Ξέσπασαν σε κλάματα στον εξώστη, αποχώρησε λίγο πριν την τελική δεκάδα!

 

 

Ακόμα μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο #MasterChefGR στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Για έναν επίδοξο σεφ, μάλιστα, αυτή ήταν και η τελευταία καθώς δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής -  Η Ανούς μιλά για την σχέση της με τον Διονύση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Λίγο πριν την έναρξη της δοκιμασίας αποχώρησης, οι ατάκες... φωτιά ήρθαν δια στόματος Παναγιώτη Τζαμαλή. 

Ο επίδοξος Mastechef ή αν προτιμάτε ο Τζαμάλ, ο Τζιοβάνι και ο Παύλος συζητούσαν στο σπίτι, λίγο πριν την αποψινή δοκιμασία αποχώρησης για την προηγούμενη ομαδική δοκιμασία που οδήγησε στην ισοπαλία των δύο ομάδων.

«Ο Τζιοβάνι μετάνιωσε που δεν στείλαμε τον Στέφανο στην Κόκκινη ομάδα. Γενικά, ο Στέφανος τσίνησε που δεν ήταν ξανά αρχηγός στην Μπλε ομάδα και έκανε πόλεμο στον Τζιοβάνι, τον επηρέασε πολύ αρνητικά.

Είναι λίγο δεδομένο ότι στις προηγούμενες ομαδικές που νικήσαμε, τον Στέφανο τον είχαμε αρχηγό αλλά τον αφήναμε να κάνει τα δικά του, να λέει και καλά ότι μας συντονίζει, να μας πλένει κανένα σκεύος» είπε ο Τζαμάλ και συνέχισε... πετώντας τη φαρμακερή ατάκα για τον Στέφανο:

«Λαντζέρη τον είχαμε, όχι αρχηγό. Αυτή τη φορά που τον βάλαμε να κάνει μια δουλειά πήγε να μας καταστρέψει δύο πιάτα. Παρόλα αυτά, και πάλι κάναμε το θαύμα μας».

 

Οι τρεις  υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να δώσουν ξανά τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή στο MasterChef.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Αυτή είναι η παίκτρια που επιστρέφει δυναμικά στο #MasterChefGR

 

Ο λόγος για την Λία Μακροστεργίου, την Ανούς Χεριμιάν και τον Γιάννη Αυλωνίτη οι οποίοι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με την ασιατική κουζίνα. Το αποτέλεσμα απογοήτευσε τους κριτές, αφού κανένα πιάτο δεν ήταν ολοκληρωμένο κι η κακή διαχείριση του χρόνου έφερε από μέτριες έως κακές προσπάθειες.

Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν τέσσερα bao buns, πιστά αντίγραφα του πρωτότυπου, τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση. Ήταν αρκετά τα 80 λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους ή υποτίμησαν τη δυσκολία που κρύβει ένα street food πιάτο;

 

Ο έρωτας πλατό δεν κοιτά και κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει στο MasterChef ανάμεσα σε Ανούς Χεριμιάν και Διονύση Σαρακίνη.

Η Ανούς απόψε ήταν υποψήφια αλλά δεν κατάφερε να στήσει το πιάτο της, όπως έπρεπε, με αποτέλεσμα η θέση της να είναι δυσμενής. Η ίδια δήλωσε στις κάμερες για την στήριξη που λάμβανε από τον Διονύση στην δοκιμασία: «Ο Διονύσης ξέρω ότι θέλει να γυρίσω πάρα πολύ, όπως κι εγώ που δε νιώθω έτοιμη να φύγω και να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Είχα υποσχεθεί στις φίλες μου ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσω κάποιου είδους δεσμό μέσα στον διαγωνισμό αλλά είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Είναι πολύ όμορφο να έχεις έναν άνθρωπο και να μοιράζεσαι πράγματα.»

Έτσι η Ανούς εξομολογήθηκε για πρώτη φορά στην διάρκεια των επεισοδίων, ότι έχουν δημιουργήσει κάτι πολύ όμορφο με τον Διονύση.

 

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως κι ο guest κριτής Γιώργος Βενιέρης, αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. 

Έτσι, ο παίκτης που τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν… ο Γιάννης Αυλωνίτης, συγκεντρώνοντας την χαμηλότερη βαθμολογία έως σήμερα. Μάλιστα στον εξώστη πάγωσαν, βλέποντας αυτήν την εξέλιξη και ορισμένοι ξέσπασαν σε δάκρυα.

 

Η αποχώρηση του Ιωάννη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Τι έχει να μας πει για την εμπειρία του στο #MasterChefGR;

 

Απόψε μην ξεχάσετε τα μπλοκάκια σας γιατί η ασιατική εβδομάδα κλείνει με ένα MasterClass από τον… Σωτήρη Κοντιζά! Στη δεύτερη πράξη, θα μάθουμε ακόμα περισσότερα στοιχεία και υλικά από τον καλεσμένο chef Νίκο Πολιτάκο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»