Τελικά ο Βαρθαλίτης μοιράστηκε τα χρήματα του #MasterChefGR με τον Σταυρή;

 

Αυτή τη φορά η ανατροπή δεν ήρθε από τους κριτές αλλά από τους ίδιους τους παίκτες.  Η μονομαχία ζευγαριού που έφερε αντιδράσεις και η οργή για τον Νίκο! Η αναπάντεχη αποχώρηση και η άβολη στιγμή του αποχαιρετισμού στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του ΜasterChef 5, του πιο απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής, θα πάρει και πάλι φωτιά! 

Η δοκιμασία έχει να κάνει με ζευγάρια και μια διαφορετική διαδικασία. Οι κριτές ζήτησαν από τους παίκτες να διαλέξουν «αντιπάλους». Με το «μαχαίρι» που σήκωσαν και αναγραφόταν ένας αριθμός είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν τον μαγειρικό τους αντίπαλο.

Ο Αλέξανδρος επέλεξε την Κωνσταντίνα με το Νίκο να παίρνει σκυτάλη να κάνει μια κίνηση που έφερε οργή στον εξώστη. Ο Νίκος επέλεξε τον Αντώνη κι έτσι έριξε στη μάχη δυο παίκτες που ήδη είχαν φτάσει πολύ κοντά στον τελικό. Μαρία και Στέφανος θα πρέπει να μαγειρέψουν αντίπαλοι για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Η απόφαση αυτή του Νίκου έφερε απίστευτες αντιδράσεις με τους ίδιους τους παίκτες να βάζουν τα κλάματα καθώς δεν πίστευαν πως θα είναι απέναντι.

 

Από τα ζευγάρια, που προκύπτουν, ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Με τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους, ιδιαίτερα κατάλληλους να κατανοήσουν την ψυχολογία και τη σκέψη των διαγωνιζόμενων, έχοντας περάσει και οι ίδιοι από αυτήν τη θέση, η διεκδίκηση παραμονής στον διαγωνισμό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για κάποιους.

 

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ήρθαν με ένα δικό τους πιάτο αντιγραφής για το κάθε ζευγάρι, που θα τους επιλέξει ξεχωριστά.

Η μέρα τελειώνει με μια ακόμη αποχώρηση.

 

 

Σταύρος Βαρθαλίτης και Στέφανος Χίλας γνωρίζονται από παλιά και η αποκάλυψη έγινε απόψε (16-04). 

Μαρία και Στέφανος θα πρέπει να μαγειρέψουν αντίπαλοι για την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης, ήρθαν με ένα δικό τους πιάτο αντιγραφής για το κάθε ζευγάρι, που θα τους επιλέξει ξεχωριστά.

Πρώτο ζευγάρι που θα μαγειρέψει ο Στέφανος και η Μαρία με πιάτο αντιγραφής του Σταύρου Βαρθαλίτη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους μαγειρεύουν για το MasterChef. Πώς και από πού γνωρίζονται;

 

Και αφού μοιράστηκαν οι οδηγίες στη Μαρία και τον Στέφανο, οι σεφ έπιασαν κουβέντα με τον Σταύρο.

«Του Σταυρή του έκανες κανένα δωράκι;», ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σταυρό να λέει πως κράτησε την υπόσχεση του. «Ναι, λεφτά», απάντησε με τον σεφ να του δίνει το χέρι για αυτή την κίνησή του.

«Τα χρήματα είναι πρόσκαιρο κέρδος. Αυτό που μένει είναι οι προσωπικές σχέσεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μένα είναι να διατηρήσω την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου. Να μην απογοητεύσω με τις πράξεις μου. Θεωρώ ότι εφόσον με αυτό τον άνθρωπο, που είναι πολύ καλός φίλος μου, φτάσαμε τόσο μακριά σε αυτό το ταξίδι, τα λεφτά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Ηθελα και οι δύο να έχουμε κάποια χρήματα ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα με μεγαλύτερη άνεση. Είχαμε συμφωνήσει ότι και στην περίπτωση που κέρδιζε ο Σταυρής θα γινόταν το ίδιο. Από τη στιγμή που πω κάτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τηρήσω τον λόγο μου μέχρι τέλους. Το αληθινό κέρδος δεν είναι τα χρήματα, αλλά να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει και να κάνω δουλειές», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Σταύρος, γεγονός που δεν γνωρίζαν οι κριτές.

 

Τι τραβάει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για το μεροκάματο

 

Ο Ιωάννης πήγε να βοηθήσει και βρήκε το μπελά του

 

Μαρία: «Παρατήρησα τη Μαργαρίτα πολλές φορές να μη στέκεται από πάνω μου»

 

Τόσο η Μαρία όσο και Στέφανος έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του πιάτου τους, το ίδιο και οι κριτές με την απόφαση να κρίνεται σε λεπτομέρειες. Και οι δυο παίκτες έφτασαν μια ανάσα πριν την τελική οκτάδα, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν στο παιχνίδι μπήκαν και πάλι πρώην παίκτες και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να επιλεγούν αυτοί οι δυο παίκτες μαζί!

Άδικο το θεώρησαν και οι συμπαίκτες τους.

Ποιος κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και να συνεχίσει το «ταξίδι» του στο MasterChef και ποιος αποχώρησε;

Η Μαρία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία. Ο Στέφανος αποχώρησε και ήταν μια από τις άβολες στιγμές

 

Λίγη ώρα μετά την οριστική του αποχώρηση από το MasterChef, ο Στέφανος Χίλας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

«Έφτασε και αυτό ταξίδι στο τέλος του για μένα μετά από τόσους μήνες. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας τον @tripylas, και θα ήθελα να ευχαριστώ και προσωπικά το κάθε άτομο της παραγωγής που μας βοηθούσαν τόσο καιρό και πάνω απ όλα που μας ανέχτηκαν τόσους μήνες σκληρής δουλειάς.

Επισης τις γυναίκες που ήταν πίσω από τις κάμερες και πλένανε όλα αυτά τα άπλυτα και αυτόν τον χαμό που αφήναμε πίσω μας .

Ένα ακόμα τεράστιο ευχαριστώ στους πολυαγαπημένους κριτές της καρδιάς μας @scontizas @ioannidispanos @chef_koutsopoulosleonidas και στον f&b της καρδιάς μας @nick.d.thomas .

Επισης τον σεφ @alexandros_charalabopoulos για όλη την βοήθεια που μας προσέφερε με τα σεμινάρια του και την καθοδήγηση μέσα στην κουζινα.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ότι μας μάθατε και για όλο αυτό το απίστευτο μαγειρικό ταξίδι!

Άλλο ένα τεράστιο ευχαριστώ σε δυο ξεχωριστούς ανθρώπους οι οποίοι δεν φαίνονται ποτέ στην κάμερα αλλά είναι αυτοί που μας προσέχουν , μας μεταφέρουν και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα την αγαπημένη υπεύθυνη παικτών ΚΥΡΙΑ Τζένια Ζαχαρίου και Κοραλία Τσιντζιλονι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος στον προσωπικό του λογαριασμό.

 

Δες απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν