Η Μαρίνα εκτόπισε τη Μαρία και η καταιγίδα ξαναμπαίνει στο #MasterChefGR

 

Ξεράθηκε στα γέλια το κοινό του #MasterChefGR με τις ατάκες της απίθανης Μαργαρίτας για την Κωσταντίνα και του καταπληκτικού Παύλου στον Αντώνη: « Ρε Αντώνη ούτε και τώρα θα με... καρφώσεις;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Οι μαγειρικές μονομαχίες μόλις ξεκίνησαν!

Οι έξι «εισβολείς», Ιωάννης Αυλωνίτης, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, φαίνεται να βρίσκονται σε ευνοϊκότερη θέση από τους «παλιούς», όπως αποκαλούν τους εαυτούς τους όσοι είχαν φτάσει μέχρι αυτό το σημείο στον διαγωνισμό, χωρίς να έχουν αποχωρήσει.

Με το σήμα κατατεθέν του φετινού διαγωνισμού, τις μονομαχίες, οι μαύρες ποδιές διεκδικούν να γίνουν λευκές μέσω ανοιχτής μονομαχίας. Οι υποψήφιοι, που θα μονομαχήσουν, πήραν τη θέση τους πίσω από τους πάγκους της μεγαλύτερης τηλεοπτικής κουζίνας στην ελληνική τηλεόραση.

Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάζεται για εκείνους, που αποχώρησαν νωρίς, ίσως όμως μόνο κατά τη δική τους οπτική, αφού πολλά από τα παιδιά της «παλιάς» οκτάδας έχουν διαφορετική άποψη.

Οι κανόνες του παιχνιδιού όμως είναι συγκεκριμένοι και όσοι φορούν τη λευκή ποδιά, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους σε όσους έρχονται με διάθεση να τους προκαλέσουν, θεωρώντας, ίσως, ότι βρίσκονται από τύχη ακόμα στο MasterChef 5.

 

Ποια είναι τα ζευγάρια που θα μονομαχήσουν;

Μαρίνα και Μαρία

Νίκος και Λία

Αλέξανδρος και Παναγιώτης

Iωάννης και Στέφανος

Ανούς και Αντώνης

 

Κωνσταντίνα και Παύλος

Η Μαργαρίτα που όλοι αγαπάμε επέστρεψε πιο δυναμική από ποτέ! Κι αν κάτι μας έλειψε έστω και για λίγο είναι το γέλιο της και οι «καυστικές» ατάκες της, οι οποίες όμως είναι αληθινές και γεμάτες χιούμορ!

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας ήταν από τις πιο συγκινητικές στιγμές του φετινού κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής καθώς όλοι οι συμπαίκτες της στενοχωρήθηκαν πολύ που αποχώρησε, θεωρώντας πως το λάθος που έκανε σε πιάτο αντιγραφής που ήταν και γλυκό, ήταν απλώς μία κακή μέρα της Μαργαρίτας.

Της δόθηκε όμως δεύτερη ευκαιρία και έτσι η Μαργαρίτα ξαναμπήκε στο παιχνίδι και μάλιστα απόψε κανείς από τους έξι παίκτες που κλήθηκαν να μονομαχήσουν δεν την επέλεξε.

Η Μαργαρίτα λίγο έλειψε όμως αναφέρθηκε με πικρία για πρώην συμπαίκτριά της και συγκεκριμένα για την Κωνσταντίνα.

Οι δύο κοπέλες έκαναν παρέα μέσα στο σπίτι και μάλιστα, όπως είπε η Μαργαρίτα, μία φορά κατά το παρελθόν που μίλησε άσχημα για εκείνη, πήγε και της ζήτησε συγνώμη, νιώθοντας τύψεις.

Όταν όμως η Μαργαρίτα αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι είχε όλο τον χρόνο για να δει όσα δεν μπορούσε όσο καιρό διαγωνιζόταν. Και διαπίστωσε πως η Κωνσταντίνα είχε πει πολλά πίσω από την πλάτη της που φυσικά δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Σήμερα λοιπόν την ώρα που η Κωνσταντίνα έπρεπε να επιλέξει έναν αντίπαλο για μαγειρική μονομαχία, η Μαργαρίτα έδωσε ρέστα με τις ατάκες της, όταν άκουσε ότι η Κωνσταντίνα ήταν ανάμεσα στον Τζιοβάνι και τον Παύλο!

Μιλώντας στην κάμερα, δεν μπορούσε ούτε και η ίδια να σταθεί από τα γέλια. «Λέει είμαι ανάμεσα στον Παύλο και τον Τζιοβάνι, δηλαδή γελάνε και οι πέτρες. Ποιον Τζιοβάνι μ@ρή Κωνσταντίνα…», είπε γελώντας.

 

Τζιοβάνι, Διονύσης και Μαργαρίτα είναι ασφαλείς για την επόμενη φάση.

Κι όμως για πρώτη φορά είδαμε τον Τζιοβάνι να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του.

Τι συνέβη και ο πιο ήρεμος παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής αρπάχτηκε με τον Στέφανο; Αφορμή στάθηκαν οι συμβουλές του Στέφανου στον Νίκο.

Ο Στέφανος στην προσπάθειά του να βοήθησε τον Νίκο, του ζήτησε να βγάλει το κρέας λίγο νωρίτερα στο πιάτο, κάτι που βρήκε εντελώς αντίθετο τον Τζιοβάνι.

Όταν μάλιστα ο Ιταλός σεφ του είπε τη δική του γνώμη, τότε ο Στέφανος τα «πήρε» και τον ρώτησε: «Για μένα το λες; Δεν καταλαβαίνω», με τον Τζιοβάνι να υψώνει τη φωνή του και την Μαργαρίτα να προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

«Ο Τζιοβάνι έχει άποψη για τα πάντα και δεν την εκφέρει και όταν το κάνει και κάποιος δεν συμφωνεί μαζί του, τρελαίνεται», είπε ο Στέφανος στην κάμερα.

 

Η Μαργαρίτα νευρίασε με τον Παναγιώτη: «Δεν τον αντέχω»

 

O Αντώνης επέστρεψε απογοητευμένος στη κουζίνα του MasterChef - Τι συνέβη;

 

Αυτό που οι συμπαίκτες της δεν ήθελαν να συμβεί, συνέβη! Η Μαρίνα εκτόπισε τη Μαρία κι έτσι επέστρεψε στο σπίτι διεκδικώντας μια θέση στον τελικό.

Οι υποψήφιοι, που μονομάχησαν, πήραν τη θέση τους πίσω από τους πάγκους της μεγαλύτερης τηλεοπτικής κουζίνας. Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάστηκε για εκείνους, που αποχώρησαν νωρίς κι εκείνη που την κέρδισε με την πρώτη ήταν η Μαρίνα.

Στο MasterChef μαγείρεψαν τα πρώτα τρία ζευγάρια.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα με την Μαρία, ο Νίκος με την Λία και ο Αλέξανδρος με τον Παναγιώτη.

Την μονομαχία σε αυτή τη φάση κατάφεραν να κερδίσουν η Μαρίνα, η οποία και επέστρεψε στο σπίτι, η Λία και ο Παναγιώτης.

Ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και η Μαρία θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Iωάννης και Στέφανος, Ανούς και Αντώνης, Κωνσταντίνα και Παύλος μαγειρεύουν σήμερα διεκδικώντας τη θέση τους στο ριάλιτι.

Το θέμα είναι πως η Μαρίνα επέστρεψε στο ριάλιτι και κατά τα λεγόμενα των παικτών περιμένουν να ξεσπάσει η επόμενη «καταιγίδα» αφού είναι γνωστό πως η παίκτρια δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τους συμπαίκτες της.

 

Δες απόψε

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»