Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Έκοψαν στο μοντάζ τις ατάκες του James και της φασολιάς του – Δίκασε το #Twitter

  14/04/2021 11:39
Έκοψαν στο μοντάζ τις ατάκες του James και της φασολιάς του – Δίκασε το #Twitter

Έκοψαν στο μοντάζ τις ατάκες του James και της φασολιάς του – Δίκασε το #Twitter

  14/04/2021 11:39

Πολλοί το είδαν αλλά λίγοι το παρατήρησαν. Η εκπομπή Το «Πρωινό», διαπίστωσε πως κόπηκαν οι ατάκες του James από την συζήτηση στο συμβούλιο, ενώ μέρος τους είχαν προβληθεί στο τρέιλερ. Τελικά η παραγωγή του #SurvivorGR προστατεύει ή φιμώνει τον πρίγκιπα James;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 
Με την προτροπή του Γιώργου Λιανού, ώστε να συνεχίσουν την συζήτηση που είχαν αφήσει στην μέση, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ομαδικής ασυλίας, ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στην Μαριαλένα.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αποκάλυψε, γνωρίζοντας με βεβαιότητα πως ο James πλησίασε παίκτη της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να μαγειρέψει την ψηφοφορία της ομάδας τους. Εκείνη ισχυρίστηκε πως ο James πρότεινε σε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να καθοδηγήσει τις ψήφους με σκοπό να βγουν υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αργότερα όταν ο James προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δίνοντας τον λόγο στον χτυπημένο Ηλία, ο παρουσιαστής του είπε πως θα απαντήσει μετά, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ παρά το γεγονός ότι είχαμε δει στο τρέιλερ ατάκες του.
Πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες ατάκες του κόπηκαν στο μοντάζ δίχως να γνωρίζει κανείς τον λόγο. Την ώρα της προβολής του συγκεκριμένου αποσπάσματος οι χρήστες του twitter δίκασαν τον Γιώργο Λιάνο.
Στο «Πρωινό» πάντως ακούστηκε πως σίγουρα ο παρουσιαστής έδωσε τον λόγο στον James αλλά για κάποιο λόγο όλο αυτό το κομμάτι μαγειρεύτηκε στο μοντάζ κι έτσι ποτέ δεν είδαμε την απάντηση του James.

Ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να απαντήσεις.

Απάντησε λοιπόν στο σχόλιο φαν και εξήγησε τι συνέβη. Ο Λιανός εξήγησε πως έδωσε τον λόγο στον Ηλία να απαντήσει κάτι που δεν είδαμε ποτέ.

3876348545449118 lianos2

Δείτε Τweets:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας