Αυτοί κερδίζουν (12/04) την ασυλία στο #SurvivorGR! Ξεκινά το ξεκατίνιασμα...

 

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο #SurvivorGR; Θα τα καταφέρουν οι Μπλε ή οι Κόκκινοι; Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για την «τεχνική» του Αλέξη Παππά και τον καβγά με τον Ηλία Μπόγδανο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Δευτέρα σήμερα και μια νέα εβδομάδα ξεκινά για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Το βράδυ της Κυριακής είδαμε στο νησί έναν καβγά.

Αρχικά ο Αλέξης είπε: «Το μήνυμα από αυτήν την ψηφοφορία ήταν ότι αυτά που έλεγα για τον Τζέιμς ήταν αληθινά. Έγινε προσπάθεια για επικοινωνία με τον Ηλία, τα είπαμε στην καλύβα μας και στην ερώτηση για το τι πιστεύει ότι είναι το μήνυμα του κόσμου μετά την αποχώρηση της Χριστίνας, είπε ότι δεν τον αφορά και εκείνος θα είναι ο εαυτός του».

Ο Ηλίας τότε άρχισε σιγά σιγά να φρικάρει και ο Αλέξης συνέχισε: «Το μήνυμα είναι για μένα ξεκάθαρο. Είχα απόλυτο δίκιο για ότι έλεγα και είχα προσάψει στον Τζέιμς. Το έχει καταλάβει κι εκείνος. Εμένα η στάση σου μου φαίνεται διπλωματική. Από εδώ και πέρα με την πρώτη ασυλία που θα πάρω θα σε ψηφίσω. Χωρίς συναίσθημα. Εδώ είμαστε για την πάρτη μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που λέει και κάνει. Θα είσαι ο πρώτος που θα ψηφίζω».

Ο Ηλίας απάντησε: «Εγώ αυτό που είπα είναι ότι δεν μπορώ να μείνω κολλημένος και εμμονικός με ένα άτομο. Οι άνθρωποι αλλάζουν. Εγώ σου μιλάω ήρεμα και το έχεις πάει επιθετικά».

Και ο Ηλίας τα πήρε με τη στάση του ηθοποιού και όλα όσα έλεγε και τόνισε έξαλλος: «Έχεις θέμα με εμένα. Με τον άνθρωπο που μας έχετε φέρει. Δεν σε ξαναβλέπω ποτέ, άντε φύγε από δω. Ούτε για καλημέρα. Είσαι ένα μηδενικό, σκουπίδι. Είσαι #@$% $%^& *&^#».

Ο Ηλίας βγήκε εκτός εαυτού, άρχισε να πετά αντικείμενα και να βρίζει, αμέσως το περικύκλωσαν οι παίκτες για να τον ηρεμήσουν και ο Γιώργος Λιανός έφυγε από τη θέση του προκειμένου να μην πιαστούν στα χέρια….

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ποιος θα κερδίσει την πρώτη ασυλία απόψε μετά τη μεγάλη αυτή ένταση;

Σύμφωνα με τα spoilers, τη νίκη σήμερα παίρνουν οι Κόκκινοι!

Έτσι οι Μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή ψηφοφορία, καθώς οι δύο γυναίκες που έχουν παραμείνει στην Μπλε ομάδα δεν μπορούν να ψηφιστούν, έτσι πολλά θα κρίνει η ατομική ασυλία.

Για ποιον χτυπά η καμπάνα; James, Νίκος, Κόρο, Κώστας! And the winner... is...

 

Θέση για τη μεγάλη κόντρα που ξέσπασε χθες βράδυ ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Αλέξη Παππά πήρε και ο Γιώργος Λιανός. Μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για την “τεχνική” του Αλέξη Παππά και τον καβγά του με τον Μπόγδανο.

Όπως ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση στην  κόντρα και θέλησε να αποφορτίσει το κλίμα.

«Τίποτα αρπάχτηκαν λίγο και μετά ήταν αγκαλιά. Ο Παππάς έχει μια συγκεκριμένη τεχνική. Εγώ δεν παίρνω ποτέ θέση για τους παίκτες, αλλά επειδή είδα ότι ενοχλήθηκε πολύς κόσμος. Ας τα βάλουν και με την  παραγωγή και με όποιον θέλουν. Να πούμε όμως, ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι 7 και 8 χρόνων παιδιά. Είναι όλοι πάνω από 25 χρόνων. Είναι από 25 μέχρι 40. Είναι ενήλικοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να ακούω τώρα γιατί δεν τους φίμωσες, γιατί είπε “σκάσε βλάκα”. Είναι ανήλικοι και έχουν άποψη και γι’ αυτήν κρίνονται. Αν βγει ο Παππάς και πει μια βλακεία θα κριθεί γι’ αυτό. Αν ο Μπόγδανος κάνει μια ανοησία επίσης. Αυτά είναι τα παιχνίδια και πάντα έτσι ήταν. Όταν ο Ντάνος πήγαινε και έλεγε στον Χανταμπάκη “θα με κοιτάς στα μάτια όταν μιλάς” τι ήταν αυτά. Δεν ήταν παρόμοια περιστατικά ανθρώπων που επιβιώνουν στη ζούγκλα;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Ενώ, σ’ αυτούς που λένε ότι η παραγωγή πρέπει να επέμβει γιατί ο Παππάς ασκεί ψυχολογική βία, απάντησε: «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιούμε τον όρο ψυχολογική βία. Κανείς δεν ασκεί ψυχολογική βία σε κανέναν. Μετά το περιστατικό οι παίκτες ήταν αγκαλιασμένοι και πανηγύριζαν επειδή κέρδισαν το quiz και θα έτρωγαν τρεις πάστες. Πίστεψέ με είναι μια χαρά και τη στρατηγική τους έχουν και τα κολπάκια τους κάνουν και θα παίξουν και τα παιχνιδάκια τους για να “μπριζώσουν”  ο ένας τον άλλον. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο ο Παππάς. Το κάνουν όλοι».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο παίκτης που επέστρεψε και τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση στο άψε σβήσε!
#SurvivorGR: Τον έβγαλαν υποψήφιο προς αποχώρηση σχεδόν με μια φωνή
Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για την αποχώρηση Γιάννη Ξανθόπουλου & Άντζελας Δημητρίου από το #J2US
#SurvivorGR: Η νέα αλλαγή στις ομάδες και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Σίσσυ Χρηστίδου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Ώπα κούκλα μου, που νομίζεις ότι πας;»
Μπέττυ Μαγγίρα: «Παρουσιάστρια ήμουν από πριν, ο Δημήτρης Παπανώτας το ζει μόνος του»
Κώστας Τσουρός: «Θα μας ξεβλαχέψει η Μαρίνα Σάττι; Τουλάχιστον ντροπιαστικό» - H epic απάντηση της
Σοκάρε η 71χρονη Βίκυ Λέανδρος το κοινό της - Έπεσε από τη σκηνή στο κενό ενώ τραγουδούσε το «I love life»
#J2US: «Βόμβα» από την Άντζελα Δημητρίου: «Πρέπει να φύγω, η ψυχή και η καρδιά μου είναι στη μητέρα μου»
#Eurovision 2024: Οι μεγάλες αλλαγές της φετινής διοργάνωσης – Οι ανακοινώσεις της EBU