Ο Κοντιζάς τα «πήρε» και την… «είπε» σε παίκτη, ακολούθησε ο Κουτσόπουλος!

 

O εκνευρισμός του Ιωάννη και το σοκ των παικτών, η ομάδα που κέρδισε και ο 1ος υποψήφιος στο #MasterChefGR 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

H καταγωγή του Σωτήρη Κοντιζά έμπνευση για επόμενη δοκιμασία

 

Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας (02-04), και συζητούνται θέματα, που αφορούν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας.

Με ένα κεκαλυμμένο κατηγορώ, κάποιοι κάνουν τους ανήξερους, ρίχνοντας την ευθύνη, για το μαγειρικό αποτέλεσμα, αποκλειστικά στον αρχηγό της Mπλε ομάδας. Η Kόκκινη ομάδα πάλι, φαίνεται να βρίσκεται σε απόλυτα ομαδικό πνεύμα και να έχει δουλέψει αρμονικά, ύστερα από τόσες δοκιμασίες, όχι μόνο μαγειρικές αλλά και σχέσεων.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οπού οι κριτές δεν φάνηκαν και απόλυτα ευχαριστημένοι με την Mπλε ομάδα, ο Σωτήρης Κοντίζας έδειξε να εκνευρίζεται με έναν από τους παίκτες.

 

Όσο ο Σωτήρης Κοντιζάς προσπαθούσε να εξηγήσει μια από τις πρακτικές του σούσι, ο Στέφανος μάλλον δεν άκουγε.

«Στέφανε, άκουσες αυτό που είπαμε πριν σηκώσεις το χέρι; Να ακούς περισσότερο, έχεις μια τάση να σηκώνεις το χέρι ενώ έχει αρχίσει κάποιος να μιλάει. Να ακούς, να τα καταλαβαίνεις, να τα επεξεργάζεσαι για να το διορθώνεις, αυτό είναι το σημαντικό», του είπε.

 

Τόσο ο Στέφανος Χίλας όσο κι ο Νίκος Σκορδάκης φάνηκαν απογοητευμένοι από την αρχηγία του Τζιοβάνι Σκαράτζι κι έριξαν εμμέσως τα καρφιά τους λέγοντας ότι ο ίδιος ήταν αρκετά αγχωμένος κι αυτό πέρασε στην ομάδα με άστοχες επιλογές.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε ότι κόπηκαν οι άκρες από τα roll κι ο Στέφανος έσπευσε να δικαιολογήσει τα πράγματα, σηκώνοντας γρήγορα το χέρι του. Ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς αντέδρασε με αυτήν την κίνηση: «Άκουσες αυτό που είπε ο Λεωνίδας πριν σηκώσεις χέρι; Να ακούς πιο πολύ. Έχεις την τάση να σηκώνεις το χέρι ενώ ο άλλος έχει αρχίσει να μιλά. Είτε πρόκειται για εμάς, είτε για εσάς, είτε για συνάδελφο, να τα ακούς και να τα επεξεργάζεσαι για να τα διορθώνεις. Το σημαντικό δεν είναι να πεις εσύ γιατί δεν αλλά να ακούσεις το λάθος.»

 

Και λίγο πριν μάθουμε ποια ομάδα κέρδισε και ποια ηττήθηκε ήρθε η απόλυτη ανατροπή!

Στο τελευταίο πιάτο η Mπλε ομάδα συγκέντρωσε 12 βαθμούς με την Kόκκινη να θέλει 32 για να πάρει τη νίκη. Ο Πάνος Ιωαννίδης τους κράτησε αρκετή ώρας σε αγωνία και μόλις έδειξε την κάρτα με τον βαθμό επικράτησε η απόλυτη σύγχυση αφού οι κριτές μαζί με τον καλεσμένο, έβαλε στην ομάδα 31 και όχι 32.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να έρθουν σε ισοπαλία, γεγονός που εκνεύρισε όσο τίποτα τον Ιωάννη ενώ ο Διονύσης που είχε επιμεληθεί το τελευταίο πιάτο, είχε μείνει άφωνος.

Αυτό το αποτέλεσμα το βλέπουμε πρώτη φορά στο φετινό κύκλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι προκειμένου να βγει μια ομάδα νικήτρια θα έπρεπε να μαγειρέψουν ένας παίκτης από την Mπλε ομάδα κι ένας από την Kόκκινη. Οι δυο αρχηγοί, Ιωάννης από τους Kόκκινους και Τζιοβάνι από τους Mπλε, αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να έρθουν αντιμέτωποι μαγειρικά προκειμένου να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους.

 

Οι δυο αρχηγοί, Ιωάννης από τους Kόκκινους και Τζιοβάνι από τους Mπλε, αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να έρθουν αντιμέτωποι μαγειρικά προκειμένου να πάρουν τη νίκη για την ομάδα τους. Ο Ιωάννης και ο Τζιοβάνι είχαν μεγάλη ευθύνη προς τις ομάδες τους.

Η δοκιμασία Follow the Chef θα έκρινε τη νικήτρια ομάδα που θα απολάμβανε μία έξοδο ενώ η ηττημένη θα περνούσε σε ψηφοφορία. Όποιος αρχηγός θα έχανε θα έβγαινε απευθείας υποψήφιος προς αποχώρηση. Έτσι, ακολούθησαν πιστά κάθε βήμα του Σωτήρη Κοντιζά που επέλεξε να ετοιμάσει biang biang noodles.

Ο Τζιοβάνι είχε την πιο ολοκληρωμένη προσπάθεια. Έτσι, κέρδισε τη δοκιμασία και η ομάδα του απόλαυσε μία εξόρμηση στο Nolanverse!

Οι παίκτες της Kόκκινης ομάδας θα κληθούν να μαγειρέψουν για την ασυλία με πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ιωάννη.

 

Το κλίμα είναι βαρύ ανάμεσα στα μέλη τη Κόκκινης Ομάδας. Ο βαθμός δυσκολίας του πιάτου του καλεσμένου chef, Γιώργου Βενιέρη, εντείνει την αγωνία. Το μόνο σίγουρο; Στο τέλος του επεισοδίου, θα έχουμε βρει τους TOP 10 του φετινού #MasterChefGR!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»