Αυτός αποχωρεί απόψε (31/03) από το #SurvivorGR - Το φαβορί και η ανατροπή

 

Μεγάλο ντέρμπι με την αποχώρηση - Άγριος καυγάς Νικολέττας με Μαριάνθη πριν την αποχώρηση στο #SurvivorGR και ο νικητής στο έπαθλο επικοινωνίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ένα μεγάλο ντέρμπι… διεξάγεται τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την αποχώρηση από τους Κόκκινους. Ποιος υποψήφιος είναι το μεγάλο φαβορί για παραμονή και η τρομερή ανατροπή. 

Τις προηγούμενες ημέρες οι Κόκκινοι μπήκαν σε διαδικασία για την ανάδειξη των υποψηφίων της για αποχώρηση από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης. Όπως γίνεται στις τελευταίες φορές που η συγκεκριμένη ομάδα βρέθηκε σ’ αυτό το σημείο, προτίμησαν να βγάλουν στον… τάκο τον Τριαντάφυλλο και την Μαριάνθη, ενώ ο Παύλος που είχε την ατομική ασυλία, αποφάσισε να δώσει την Ελένη.

Οι ελπίδες των περισσότερων στους Κόκκινους είναι να αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τον τελευταίο μήνα δεν βοήθησε καθόλου στα αγωνίσματα, ενώ υπάρχει και μια μεγάλη… απόσταση από τα υπόλοιπα μέλη, αναφορικά με την συμβίωση στην καλύβα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Έλληνας τραγουδιστής ήταν ο πρώτος υποψήφιος μέσω της ψηφοφορίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Ροδίτης καλλιτέχνης αποδεικνύεται ιδιαίτερα δυνατός, έχοντας βγει νικητής σ’ όλες τις μονομαχίες που έχει δώσει, σ’ αυτό το κομμάτι του Survivor. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο, κάτι ανάλογο θα συμβεί και το βράδυ της Τετάρτης (31/03) όταν και θα ανακοινωθεί η απόφαση του τηλεοπτικού κοινού από τον Γιώργο Λιανό.

Αρχικά σενάριο αποχώρησης Τριαντάφυλλου δεν υπάρχει και το ντέρμπι ήταν γυναικεία υπόθεση! 

Ο Τριαντάφυλλος θα παραμείνει για μία ακόμα εβδομάδα στο νησί, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στη μάχη που δίνουν οι δύο γυναίκες για τη δεύτερη θέση παραμονής και αυτή της αποχώρησης. Εκεί παρατηρείται και μια ανατροπή, αναφορικά με τις επιλογές του κόσμου.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν φανεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες, η Μαριάνθη ήταν αυτή που είχε την μεγαλύτερη… εύνοια από το κοινό. Όμως, τώρα φαίνεται πως έχει χάσει ένα σημαντικό κομμάτι των ψήφων, με αποτέλεσμα η μάχη απέναντι στην Ελένη να κρίνεται… σώμα με σώμα.

Πάντως, οι αρχικές πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για μία ακόμα αποχώρηση που θα προκαλέσει τριγμούς στους Κόκκινους.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι Mπλε κερδίζουν και πάλι σήμερα! Μπορεί να έχουν μείνει μόλις 7 άτομα στην ομάδα τους, όμως δείχνουν ασταμάτητοι και όσο στην κόκκινη ομάδα συνεχίζουν να τρώγονται, οι αντίπαλοι θα συνεχίζουν να παίρνουν νίκες και να απολαμβάνουν έπαθλα.

 

Με μαύρο δάκρυ κλαίει η Ελένη Χαμπέρη στο τρέιλερ της σημερινής αναμέτρησης του Survivor 4, καθώς η παίκτρια είναι πολύ στεναχωρημένη γιατί πιστεύει ότι θα αποχωρήσει από το ριάλιτι. Ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στην Νικολέτα και τη Μαριάνθη ανεβάζει το θερμόμετρο, με τις δύο παίκτριες να λένε βαριές κουβέντες στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Την Ελένη Χαμπέρη έβγαλε προτεινόμενη ο Παύλος Γαλακτερός και η παίκτρια το πήρε πολύ βαριά, γιατί όπως είπε στην κάμερα του Survivor δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει. Στο τρέιλερ ακούγεται η Νικολέτα παρέα με τον Ηλία να λέει στη Μαριάνθη «Εσύ βρίσκεις θέματα να έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου, για μαζέψου κουκλίτσα μου».

Η Μαριάνθη στο πλάνο με Τριαντάφυλλο φωνάζει εκτός εαυτού: «Το ποτήρι ξεχειλίζει, άντε μίλα καλύτερα». Η μαριάνθη έχουμε δει να έχει αντιπάθειες στην κόκκινη ομάδα H Μαριάνθη Κάζδαγλη είναι υποπλοίαρχος σε δρομολόγια πλοίου Ελλάδα -Ιταλία και είναι πολύ καλή στην κολύμβηση. Εχει ξαναψηφιστεί για αποχώρηση, αλλά το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι. 

Η Μαριάνθη είχε εξοργίσει τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι. «Με όλα αυτά που έχουν γίνει με τον Τριαντάφυλλο είχαμε ξεχάσει τον λόγο που είχε ψηφιστεί η Μαριάνθη. Δηλαδή ότι όλα τα παίρνει προσωπικά και ότι είναι με ανοιχτές τις κεραίες και περιμένει να ακούσει κάτι γιε κείνη. Για μένα το πες, για μένα το είπες αυτό; Έλεος κάπου-κάπου» είχε πει ο Ηλίας εκτός εαυτού.

Η Μαριάνθη ξεκίνησε καβγά με την Καρολίνα και ο Ηλίας σηκώθηκε να της εξηγήσει ότι συνεχώς παίρνει προσωπικά ορισμένα πράγματα. «Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει να μου μιλάς έτσι και συνεχίζεις» είπε η Μαριάνθη στην Καρολίνα, με την παίκτρια να δηλώνει χαμογελώντας στην κάμερα του Survivor: «Εμένα βρήκες Δηλαδή πραγματικά». «Πραγματικά αυτή η κατάσταση δεν πάει» είχε πει ο Ηλίας στην κάμερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου