίκτες για το πως είδαν την διαδικασία για την ανάδειξη του δεύτερου μονομάχου. Ο Μπίλης παραδέχτηκε πως ίσως να μην σκέφτηκε και πολύ καλά την υποψηφιότητα του Μιχάλη.

Τον λόγο πήρε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος έξαλλος είπε πως ο Μιχάλης θα λείψει από το παιχνίδι και πως ο Μπίλης, φάσκει και αντιφάσκει με τα όσα λέει και με πολύ έντονο ύφος ούρλιαζε λέγοντας πως εκείνος στην θέση του θα είχε παραιτηθεί εδώ και τώρα.​

 

Η μονομαχία έλαβε τέλος και ένας από τους δυο μονομάχους συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και αποχαιρέτησε μια για πάντα την Φάρμα. Οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε κλάματα με την αποχώρησή του. 

 Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό. Δεν κατάφερε να κεδίσει τον Βασίλη όμως. «Θα πάρω το αίμα σου πίσω» είπε ο Στράτος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»