Ποιος κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και πέρασε στους οκτώ του #MasterChefGR;

 

Ξεσπάθωσε η Λία: «Έχω να κάνω μια καταγγελία, αυτό που έκανε ήταν ανέντιμο» Η κίνηση της Μαργαρίτας που δεν περιμέναμε και τα κλάματα - Aυτή κι αν είναι ανατροπή! Η κίνηση της Μαργαρίτας που δεν περιμέναμε και τα κλάματα στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Η μέρα του συμβουλίου έρχεται για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

Είναι από τις ελάχιστες στιγμές συμβουλίων στην ιστορία του MasterChef, που οι ομάδες γνωρίζουν ήδη τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους και εικάζουν για το αποτέλεσμα, δίχως όμως αυτό να τους στερεί την ελπίδα για τη νίκη.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι Μπλε με αρχηγό τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακούνε, ένα προς ένα, τα σχόλια, τις επιβραβεύσεις, τον θαυμασμό αλλά και τις ενστάσεις, για το ταίριασμα των πιάτων τους με τις διαφορετικές σαμπάνιες, που δοκίμασαν. Η μεγάλη διαφορά, στις βαθμολογία δύο πιάτων, θα ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.

 

Tι συνέβη και η Λία ζήτησε από τους κριτές να παρέμβει;

Η μέρα του συμβουλίου ήρθε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ των ομάδων και να θέσει όλα τα θέματα, που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της ομαδικής δοκιμασίας, στο τραπέζι.

Είναι από τις ελάχιστες στιγμές συμβουλίων στην ιστορία του MasterChef, που οι ομάδες γνωρίζουν ήδη τις περισσότερες αστοχίες στα πιάτα τους και εικάζουν για το αποτέλεσμα, δίχως όμως αυτό να τους στερεί την ελπίδα για τη νίκη.

Οι Κόκκινοι με αρχηγό τη Λία Μακροστέργιου και οι Μπλε με αρχηγό τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ακούνε, ένα προς ένα, τα σχόλια, τις επιβραβεύσεις, τον θαυμασμό αλλά και τις ενστάσεις, για το ταίριασμα των πιάτων τους με τις διαφορετικές σαμπάνιες, που δοκίμασαν.

Λίγο πριν ανακοινωθεί από τους κριτές η τελική βαθμολογία, η Λία ζήτησε το λόγο από τους κριτές.

«Συγγνώμη αλλά έχω να κάνω μια καταγγελία και είναι σοβαρή», είπε και αναφερόμενη στη Μαργαρίτα αποκάλυψε πως πριν την ομαδική δοκιμασία η Μαργαρίτα της είχε ζητήσει να πιεί το δικό της ποτήρι με σαμπάνια, η Λία δέχτηκε με τον όρο να χρησιμοποιήσει σε ένα από τα πιάτα της τουρσί.

Αυτό φυσικά δεν έγινε ποτέ από τη Μαργαρίτα και η Λία, με χιούμορ φυσικά, ήθελε να το καταγγείλει λέγοντας μάλιστα αυτό που έκανε η Μαργαρίτα ήταν ανέντιμο!

Λίγο νωρίτερα η Λία με χαρά και ενθουσιασμό μίλησε για το πόσο ευχαριστημένη ήταν ως αρχηγός παρά τις γκρίνιες του Διονύση.

 

 Η αστοχία του Στέφανου με τους κρόκους και ο τυχερός Κουτσόπουλος

 

Λανθασμένες αποφάσεις και αστοχίες οδήγησαν την Μπλε Ομάδα στην ήττα. Στον φάκελο δεν υπάρχει πλεονέκτημα αρχηγού, συνεπώς όλοι οι παίκτες θα διαγωνιστούν στη Δοκιμασία Ασυλίας.

 

Μεγάλη ανατροπή με την αναπάντεχη κίνηση της Μαργαρίτας!

Το γελαστό κορίτσι λύγισε και προέβη σε μια κίνηση που πραγματικά δεν περιμέναμε. Η μπλε ομάδα έχασε και ουσιαστικά το βάρος της ήττας έπεσε στο γλυκό, μεγάλο μέρος του οποίου είχε προετοιμάσει η ίδια.

Η Μαργαρίτα αισθάνθηκε πως εκείνη φέρει όλη την ευθύνη καθώς ήταν και η αρχηγός της ομάδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Aυτός είναι ο Χρήστος της Μαργαρίτας... που θέλει δεν θέλει θα της βάλει βέρα!

 

Όταν μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε αν κάτι θα άλλαζε, η απάντηση της παρερμηνεύτηκε με αποτέλεσμα η ίδια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Αργότερα οι κριτές ανακοίνωσαν πως σε αυτή την ασυλία δεν υπάρχει πλεονέκτημα κι έτσι η Μαργαρίτα θεώρησε πως το σωστό από την πλευρά της είναι να μην διαγωνιστεί για την ασυλία καθώς όπως είπε δεν αξίζει να την κερδίσει εκείνη, από την στιγμή που έτσι κι αλλιώς θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της. 

Έτσι με αυτή της την κίνηση ουσιαστικά έθεσε απευθείας τον εαυτό της υποψήφιο προς αποχώρηση.

 

Ποιος από τους υπόλοιπους παίκτες κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και να περάσει αυτόματα στην οκτάδα;

Η Μαργαρίτα, παρά τις αντιρρήσεις των συμπαικτών της, αποφασίζει τελικά να μην διαγωνιστεί. Μένουν λοιπόν οι Στέφανος, Παναγιώτης, Μαρία και Τζιοβάνι στη διεκδίκηση της ασυλίας! Ποιος θα τα καταφέρει;

Όλα τα πιάτα ήταν νόστιμα με τις μόνες διαφορές να προκύπτουν στην εμφάνιση και στο ψήσιμο του αυγού. Ωστόσο, ο Στέφανος είχε την καλύτερη προσπάθεια και στην αυριανή ψηφοφορία δεν θα μπορούν να τον ψηφίσουν.

 

H Κόκκινη Ομάδα θα βρεθεί στον εξώστη για να παρακολουθήσει την ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Μπλε. Η τελευταία αποχώρηση αυτής της εβδομάδας θα μας οδηγήσει στους TOP 8 του #MasterChefGR!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά