H... κλεψιά και η στοχοποίηση στο #SurvivorGR! Στο στόχαστρο Ντάφυ -Τελεφερίκ!

 

 

Οι νέες ομάδες Mπλε και Kόκκινων στο #SurvivorGR, η... κλεψιά και η στοχοποίηση, ο μπαγλαμάς και η συντριβή της γαριδομακαρονάδας! O χωρισμός Σάκη - Μαριαλένας και τα κλάματα της;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με νέες ομάδες θα πορευθούν στη συνέχεια του Survivor 4  Mπλε και Kόκκινοι. Πρόκειται για την δεύτερη αλλαγή στις δυο ομάδες του ριάλιτι επιβίωσης. Είχε προηγηθεί η μετατροπή από Διάσημους και Μαχητές σε Kόκκινους με αρχηγό τον Γιώργο Κοψιδά και στους Mπλε με αρχηγό τον Τζέιμς Καφετζή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Πλέον όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός,  η Kόκκινη ομάδα αποτελείται από τους: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλία Μπόγδανο, Γιώργο Ασημακόπουλο, Αλέξη Παππά, Καρολίνα Καλύβα, Σάκη Κατσούλη, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλο, ενώ με τη Mπλε μπαντάνα θα αγωνίζονται οι: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Φυσικά Survivor χωρίς εντάσεις δεν υπάρχει. Πριν οδηγηθούμε στο ανακάτεμα των ομάδων η Ελευθερία Ελευθερίου, κατάφερε να μπει στο στόχαστρο των Kόκκινων όταν πιάστηκε στα πράσα να ανοίγει το σεντούκι προμηθειών των αντιπάλων. 

Η τραγουδίστρια απολογήθηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, με το Νίκο Μπάρτζη να δίνει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως σκοπός της ήταν να στοχοποιηθεί αυτός και ο Τζέιμς Καφετζης. Το ίδιο πίστεψαν και οι Kόκκινοι. Επικράτησε πανικός με την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί κλαίγοντας.

 

Ο James Καφετζής κι ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησαν από την Kόκκινη ομάδα να μεταφέρουν τρεις κουβέρτες στο σεντούκι τους με την ομάδα τελικά να δέχεται. Ωστόσο η Ελευθερία Ελευθερίου, γεμάτη περιέργεια, πήγε να δει τι τοποθετήθηκε στο σεντούκι, λέγοντας ότι πηγαίνει κάπου αλλού. Βέβαια ο Γιώργος Κόρομι κι ο Ηλίας Μπόγδανος την είδαν και της ζήτησαν τον λόγο και κάπου εκεί ξέσπασε πανικός. Μάταια η Ελευθερία προσπαθούσε να δικαιολογηθεί, κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει με την Καρολίνα Καλύβα να λέει ότι πήγε εκεί σαν την κλέφτρα.

Από την άλλη ο James κι ο Νίκος ανέφεραν ότι ήταν σχέδιο κι ότι σε περίπτωση που έλειπε κάτι από το μπαούλο, θα κατηγορούσαν τους ίδιους ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν πίστεψε τα «κροκοδείλια δάκρυά» της.

 

Από τις εντάσεις δεν γίνεται να απουσιάσει και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής πήγε να πάρει θέση επί του θέματος της κλοπής και βρέθηκε… κατηγορούμενος για φιλικές σχέσεις με τους Mπλε και για έναν μπαγλαμά που ακούστηκε να λέει για τον Γιώργο Κόρομι.

 

Συγκεκριμένα μετά το συμβάν με την ίδια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος έπιασε τον Τριαντάφυλλο να τον ρωτήσει τι έχει πει στον James Καφετζή για τον ίδιο και κάπου εκεί τα αίματα άναψαν. Ο Τριαντάφυλλος πέταξε την ατάκα, ασχοληθείτε με το κοριτσάκι που «σας» έκλεψε κι όχι με εμένα και με αυτόν τον τρόπο προκάλεσε απανωτές αντιδράσεις. Ο Γιώργος Κόρομι βγήκε εκτός εαυτού και του ανέφερε ότι κι ο ίδιος ανήκει στην κόκκινη ομάδα, άσχετα που τα έχει κάνει πλακάκια με τον Αλέξη Παππά ενώ ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Τι φωνάζει ο μπαγλαμάς;»

‘Επειτα δεν παρέλειψαν τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος να τον ειρωνευτούν.

 

Το κλίμα και στις δυο ομάδες δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά για κάποιους παίκτες. Στους Mπλε είναι οι δυο (Τζειμς, Νίκος) εναντίον των πέντε (Σάκης, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελευθερία και Παππάς), οι οποίοι μάλιστα ξεκαθάρισαν την θέση τους.

 

Στους Kόκκινους είναι όλοι εναντίων του Ντάφυ, ο οποίος το βραδάκι βρήκε παρέα να διασκεδάσει, αλλά δεν ήταν από την ομάδα του.

 

Το έπαθλο φαγητού ήταν γαριδομακαρονάδα και χταπόδι σουβλάκι, ενώ ο στίβος μάχης το 80% του οποίου ήταν εντός θάλασσας, είχε εμπόδια ισορροπίας, τελεφερίκ, κολύμπι και στόχους που θύμιζαν αποφρακτικές βεντούζες. Οι Mπλε άνοιξαν το σκορ με τον Τζειμς, όμως η Καρολίνα ισοφάρισε σε 1-1 με τη χρήση VAR (Video Assistant Referee). Οι Mπλε απάντησαν με ένα σερί με τους κόκκινους να παίρνουν νίκες μόνο με τις Ελένη και Νικολέτα που δεν στάθηκαν αρκετές για να σώσουν την ομάδα τους από τη συντριβή με 10-3.

 

Η ήττα και το γεγονός ότι οι Mπλε είχαν μονο καλά λόγια να πουν για τον Τριαντάφυλλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και είχε αρκετά καλή απόδοση, δεν άρεσε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν Αλέξης και Σάκης.

 

Οι Mπλε με την έκτη σερί νίκη τους όχι μόνο απόλαυσαν το γεύμα τους, αλλά έδειξαν πως απαιτούνται αλλαγές στις ομάδες για να βρεθεί ισορροπία.  Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δυο ομάδες πως το βράδυ θα γίνει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασιστεί η μίξη Kόκκινων και Mπλε!

 

Στο συμβούλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τις νέες συνθέσεις  έριξε… βόμβα, ή οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε Πρωταπριλιάτικο αστείο.  Η αλήθεια είναι πως πάγωσε αρκετούς παίκτες, αφού περίμεναν με κομμένη την ανάσα να μπει η Ανθή Σαλαγκούδη.

 

Σε ότι αφορά τις νέες ομάδες οι Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Σάκης Κατσούλης πέρασαν στους Kόκκινους και στους Mπλε οι Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόρομι. 

 

Πως είδαν οι παίκτες τις αλλαγές

Ο αποχωρισμός σε κάποιους κόστισε και δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα συναισθήματά τους, όσο κι αν προσπάθησαν για το αντίθετο. Συγκεριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ακούγοντας ότι ο Σάκης Κατσούλης πάει στην κόκκινη ομάδα πάγωσε ενώ κι ο ίδιος δεν φάνηκε να έχει την καλύτερη διάθεση με το αποτέλεσμα. Στο τέλος της διαδικασίας η Μαριαλένα, που παρέμεινε στους μπλε, είπε με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.»

Μάλιστα ο Σάκης Κατσούλης δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της, καταλαβαίνοντας την κατάστασή της και λέγοντας ότι τους χώρισαν.

 

Σήμερα οι ομάδες που δημιουργήθηκαν πρέπει να αγωνιστούν για την ασυλία Πως θα είναι οι ισορροπίες με τα νέα δεδομένα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!