Η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα, τα highlights και ο παίκτης που αποχώρησε

 

 
Το ξέσπασμα του Φοίβου, η Γαρμπή έσφαξε με το γάντι για το τραγούδι του Σχοινά και η περίοδος της Χρύσας... Όσα έγιναν στο νέο Live Show του #HouseOfFameGR
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Το νέο Live Show του House of Fame ολοκληρώθηκε με τη νέα αποχώρηση από το σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας.

Το βράδυ της Παρασκευής, Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος βρέθηκαν ξανά στις θέσεις της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής, έτοιμοι να αξιολογήσουν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών.  

Την βραδιά άνοιξε η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα, η οποία σε κάθε της εμφάνιση θα συγκεντρώσει αμέτρητα σχόλια για τις λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με το styling και τα μαλλιά της.

 

Μπορεί οι τελευταίες της εμφανίσεις στο stage να σχολιάστηκαν ωστόσο, αυτή τη φορά, με το μαύρο φόρεμα πέτυχε μια super sexy εμφάνιση.

 

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος βρέθηκαν ξανά στις θέσεις της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής, έτοιμοι να αξιολογήσουν με τον δικό τους απολαυστικό τρόπο τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Και αυτή την Παρασκευή, δίπλα τους βρίσκονται οι καθηγητές τους και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος ο οποίος έχει και το δικαίωμα της διάσωσης ενός υποψηφίου από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Στο live concert θα απολαύσουμε τους σπουδαστές και σε μία μοναδική μουσική… μονομαχία! Ο διευθυντής της Ακαδημίας χώρισε τους μαθητές σε δύο ομάδες και κάθε ομάδα θα ερμηνεύσει από ένα medley.

«Μας δουλεύετε; Τι πάθατε όλοι σήμερα, έχω πάθει πλάκα. Δηλαδή, ούτε ένα τονικό λάθος δεν είδα από κανέναν σας. Γινόταν χαμός... Τι να πω... δεν ξέρω. Γιατί δεν τραγουδάτε έτσι και στις εμφανίσεις που κάνει ο καθένας σας μεμονωμένα;» είπε εντυπωσιασμένος ο Φοίβος

Ποια θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις;

 

Η Μαριάννα Κάρα ψηφίστηκε από τους υπόλοιπους σπουδαστές ως το πρόσωπο που θεωρούν πως δεν έχει θέση στην Ακαδημία και από την βαθμολογία που θα συγκεντρώσει θα της αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί.

Πηνελόπη: Με τσιγάρα βαριά 

 

Μηνάς: Φεγγάρια χάρτινα

 

Γιώργος Ν: Μπαγάσας 

 

Η εμφάνιση του Άρη Βονταράκη προκάλεσε αναστάτωση στο πλατό του House of Fame, αλλά όχι με την ερμηνεία του στο stage. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φοίβος αποφάσισε να λύσει Live την παρεξήγηση μετά τη δήλωσή του που... παρερμηνεύτηκε...

 

«Τα παίρνεις πολύ προσωπικά και δεν μου αρέσει αυτό και σου έχω φυλαγμένο και κάτι από την αρχή. Είχε κάνει μεγάλο θέμα, την πρώτη φορά που σας είχα μιλήσει για την Κόνη και το πείραγμα που της είχατε κάνει, είχα πει ότι μπορεί να καταλήξει σε bullying. Με ενόχλησε πάρα πολύ, αυτό που έγινε την επόμενη ημέρα. Ότι πήγατε και της μεταφέρατε ότι εγώ είπα πως της κάνατε bullying. Απαιτώ να το δεις το απόσπασμα όταν βγεις από το παιχνίδι. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι της κάνατε bullying. Δεν θα παίρνεις αυτά που λέω και θα τα διαστρευλώνεις», είπε στον Άρη.

Δεδομένου ότι τραγούδησε ένα κομμάτι του συζύγου της, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε αρχικά το λόγο στην Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκε από την προσπάθεια του Άρη, αλλά δυσαρεστήθηκε πολύ από τη στάση που κράτησε όταν του δόθηκε το τραγούδι. Ειδικότερα, είπε:

«Το έχω συνηθίσει τόσα πολλά χρόνια με τη φωνή του Διονύση που μου είναι λίγο δύσκολο να το ακούσω από κάποιον άλλον. Θεωρώ ότι το τραγούδι αυτό το αδίκησες από την αρχή, γιατί δεν ήθελες να το πεις. Θεωρώ ότι ένας καλός τραγουδιστής, όπως είσαι εσύ, μπορεί να πει τέτοιου είδους τραγούδια, το ξέρεις και εσύ. Δεν σου πήγε το τραγούδι γιατί δεν το ήθελες και είναι ένα τραγούδι με το οποίο ο Διονύσης έχει κάνει μεγάλη κατάσταση, γεμίζει μαγαζιά χρόνια. Γιατί δεν το ήθελες; Είπες “καλύτερα να έλεγα ένα ξένο τραγούδι”, πιστεύεις θα σου πήγαινε περισσότερο;»

 

Στη σκηνή του House of fame ανέβηκε ξανά η Χρύσα Μαλακόζη, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να ερμηνεύσει το κομμάτι «Γλύκα, γλύκα γλυκιά μου». Αν και η νεαρή σπουδάστρια της μουσικής ακαδημίας του ΣΚΑΪ έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερο της εαυτό, η κριτική επιτροπή εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αυστηρή απέναντι της.

 

Ένα σχόλιο του Φοίβου, ωστόσο, έμοιαζε αρκετό για να παγώσει τόσο την Χρύσα Μαλακόζη όσο και την παρουσιάστρια του House of fame, Ελένη Φουρέιρα.

Ειδικότερα, όταν ο Φοίβος πήρε τον λόγο, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τι έπαθες; Γιατί; Εσύ δεν είχες ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Και ήταν συνεχόμενο. Δηλαδή σαν να… μήπως είσαι στις μέρες σου; Δεν ξέρω».

«Είμαι! Να το πω και αυτό» απάντησε αυθόρμητα, με μουδιασμένο χαμόγελο, η Χρύσα Μαλακόζη. «Φοίβο μου, ότι είσαι καταπληκτικός το ξέρουμε. Ότι καταλαβαίνεις κιόλας πότε οι γυναίκες μας είμαστε στις μέρες μας και μπορούμε να στονάρουμε, πραγματικά προσκυνώ! Ένα χειροκρότημα, παρακαλώ, για τον Φοίβο» υπογράμμισε η παρουσιάστρια του τάλεντ σόου, Ελένη Φουρέιρα.

Στη συνέχεια, ο Φοίβος πρόσθεσε πως «θα πάρεις δύο παραπάνω βαθμούς γιατί είναι ορισμένες τραγουδίστριες που, όταν έχουν περίοδο, χάνουν πολύ στον τόνο. Δεν είμαι γιατρός να το εξηγήσω. Καλά, άσε την γκρίνια δεν το συζητάμε αυτό. Οπότε είσαι δικαιολογημένη γιατί ήταν συνεχόμενο αυτό, Χρύσα».

 

Μαριάννα: I hate myself for loving you

 

Στέφανος: Φωναξέ με

 

Γιάννης: Ξένος για σένανε κι εχθρός

 

Βένια: Nothing compares to you

 

Γιώργος Σ: Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου 

 

Έλενα: Παραδόθηκα σε σένα

 

Κόνη: Σ' αγαπώ

 

Jimmy Sion: Άγρια θάλασσα

 

Τα σχόλια της Πέννυς Μπαλτατζή και του Πάνου Μεταξόπουλου

 

 

Η ώρα της αποχώρησης.

Μετά το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς, η Ελένη Φουρέιρα κάλεσε δίπλα της τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Πηνελόπη Τσιακυρίδου, ο Μηνάς Τσουκάνης και ο Γιώργος Ντίνος

Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε το όνομα εκείνου που αποχωρεί από το House of Fame. O Γιώργος Ντίνος παραμένει στη Μουσική Ακαδημία. Το ίδιο και η Πηνελόπη. Ο Μηνάς Τσουκάνης αποχώρησε από το House of Fame.

 

Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: ο Jimmy Sion, ο Γιάννης κι η Χρύσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»