#HFarma: Οι μονομάχοι, ο σκληρός αγώνας και η αγρότισσα που αποχώρησε!

 

 

#HFarma: Ένταση στο συμβούλιο για τον πρώτο μονομάχο! Ποιος παίκτης πήρε τη μαύρη πέτρα; - Έξαλλες οι γυναίκες στο σπίτι με την υποτιμητική ατάκα του Αρχηγού! - Η πριβέ κουβέντα Ντούπη-Κυριακής και η αγκαλιά! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Πολλές ανατροπές, εντάσεις αλλά και συνεργασίες παρακολουθούμε για ακόμα μία φορά στο αγαπημένο reality του ΑΝΤ1 απόψε. 

Ο αρχηγός, ο Μπίλι, αν και νεότατος σε ηλικία δείχνει να είναι πολύ άξιος στον ρόλο που ανέλαβε αυτή την εβδομάδα ενώ δείχνει και απόλυτα αποφασισμένος να υπερασπιστεί τις επιλογές του.

Μην ξεχνάμε ότι όρισε ως υπηρέτες τον Θανάση Πάτρα και τη Μαρία Φραγκάκη η οποία όμως μία ώρα πριν το χθεσινό συμβούλιο των Υπηρετών, τραυματίστηκε από άγαρμπη κίνηση του Πάτρα και έχει δεμένο το ένα χέρι της.​

​Η απόφασή του αυτή να την ορίσει υπηρέτρια παρ' όλο που είναι τραυματισμένη, δημιούργησε ένταση μεταξύ των παικτών και μάλιστα χθες παρακολουθήσαμε την έκρηξη του Τζώρτζογλου επειδή θεώρησε πως δεν ήταν σωστή μία τέτοια κίνηση τη στιγμή που η Μαρία είναι τραυματισμένη, άρα και ανήμπορη να διεκδικήσει την παραμονή της στη Φάρμα σε περίπτωση που ο Βασίλης της έδινε την μαύρη πέτρα, η οποία αυτόματα σημαίνει ότι την κατεβάζει μονομάχο στον στον αχυρώνα.

​Μία ατάκα του Μπίλι στο συμβούλιο για την επιλογή του πρώτου μονομάχου απόψε, έφερε απίστευτη ένταση στο σπίτι καθώς οι γυναίκες παίκτριες δεν πίστευαν στα αφτιά τους. 

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο αρχηγός που αυτή την εβδομάδα είναι ο Βασίλης, ένας από τους νεότερους παίκτες του παιχνιδιού, έβγαλε για μονομάχο την τραυματισμένη Μαρία Φραγκάκη.

Όταν λοιπόν εκείνη είπε πως ναι, μεν σέβεται την απόφαση του αρχηγού όμως δεν της αρέσει και ιδιαίτερα το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά είναι υποψήφια προς αποχώρηση γυναίκα και όχι άνδρας και πως οι γυναίκες είναι το ίδιο χρήσιμες με τους άνδρες μέσα στη φάρμα, καθώς διαφορετικά δεν θα τρεφόταν κανείς αφού εκείνες κρατούν το νοικοκυριό εκεί μέσα, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος είπε μία ατάκα που εκείνη θεώρησε υποτιμητική.

«Ένα φασόλι ανακατεύετε» είπε ο Μπίλι, κάτι που έκανε έξαλλη όχι μόνο τη Μαρία Φραγκάκη αλλά και όλο τον γυναικείο πληθυσμό μέσα στη φάρμα.

Αργότερα οι γυναίκες άρχισαν να μιλούν ψιθυριστά δείχνοντας ιδιαίτερα εκνευρισμένες με όσα είχε πει ο Αρχηγός λίγο πριν, με κάποιες μάλιστα να δείχνουν έτοιμες να αλλάξουν τους ρόλους μέσα στο σπίτι.

Δηλαδή να παραχωρήσουν το νοικοκυριό και το μαγείρεμα στους άνδρες για να αποδείξουν ότι τίποτα δεν είναι εύκολο αλλά και όλα είναι απολύτως απαραίτητα για την ομαλή καθημερινότητα όλων των παικτών μέσα εκεί, αμφισβητώντας βέβαια με τη σειρά τους τις ικανότητες των αντρών στην κουζίνα. ​

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα τα σχόλια του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, για τις γυναίκες του αγροκτήματος αλλά και που έθεσε πρώτη μονομάχο την Μαρία Φραγκάκη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάλιστα δεν συμφώνησε με την κίνησή του να βγάλει υποψήφια την Μαρία Φραγκάκη, που έχει χτυπήσει το χέρι κι ανέφερε: «Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό, αντιβαίνει τους όρους δικαιοσύνης, ανθρωπιάς που έχω παλέψει σε όλη μου την ζωή για αυτά. Να έρθω σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου; Δεν υπάρχει περίπτωση. Πολλές φορές έχω δώσει την ζωή μου για κάποια πράγματα και να τα περάσω στα παιδιά μέσα από τα μαθήματα υποκριτικής κι αυτοβελτίωσης. Για την αγάπη προς τους δικούς μου είναι κάτι που δεν θα το κάνω ποτέ ό,τι έπαθλο και να μου δώσουν. Συγγνώμη που παραφέρθηκα και μίλησα πιο έντονα αλλά είναι κάτι που με τάραξε πολύ.»

Δεν λέει να ηρεμήσει ο Στράτος Τζώρτζογλου με όσα γίνονται στην Φάρμα. 

 Και ενώ όλοι στο σπίτι ετοιμάζονταν για τη μεγάλη μέρα της μονομαχίας αποχώρησης, ο Ντούπης και η Κυριακή που δείχνουν να έχουν έρθει πολύ... κοντά, είχαν για ακόμα μία φορά μία πριβέ κουβέντα μεταξύ τους. 

Η όμορφη αεροσυνοδός και ο γοητευτικός αγρότης και επιχειρηματίας, συχνά απομονώνονται από τους υπόλοιπους παίκτες και κάνουν τις κουβέντες τους ενώ εκείνος δεν κρύβει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για την Κυριακή.

Εκείνη δείχνει να κολακεύεται ιδιαίτερα από τον τρόπο που την προσεγγίζει ο Ντούπης και δείχνει χαρούμενη κάθε φορά που συζητά μαζί του.

Μάλιστα, παρακολουθήσαμε τους δύο παίκτες να κάθονται μπροστά από τον φούρνο της κουζίνας και να μιλούν, με την Κυριακή να εκμυστηρεύεται στον Ντούπη τα προβλήματα και τις δυσκολίες που είχε το προηγούμενο διάστημα, πριν μπει στο παιχνίδι, με τις σπουδές της καθώς θέλει να γίνει πιλότος.

Η Κυριακή, μεταξύ άλλων είπε στον Ντούπη πως θέλει όταν τελειώσει το παιχνίδι να συνεχίσει τις σπουδές της και να επιστρέψει στη δουλειά της ως αεροσυνοδός.

Κάποια στιγμή τα δύο παιδιά άρχισαν να πειράζουν το ένα το άλλο και μάλιστα ο Ντούπης πήρε την πρωτοβουλία να αγκαλιάσει την Κυριακή η οποία όμως... ξεγλίστρησε με μαεστρία από τα χέρια του. ​

​Η Μαρία Φραγκάκη, ως πρώτη μονομάχος, όπως την έβγαλε ο αρχηγός Βασίλης Θεοδωρόπουλος, έπρεπε να ορίσει την αντίπαλό της ώστε να διεκδικήσει την παραμονή της στη Φάρμα.

Η όμορφη δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός η οποία από την αρχή έκρινε -όπως και πολλοί συμπαίκτες της- πως ήταν άδικο εκ μέρους του αρχηγού να την ορίσει πρώτη μονομάχο καθώς είχε χτυπήσει το χέρι της, είπε πως σέβεται την επιλογή του και πως θα έμπαινε στον στίβο μάχης για να πολεμήσει για την παραμονή της.

Πριν επιλέξει τη δεύτερη μονομάχο, έπρεπε να προηγηθεί ο αγώνας ασυλίας των κοριτσιών με τους άντρες της Φάρμας να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα την όλη διαδικασία.

Οι πέντε γυναίκες της Φάρμας έβαλαν τα δυνατά τους αλλά τελικά μόνο η Κυριακή κατάφερε να πάρει την ασυλία. Κάτι που σημαίνει πως η Κάτια, η Ειρήνη, η Μαρία Τοτόμι και η Μαρία Μιχαλοπούλου τέθηκαν στη διάθεση της Μαρίας Φραγκάκη για να επιλέξει την αντίπαλό της στη μονομαχία αποχώρησης.

Η Μαρία αποφάσισε να είναι δεύτερη μονομάχος την Κάτια Δέδε η οποία μάλιστα τόνισε πως αν ήταν στη θέση της Μαρίας το ίδιο ακριβώς θα έκανε, θα διάλεγε δηλαδή μία αντίπαλο που δεν θα είχε καμία προηγούμενη επαφή με κάποιο αγώνισμα.

Η στιγμή της μονομαχίας ήρθε και οι δύο γυναίκες ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στη Φάρμα.​

​Στον πρώτο αγώνα που ήταν για τέσσερις πόντους, η Κάτια Δέδε ήταν η μεγάλη νικήτρια. Στον δεύτερο αγώνα που είχε έναν βαθμό για τη νικήτρια, κέρδισε η Μαρία ενώ στον τρίτο αγώνα που είχε βαθμολογηθεί στους 5 πόντους, αν κέρδιζε η Κάτια θα έπαιρνε τη νίκη, αν κέρδιζε η Μαρία θα ισοφάριζε. 

Ποια από τις δύο τελικά τα κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι και ποια μάζεψε τα πράγματά της και είπε αντίο στους συμπαίκτες της;

Η Μαρία ήταν εκείνη που αποχώρησε τελικά από τη Φάρμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»