Έριξε μαύρο δάκρυ το Τwitter με τον άκαρδο χωρισμό Μαριαλένας - Σάκη

 

«Ξεκάθαρα η μητέρα της Μαριαλένας πούλησε ένα χωράφι και ένα διαμέρισμα, λαδωσε την παραγωγή ώστε να τους χωρισει και στο #SurvivorGR» Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λυγίζει μετά την αποχώρηση του Σάκη Κατσούλη από τη Mπλε ομάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Μία νέα ημέρα ξημερώνει για τους παίκτες του Survivor, αφού η καινούργια σύνθεση των ομάδων έχει φέρει τα πάνω κάτω στην παραλία του Άγιου Δομίνικου και έχει ταράξει τις ισορροπίες.     

 Η παραγωγή του reality επιβίωσης αποφάσισε να μηδενίσει το κοντέρ και όλα να αρχίσουν από την αρχή, με τα μέλη των ομάδων να δυσκολεύονται να πιστέψουν τι έχει συμβεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ανάμεσα στα νέα δεδομένα της παραλία του Survivor βρίσκεται και ο χωρισμός της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τον Σάκη Κατσούλη. Το πρώην ζευγάρι και μέχρι πρότινος συμπαίκτες ανήκουν πλέον σε διαφορετικά στρατόπεδα, αφού εκείνος πήρε μεταγραφή για την Kόκκινη ομάδα.

Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος, τόσο ο Σάκης Κατσούλης όσο και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σοκαρίστηκαν, ενώ δεν έκρυψαν την απογοήτευση και τη στενοχώρια τους. Η 25χρονη γυμνάστρια, μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και λύγισε.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις αλλαγές που είδαμε να πραγματοποιούνται στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. 

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε με ποια κριτήρια έγιναν οι επιλογές των παικτών, αναφέρθηκε στον Σάκη και την Μαριαλένα, ενώ μας έδωσε και μια γεύση από τους επόμενους αγώνες.

Για το πώς κατανεμήθηκαν οι παίκτες στις δύο ομάδες: Όχι, δεν ήμουν! Αυτό έγινε με βάσει τις στατιστικές. Νομίζω πήγαν με βάσει τις νίκες που είχαν κάνει οι παίκτες, ώστε να είναι μοιρασμένες οι ομάδες και πλέον να έχει αγωνιστικό προφίλ το παιχνίδι. Υπολόγισαν νίκες, ήττες αλλά και την παραμονή στο παιχνίδι.

Για τη σχέση Σάκη – Μαριαλένας μετά τη νέα μίξη των ομάδων: Τη Μαριαλένα δεν την χώρισαν από τον Σάκη, στην ίδια παραλία μένουν όλοι αυτοί. Δεν ξέρω αν τα ξαναβρήκαν, δεν έχει παραδεχθεί κάποιος κάτι τέτοιο. Πάντως στον πρώτο αγώνα ένιωθαν λίγο κάπως… Είναι κοντά τα παιδιά, δεν τους άρεσε αυτή η εξέλιξη, εγώ νομίζω ότι έχει να κάνει με στρατηγική.

Για τους πρώτους αγώνες των νέων ομάδων: Ο πρώτος αγώνας των ομάδων ήταν λίγο κάπως, αλλά στον δεύτερο έγινε χαμός. Μη σου πω ότι έχει δημιουργηθεί και μια τρίτη ομάδα τώρα. Όταν φτάσουμε στους 10 θα αρχίσουν τα ατομικά αγωνίσματα.

 

Στο σημερινό επεισόδιο, όπως είδαμε στο τρέιλερ, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει πέσει ψυχολογικά και με κλάματα δηλώνει στην κάμερα: «Την πρώτη φορά που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα πάλι εγώ έπρεπε να το διαχειριστώ, τον συνήθισα και τώρα πάλι…Και λύγισα, δεν μπορώ να…»

 

 

Το twitter παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τις αλλαγές του Survivor και έστησε ένα μικρό πάρτι για το χωρισμό του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού. Οι δυο τους φαίνεται να δίχασαν τους χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, καθώς άλλοι βρέθηκαν στο πλευρό τους, ενώ άλλοι τους τρόλαραν μέχρι τελικής πτώσεως.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»