Με προσευχή, νηστεία και πολύ μαγειρεμένο ξεκατίνιασμα, φτάσαμε στους υποψηφίους

 

Οι μεθοδευμένες εντάσεις, τα... μαγειρέματα της ψηφοφορίας, το μυστικό της επιτυχίας του Ντάφυ, ο τραυματισμός του Ηλία και η μάχη για τις ασυλίες - Στόχος των Kόκκινων όπως πάντα ο στρατηγός James  - Στόχος των Mπλε, Mαριαλένα και Eλευθερία με άνανδρες επιθέσεις από σάπια ντομάτα και ζαχαροπλάστη - Όποιος δεν μπορεί να δείρει το γάιδαρο δέρνει το σαμάρι στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Τριαντάφυλλος για 7η φορά, ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παύλος Γαλακτερός και η  Ελευθερία Ελευθερίου ειναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση απο τον Άγιο Δομίνικο αυτή την εβδομάδα, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει με την θετική του ψήφο ποιους θα κρατήσει στο ριάλιτι επιβίωσης και ποιον θα βάλει στη βάρκα της επιστροφής, κάτι που θα ανακοινώσει την Τετάρτη (14/4) το βράδυ ο Γιώργος Λιανός. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της Δευτέρας (12/4)  ήταν το θέμα συζήτησης των δυο ομάδων του Survivor 4. Ο Τζειμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ενοχλημένοι από την επίθεση του Αλέξη Παππά για το ψάρι και τον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα». 

 

Όμως δεν ήταν μόνο τα δυο φιλαράκια των Mπλε που δεν είδαν με καλό μάτι την επίθεση του ηθοποιού, καθώς και ο Ηλίας Μπόγδανος (έτερο φιλαράκι) έκανε λόγο για βαριές κουβέντες και για δημιουργία μεθοδευμένων εντάσεων.

 

Ο Αλέξης Παππάς συνέχισε την επίθεση για το ψάρι και βρήκε και δεύτερη αφορμή να τα βάλει με τον Τζέιμς, αυτή τη φορά για μια σχάρα που πήρε και δεν επέστρεψε, επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «σάπια ντομάτα».

 

Κώστας: Στον Αλέξη δεν δίνω ούτε το πυρετό μου

 

Ντάφυ: Ο Κώστας είναι έξυπνος όχι όπως ο Ηλίας που δεν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό του

 

Εκτός από «σάπιες ντομάτες» οι δυο ομάδες πλέον θα έχουν στις προμήθειες τους και πατάτες.

 

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την έπιασε πριν το συμβούλιο και τη ρώτησε τι θα ψηφίσει γεγονός που την παραξένεψε. Ωστόσο κατάλαβε πως είχε λόγο να το κάνει γιατί της πρότεινε να ρίξει…. μαύρο στον Τζέιμς, αποκαλύπτοντας ότι εκτελεί το σχέδιο των Παππά και Σάκη. Από τα σύννεφα πέφτει με την εμμονή του Παππά για τον Τζειμς και ο Παύλος Γαλακτερός.

 

Η Μαριαλένα μιλάει μόνη της μετα την απομόνωση της

 

Ελένη και Παύλος κατηγόρησαν ανοιχτά τους Αλέξη και Ντάφυ για το στρατηγικό σχέδιο τους κατά του Τζέιμς βάζοντας στο… μαγείρεμα τους και τη Μαριαλένα. Οι τόνοι ανέβηκαν.

 

Αποκαλύψεις έκανε και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης όπως είπε στον Γιώργο Λιανό δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ ψάχνοντας να βρει πως έχει καταφέρει ο Τριαντάφυλλος μετά από 6 φορές υποψήφιος για αποχώρηση να παραμένει και τελικά κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρέπει και αυτός να αρχίσει τις ευχαριστίες σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ντάφυ ενοχλήθηκε από την ειρωνεία του Κώστα και το έδειξε.

 

Ενοχλημένος με την αλλαγή συμπεριφοράς παικτών της πρώην ομάδας του έδειξε να είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Τα προβλήματα όμως δεν λείπουν σε κανένα επεισόδιο. Η Ελευθερία Ελευθερίου ανακάλυψε πως το αντιανεμικό της βρισκόταν εκεί που κοιμόντουσαν οι Τζειμς και ο Νίκος. Η… ανάκριση της Ελευθερίας προκάλεσε ειρωνικό γέλιο στους δυο παίκτες, οι οποίοι θεώρησαν ότι οι μεθοδεύσεις εις βάρος τους συνεχίζονται. Τελικά η παρεξήγηση φάνηκε να λήγει πριν η κατάσταση ξεφύγει.

 

Το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία ήταν πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες. Όμως οι Kόκκινοι είχαν μια ατυχία, καθώς έχασαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ράμματα.

 

Οι Μπλε εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του Ηλία και πήραν διαφορά από τους Κόκκινους με τον Τζέιμς να κάνει με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο στο τσακ το 9-5.

 

Τη νίκη στους Mπλε με 10-5 χάρισε η Ελένη Χάμπερη έχοντας ως αντίπαλη την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η όμορφη τραγουδίστρια, όμως, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό της για την συγκεκριμένη ήττα. Έτσι, όταν ο αγώνας ολοκληρώθηκε, ποιος είδε την Ελευθερία Ελευθερίου και δεν την φοβήθηκε!

Αφού κλώτσησε τον πάγκο της κόκκινης ομάδας, στη συνέχει κάθισε πάνω σε αυτόν για να του δώσει δυο γροθιές και αμέσως να απομακρυνθεί και να μείνει για λίγο μόνη της.

 

Στην ατομική ασυλία επέστρεψε και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος αν και τραυματίας εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί παρά το γεγονός ότι οι γιατροί είχαν αντίθετη άποψη. Τελικά ο Μπόγδανος όχι μόνο μπήκε στην ατομική ασυλία, αλλά κατάφερε να φορέσει και το τοτέμ στο λαιμό του.

Νικολέτα: Ξέρω οτι δεν είμαι η πιο αδύναμη παίκτρια των Kόκκινων

 

Ο Αλέξης ρωτά τον Τζέιμς ποιά γυναίκα των Mπλε θα ψήφιζε

 

Τζέιμς για Αλέξη "ο τύπος είναι γελοίος"

 

Συμβούλιο χωρίς εντάσεις στο Survivor, είναι ύπνος χωρίς μαξιλάρι. Πριν οι Kόκκινοι οδηγηθούν στην κάλπη για να βγάλουν τον δικό τους υποψήφιο και τους Νίκο Μπάρτζη και Ηλία Μπόγδανο υποδείξουν ακόμα δυο συμπαίκτες τους, η Μαριαλένα βρέθηκε στο στόχαστρο για καθοδήγηση ψηφοφορίας και άρχισε το… μπάχαλο.

 

Σάκης εναντίων Τζέιμς

 

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου και ενώ η ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες είχε ανέβει η Ελευθερία έδειξε να μην αισθάνεται καλά. Μάλιστα οι υπόλοιποι παίκτες παρατήρησαν ότι είχε χάσει το χρώμα της.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Ελευθερία μεταφέρθηκε στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς και να δουν ποια είναι η κατάσταση της υγείας της.

Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη έδειξε ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στον Κώστα Παπαδόπουλο και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Τριαντάφυλλου για έβδομη φορά.

 

Αμέσως μετά, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να δώσει τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος ψήφισε την Ελευθερία Ελευθερίου!

 
 
 
Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»