#ΗFarma: Ομηρικός καβγάς Τζώρτζογλου – Ιατρόπουλου! Ποιος κέρδισε την Αρχηγία;

 

#ΗFarma:«Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα» - Ο Τανιμανίδης αντιλήφθηκε το ειδύλλιο των παικτών! Η αμήχανη ερώτηση στην Κυριακή - Νέα δεδομένα για το ριάλιτι - Η ανακοίνωση που έκανε τους παίκτες να παγώσουν - H Κολλιδά κέρδισε και αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της - Ο τραυματισμός του Θανάση Πάτρα 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Είναι γεγονός, πως όσο ο καιρός περνά, οι παίκτες της Φάρμας έρχονται όλο και πιο κοντά. Δυο από αυτούς μάλιστα φαίνεται να έχουν ξεκινήσει ένα ... φλερτ, κάτι που ανέφεραν και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ANT1, συγκεντρώνοντας μερικά αποσπάσματα από τη συμβίωσή τους στη Φάρμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: #HFarma: Τι συμβαίνει τελικά; Ο Τάσος Ξιαρχό μπαίνει και παράλληλα είναι έξω και γιορτάζει τα γενέθλιά του

 

Ο λόγος για την Κυριακή Kατσογεράκη και τον Κωνσταντίνο Μακρή (Ντούπης)

Η αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του. ​

​Στο νέο επεισόδιο της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης συνάντησε ξανά τους παίκτες του ριάλιτι, με τον Ντούπη και τις ατάκες του να βρίσκεται να βρίσκονται ως κεντρικό θέμα συζήτησης. Μάλιστα ο παρουσιαστής έχοντας αντιληφθεί το φλερτ του με την Κυριακή Κατσογεράκη, θέλησε να της απευθύνει τον λόγο, ρωτώντας εάν τελικά ο Κωνσταντίνος είναι ο πιο... ντροπαλός της Φάρμας.

«Δεν ξέρω, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος, ξεδιπλώνεται σιγά - σιγά και ρίχνει τα... προσβλημέντα», είπε η Κυριακή φανερά αμήχανη.​

​Στο νέο επεισόδιο, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να συναντά ξανά τους παίκτες, δίνοντας το γράμμα που άφησε για εκείνους η Μαρία Φραγκάκη η οποία και αποχώρησε. Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας, με τον Στράτο Τζώρτζογλου να βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο.

Τα δεδομένα όμως αλλάζουν για τη Φάρμα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στους παίκτες πως κάθε εβδομάδα, ένας από αυτούς θα έχει την ασυλία, εξασφαλίζοντας έτσι την παραμονή του στο παιχνίδι.

Η ασυλία μάλιστα θα έρχεται από επιλογή του κοινού, καθώς οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη στην ιστοσελίδα του ANT1. Η ψηφοφορία δεν θα έχει σχέση με την αποχώρηση από το παιχνίδι, η οποία γίνεται μέσα από αγωνιστική διαδικασία.

Έτσι ο πρώτος που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου.  
 
Σειρά είχε η ανάδειξη των παικτών οι οποίοι και θα αγωνιζόταν αργότερα για την Αρχηγία της Φάρμας. Το γράμμα το οποίο άφησε η Μαρία Φραγκάκη φεύγοντας υπέδειξε τον Θανάση Πάτρα, ενώ οι παίκτες ψήφισαν τον Βασίλη Μαντζουράνη. Οι δυο άνδρες θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο της Φάρμας, διεκδικώντας την Αρχηγία της εβδομάδας.

Ο Θανάσης Πάτρας τα κατάφερε και κέρδισε την Αρχηγία... 

Ακολούθησαν οι υπόλοιπες δοκιμασίες αλλά και το quiz των γυναικών. Εκεί η Ειρήνη Κολλιδά τα κατάφερε αφιερώνοντας τη νίκη της σε ένα πρόσωπο του οποίου το όνομα ξεκινά από (Σ). Ο παρουσιαστής άρχισε να μαντεύει το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα, με την Ειρήνη Κολλιδά να παραδέχεται πως στη ζωή της υπάρχει κάποιος Σταμάτης. 

«Στάθηκα τυχερή σήμερα αλλά η αλήθεια είναι ότι τις ήξερα σήμερα όλες τις ερωτήσεις. Να στείλω και μια καρδιά στο αγόρι μου», είπε η παίκτρια της Φάρμας.  

 

Στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τον τραυματισμό του Θανάση Πάτρα.

Ο ίδιος είχε μια άτυχη στιγμή κατά τη διάρκεια των εργασιών..

«Σήμερα ψώνισα και τον πρώτο μου τραυματισμό. Δεν είναι σοβαρός, απλώς ήμουν στη σκάλα και πήγαινα να ρίξω μία με το σφυρί, μάλλον αφαιρέθηκα εκείνη την ώρα και έφαγα ένα κομμάτι μέσα από το δάχτυλο. Δεν χτύπησα νύχι, ούτε κόκκαλο. Ελπίζω να επανέλθω γρήγορα», δήλωσε ο Θανάσης Πάτρας.

Αμέσως, άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν να δουν τον τραυματισμό του παίκτη, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, τυλίγοντας το δάχτυλό του, το οποίο πλέον θα πρέπει να προσέχει ιδιαίτερα για τις επόμενες ημέρες. 

Για άλλη μια φορά, ο Στράτος Τζώρτζογλου κέντρισε την προσοχή παικτών και τηλεθεατών. Ο γνωστός ηθοποιός ενημερώθηκε από τον Σάκη Τανιμανίδη πως ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές ως ο πιο αγαπητός παίκτης, κερδίζοντας έτσι την ασυλία για τη νέα εβδομάδα.

Ο ηθοποιός ξέσπασε σε πανηγυρισμούς. Μερικές ώρες μετά όμως ακολούθησε ένας απίστευτος καυγάς με τις φωνές του Στράτου Τζώρτζογλου να ακούγονται σε όλη τη Φάρμα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος έκανε παρατηρήσεις στον Στράτο σχετικά με τον τρόπο τον οποίο εργάστηκε για μια κατασκευή. Ο ηθοποιός πλησίασε τον συμπαίκτη του, κάνοντας ένα ξέσπασμα με αφορμή τα σχόλια που μέχρι και εκείνη τη στιγμή τον είχαν υπερφορτίσει ψυχικά.

«Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία για τη διαβίωσή μας. Εγώ θα το θέσω ως θέμα και σηκώνομαι και φεύγω. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος και θα το πω και στον Σάκη. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προσβάλει στη ζωή μου. Αν αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα, θα γίνει χάος», είπε στη συνέχεια ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Και κατέληξε με κραυγές...

«Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Με ευγένεια, δεν είμαι δούλος κανενός».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν