#HouseofGucci: Για την Patrizia Gucci, ο Al Pacino είναι «ντροπή» και ο Jared Leto «φρικτός»

 

Θεωρεί ότι οι πληροφορίες, που προβάλλει η ταινία σχετικά με την οικογένεια Gucci είναι ανακριβείς, ενώ υποστηρίζει ότι ο Al Pacino δεν είναι ο κατάλληλος ηθοποιός για να υποδυθεί τον παππού της και ο ο Jared Leto τον πατέρα της. Tι λέει για την Lady Gaga:
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Η Patrizia Gucci δηλώνει απογοητευμένη από την επιλογή της παραγωγής να ενσαρκώσει τον παππού της, Aldo Gucci, ο Al Pacino στην ταινία «House of Gucci». Όπως ανέφερε, η εν λόγω επιλογή για το καστ είναι ντροπή για την οικογένεια της. Δεν συμφωνεί επίσης ούτε με την επιλογή να υποδυθεί ο Jared Leto τον πατέρα της, Paolo Gucci 

Στη δήλωση της στο Associated Press αναφέρει: «Ο παππούς μου ήταν ένας πολύ ωραίος άνδρας, όπως όλοι οι Γκούτσι, πολύ ψηλός, με μπλε μάτια και πολύ κομψός. Τον υποδύεται ο Al Pacino, ο οποίος δεν είναι καν ψηλός, και αυτή η φωτογραφία τον δείχνει χοντρό, κοντό, με φαβορίτες, πραγματικά άσχημο. Ντροπή, γιατί δεν του μοιάζει καθόλου», ενώ για τον Jared Leto πρόσθεσε: «Φρικτός, φρικτός. Αισθάνομαι προσβεβλημένη». 

Γενικότερα, έχει αποδειχθεί ότι η οικογένεια Gucci δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη μεταφορά της ιδιωτικής τους ζωής στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, η Patritzia Gucci είχε δηλώσει πως η ίδια και οι συγγενείς της είναι απογοητευμένοι από την ταινία, που ετοιμάζει ο Ρίντλεϊ Σκοτ, βάσει όσων έχουν αποκαλυφθεί σε φωτογραφίες, που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό που τους ενοχλεί περισσότερο, όπως αναφέρει, είναι ότι χρησιμοποιούν την οικογένεια με σκοπό τα συμφέροντα τους. 

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για το κέρδος και το εισόδημα του χολιγουντιανού συστήματος. Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει μία κόκκινη γραμμή που ουδείς μπορεί να περάσει».

Η ταινία «House of Gucci» αφηγείται την ιστορία της Patritzia Regiani Gucci, την οποία θα υποδυθεί η Lady Gaga. Ήταν η πρώην σύζυγος του Maurizio Gucci , η οποία κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του και εξέτισε ποινή φυλάκισης 18 ετών και αποφυλακίστηκε τελικά το 2016. Το σενάριο της ταινίας βασίζεται στο βιβλίο «The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed», το οποίο εκδόθηκε το 2000, όμως φέρει ανακριβείς πληροφορίες, όπως ισχυρίζεται η Patritzia Gucci. Όταν η ίδια επικοινώνησε με τη Giannina Facio, τη σύζυγο του Ridley Scott, προκειμένου να μάθει πληροφορίες σχετικά με την ταινία, δεν έλαβε καμία απάντηση. 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό
#MasterchefGR: Γιάννης & Δάσκαλος κατηγόρησαν τον Λευτέρη για σκονάκι - Χαλασμός, βρισιές, κλάματα, απειλές