Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Απογοήτευση και θλίψη για την Κωνσταντίνα που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  31/03/2021 10:38
 Απογοήτευση και θλίψη για την Κωνσταντίνα που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

Απογοήτευση και θλίψη για την Κωνσταντίνα που αποχώρησε από το #MasterChefGR!

  31/03/2021 10:38

Ένα δυνατό πιάτο με σούσι, σφράγισε την τύχη των υποψηφίων στον διαγωνισμό! Η εικόνα εξαπάτησε και μια αναπάντεχη αποχώρηση έφερε την έκπληξη στο τέλος της ημέρας στο #MasterChefGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Λία, η Ανούς, ο Παύλος και η Μαργαρίτα βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση καθώς στην τελευταία δοκιμασία δεν τα πήγαν καθόλου καλά και έτσι έπρεπε να μαγειρέψουν για να αποδείξουν πως αξίζουν τη θέση τους μέσα στο παιχνίδι.

Oι τέσσερις υποψήφιοι ήταν πανέτοιμοι για να αναμετρηθούν.

Όμως, ο Τζιοβάνι ο οποίος είχε κερδίσει την κάρτα ασυλίας στην προηγούμενη δοκιμασία, αποφάσισε να τη χρησιμοποιήσει, γεγονός που άλλαξε τη... σκακιέρα στο παιχνίδι.

Με την κίνηση... ματ που έκανε, θέλησε να σώσει τη Μαργαρίτα, παρ' όλο που η ίδια τού είχε πει ότι δεν θέλει να της δώσει ασυλία καθώς ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν την άκουσε όμως ο Τζιοβάνι και τη χρησιμοποίησε. Τι σήμαινε όμως αυτό πρακτικά; Ότι στη θέση της θα έμπαινε η αμέσως επόμενη χειρότερη προσπάθεια στην τελευταία δοκιμασία, αυτή της Κωνσταντίνας η οποία έδειξε να ενοχλείται με την απόφαση αυτή του Τζιοβάνι.

Ένα δυνατό πιάτο από τον ειδικό του σούσι Αντώνη Δρακουλαράκο, σφράγισε την τύχη των υποψηφίων μέσα στον διαγωνισμό. Η δοκιμασία για τους περισσότερους από τους υποψηφίους ήταν πολύ δύσκολη καθώς δεν είχαν ξαναμαγειρέψει σούσι.

Η εικόνα πολλές φορές εξαπάτησε κάποιους από τον εξώστη και μια αναπάντεχη αποχώρηση έφερε την έκπληξη στο τέλος της ημέρας.

Κωνσταντίνα σε Παύλο: «Ελπίζω να φύγεις!» Η συγκίνηση του Κύπριου παίκτη γνωστού στο παιγνίδι και ως SunShine

Ο τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση.

Έτσι, ο παίκτης που τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν… η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου!

Η Κωνσταντίνα αν και αποχωρεί σήμερα από το #MasterChefGR, είναι ευχαριστημένη με την πορεία της. Ποιες είναι οι τελευταίες σκέψεις της;

Δημιουργικότητα, συνεργασία και ψυχραιμία είναι τα στοιχεία-κλειδιά της ομαδικής δοκιμασίας, με τον Τζιοβάνι να έχει στα χέρια του τα πλεονεκτήματα. Πως θα επιλέξει να τα διαχειριστεί; Θα ανακατέψει τη μαγειρική τράπουλα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας