Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Aποκάλυψη! «Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ζευγάρι για δύο μήνες»

  09/04/2021 10:07
Aποκάλυψη! «Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ζευγάρι για δύο μήνες»

Aποκάλυψη! «Ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά ήταν ζευγάρι για δύο μήνες»

  09/04/2021 10:07

Οι δυο τους μπορεί να αρνούνται ότι υπήρχε κάτι ερωτικό μεταξύ τους, ωστόσο o φίλος τους, τους διαψεύδει on camera, ήταν ζευγάρι για δύο μήνες! «​​​​​Έϊ Καζανόβα τρελέ εραστή...»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Ο Βασίλης Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή «Pop up»και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη και τη Χριστίνα Κεφαλά.

Για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Χριστίνας Κεφαλά: «Μάλλον είναι επιλογή του Σάκη και της Χριστίνας να μην πουν ότι ήταν ζευγάρι. Ήταν μαζί για δύο μήνες σίγουρα. Είχαν χωρίσει πριν από τις γιορτές. Είχα πάει για μια φωτογράφιση στο μαγαζί του Σάκη γιατί είχαμε μια συνεργασία και ξαφνικά μπήκε μέσα η Χριστίνα έφερε καφέ στον Σάκη. Μετά μου είπαν ότι ήταν μαζί. Ξέρω ότι είχαν τσακωθεί, δεν γνωρίζω πού μίλησαν. Ίσως στο αεροπλάνο για να πάνε στον Άγιο Δομίνικο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την είσοδο του Σάκη Κατσούλη στο Survivor: «Η Μαριαλένα νομίζω ήξερε για τη σχέση τους. Η Χριστίνα είναι πολύ άνετη. Πιστεύω χάρηκε κιόλας που ήρθαν ξανά κοντά ο Σάκης και η Μαριαλένα. Δείχνει ότι δεν τη πείραξε. Ο Σάκης είχε δει τη Μαριαλένα στα αρχικά castings, του είχαν πει ότι θα μπει αλλά μετά αναχώρησαν οι πρώτοι βασικοί παίκτες και εκείνος δεν ενημερώθηκε. Περίμενε να τη δει γιατί το είχαν συζητήσει πριν χωρίσουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας