Όταν ο Ντάφυ, ο γιός του ανέμου, διέλυσε επικά τον Παπαδόπουλο στο #SurvivorGR

 

Γύρω γύρω όλοι και στη μέση ο Τριαντάφυλλος - Καβγάδες, βρισιές και βαριές κουβέντες στην παραλία μεταξύ των παικτών - Κρεσέντο αυτοπεποίθησης από Αλέξη Παππά - Οργανωμένο έγκλημα ή ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Κόρο - Απόλυτο μπάχαλο στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οσο παραμένουν στο Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς το σίγουρο είναι πως τραγούδια όπως αυτό του Σάκη Ρουβά, που ακούστηκε στην έναρξη και πολύ εύστοχα έλεγε «Μια ανηφόρα είν’ η ζωή» θα είναι λίγα για να εκφράσουν όλα, όσα συμβαίνουν στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας ή μήπως φταίει το οργανωμένο έγκλημα και ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Κώστα Παπαδόπουλο και τον Κόρο.

Οι καυγάδες δεν σταματούν, τα ντεσιμπέλ είναι υψηλά και μία συνεχής και ασταμάτητη μανούρα κυριαρχεί σε κάθε γωνία της παραλίας, που μοιράζονται η Μπλε και η Κόκκινη Ομάδα. 

Ο Τριαντάφυλλος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής εν μέσω δίνης διαφωνιών και καυγάδων. Ξανά μανά φασαρία για την τουαλέτα, για τις ψήφους για την στοχοποίησή του από τους συμπαίκτες του. Η κόντρα κορυφώθηκε με σύγκρουση με τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος τον κατηγόρησε πως «ένας άνθρωπος που ήρθε για να αγωνιστεί αν δεν μπορεί φευγεί, όπως έκανε και η Σοφία η οποία αποχώρησε. Εσύ δεν μπορείς και τώρα που είναι να ψηφιστείς τα γυρίζεις».

Η έκρηξη του Τριαντάφυλλου ακούστηκε ως την Ρόδο και άρχισε να εκτοξεύει χαρακτηρισμούς για τον συμπαίκτη του. «Βρε ύπουλε, βρε κακιασμένε ζηλιάρη» έλεγε ο ένας τραγουδιστής και ο άλλος ειρωνευόταν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Καβγάδες και εντάσεις

Και κάπως έτσι καταλήξαμε και πάλι στην γνωστή επίκληση στον Ελληνικό λαό για τον οποίο οι παίκτες του ριάλιτι θεωρούν ότι τους παρακολουθεί σε ποσοστό 95%. «Δες τα ρε Ελλάδα όλα, δες τα»… και φυσικά η Ελλάδα δεν αποκρίθηκε στο «Τριανταφύλλιο αίτημα».

Οι καβγάδες συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση καθώς ο Κώστας Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο πως όχι μόνο δημιουργεί εντάσεις αλλά με το που ήρθαν οι Μπλε, τους είπε να πάνε στην αποθήκη και να πάρουν ό,τι θέλουν δίχως να πάρει άδεια από τους συμπαίκτες του.

Κι εκεί που όλα έδειχναν κορύφωση, εμφανίστηκε και ο Αλέξης Παππάς με τους κουραστικούς μονολόγους, που ξεχειλίζουν θεωρία και λάθη και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Τριαντάφυλλο κατηγορώντας τους συμπαίκτες του και κυρίως τον εκνευρισμένο ζαχαροπλάστη για να εισπράξει πληρωμένη απάντηση: «Δεν σε θέλω για γείτονα, ρε φίλε, αν είχα τέτοιο γείτονα στη ζωή θα είχα πουλήσει το σπίτι». Επος και ταυτόχρονα μεγάλη και πικρή αλήθεια βγαλμένη από τη ζωή.

Κρεσέντο αυτοπεποίθησης από Αλέξη Παππά

Ο Aλέξης Παππάς στάθηκε μπροστά στην κάμερα και αυτοανακηρύχθηκε πρωταθλητής στον στίβο μάχης που λέγεται συζήτηση καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το στόμα και το μυαλό τα χρησιμοποιεί καλύτερα απ’ όλους. Συνεχίζοντας το κρεσέντο αυτοπεποίθησης μπολιασμένης με ταπεινότητα, τάχθηκε υπέρ Τριαντάφυλλου λέγοντας είναι «ο άνθρωπος που αποτυπώνει την αλήθεια με τον καλύτερο τρόπο» και πως είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης και γι αυτό δέχεται πόλεμο.

Η διαμάχη συνεχίστηκε ακόμη και λίγο πριν το αγώνισμα, όπου, αφού είπαν ό,τι είχαν να πουν, ακολούθησε κι ένα κατοστάρι μεταξύ του Τριαντάφυλλου και του Παπαδόπουλου προκειμένου ο πρώτος να αποδείξει ότι είναι δυνατός και ο δεύτερος ότι ο τραγουδιστής τούς δουλεύει ψιλό γαζί και αλλά αποφεύγει να αγωνιστεί. Οπερ και εγένετο.

Πάντως ο Ντάφυ με τούτα και μ’ εκείνα δεν αγωνίστηκε…

Οι τρεις Kόκκινοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η… ανηφόρα του «Ντάφυ»

Ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ελένη Χαμπέρη είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Κόκκινη ομάδα του Survivor 4 και με τη βοήθεια του τηλεοπτικού κοινού θα δώσουν τη δική τους μάχη για το ποιός θα μείνει και ποιος θα φύγει απο τον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο από τους τρεις αυτος που τραβάει την δική του ανηφόρα στο ριάλιτι επιβίωσης ειναι ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής παραμένει απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα των Κόκκινων και πλέον ότι και αν γίνει φταίει αυτός. Αγωνίζεται, φταίει που χάνει. Δεν αγωνίζεται, φταίει που δεν παίζει.

 Οι εντάσεις στους Kόκκινους ανέβηκαν πάλι όταν όλοι μαζί κάθισαν στη φωτιά και… έβαλαν στον στόχο πάλι τον Τριαντάφυλλο, ενώ μόλις μπλέχτηκε στην κουβέντα και ο Αλέξης Παππάς άρχισε το Show.

Ειδικότερα, ο Αλέξης Παππάς σε έντονο ύφος ξέσπασε προς τον Κώστα Παπαδόπουλο αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «θέλεις να σου μιλάω; Θέλεις να αναφέρεις το όνομα μου, δεν θέλεις, τι θέλεις; Δεν φτάνει χθες που μας… τώρα απαιτείς και να μην απαντάμε σε αυτά που ακούμε».

«Για σοβαρέψου λιγάκι! Ξέρεις τελικά να μιλάς ή δεν ξέρεις; Αποφάσισε» πρόσθεσε ο ηθοποιός και παίκτης του Survivor. “Ξέρεις να χλευάζεις τον πόνο του άλλου και να κάνεις ντόρο… Σε λίγο θα μας χ@σε@ς και θα γελάς και θα κάνεις πλακίτσα».

«Αν ακούω κάτι άδικο, περίεργο δεν μπορώ να μη μιλάω» πρόσθεσε, λίγο αργότερα, ο Αλέξης Παππάς για να εισπράξει την ειρωνία από τον Κώστα Παπαδόπουλο που τόνισε ότι πήγε στην τουαλέτα και το απήλαυσε! «Βρε εντάξει, εσύ με τα σκ@τ@ έχεις ιδιαίτερη σχέση» απάντησε ο ηθοποιός.

 

Το μόνο θετικό για τον Ντάφυ είναι ότι τώρα με την ένωση των δυο ομάδων υπάρχουν αντίπαλοι παίκτες που τον συμπαθούν και θα κάτσουν να τον ακούσουν και να τον συμβουλέψουν.

Ένας απο αυτούς είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος έζησε την απομόνωση στην ομάδα του όταν πριν από λίγο καιρό είχε χαθεί στη ζούγκλα με τον Κρις Σταμούλη. 

Ο Τριαντάφυλλος φάνηκε πως είχε ενοχληθεί αρκετά από τις αντιδράσεις των συμπαικτών του όταν χθες ξεκίνησε ζέσταμα για να δει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αγώνισμα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης και ξέσπασε μιλώντας με τον Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να… ζητήσει τον λόγο από τους συμπαίκτες του για τον οποίο και τον έβγαλαν ξανά στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Όταν βέβαια κάποιοι, όπως ο Ηλίς Μπόγδανος, προσπάθησε να του εξηγήσει, εκείνος έμοιαζε να μην το δέχεται. «Εγώ σε τέτοιες συζητήσεις δεν ξαναμπαίνω» δήλωσε ο τραγουδιστής.

«Τι παράσταση δίνετε ρε πο@στ@ μου κάθε μέρα; Τι παράσταση δηλαδή δίνετε;» αναρωτήθηκε έντονα ο Ηλίας Μπόγδανος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Κατηγορήθηκα από τον Ηλία πριν από λίγο» σημείωσε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος. «Βρέ ύπουλε άνθρωπε, βρε κακιασμένε άνθρωπε» πρόσθεσε ο τραγουδιστής για τον συμπαίκτη του στο Survivor.

Η συζήτηση, δε, ανάμεσα στους δύο στην παραλία εξελίχθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους!

 

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης για να αγωνιστούν για τη 2η ασυλία οι εντάσεις συνεχίστηκαν στους Κόκκινους σε σύσκεψη για το αν θα αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος.

 

Ο Ντάφυ… έριξε το γάντι στον Κώστα Παπαδόπουλο να κοντραριστούν στα ίσα σε ένα εκατοστάρι. Η παραγωγή αυτή τη φορά έντυσε μουσικά  τον αγώνα με τον ύμνο του Βαγγέλη Παπαθανασίου «οι Δρόμοι της Φωτιάς». 

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να νικήσει τον συμπαίκτη του στην κούρσα της μιας ανάσας και μετά ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί.

 

Ο Γιώργος Κόρομι συνέχισε να… πληγώνει τον πρώην φίλο του για τον τρόπο που έκανε χθες ζέσταμα. «Δεν γελάσαμε μόνοι εμείς, αλλά γέλασε όλο το πανελλήνιο και ο Άγιος Δομίνικος. Ήσουν ένας νέος Κωνσταντάρας» είπε ο Κόρο στον «Ντάφυ» και αυτόν τον προκάλεσε να βγει μαζί του στον… τάκο.

 

Στο στίβο μάχης οι δυο ομάδες έδωσαν σκληρό αγώνα και ήταν κοντά στο σκορ, με τους Μπλε να κερδίζουν με 10-7, γιατί ήταν πιο συγκεντρωμένοι στον τελικό στόχο.

 

Τελικά ο Τριαντάφυλλος δεν αγωνίστηκε, οι Κόκκινοι ούτε τώρα νίκησαν και ο τραγουδιστής είπε το παράπονο του στο νέο φίλο του, το κούτσουρο.

 

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν αποφάσισε να κάνει ότι και ο Άμλετ που μιλούσε με τη νεκροκεφαλή, με τον Ντάφυ να του εξηγεί τι τον οδήγησε στον μονόλογό του με το κούτσουρο.

 

 

Άναψαν τα αίματα ξανά στους Κόκκινους - Μπλέκεται πάλι ο Αλέξης

 

Στο συμβούλιο οι Κόκκινοι έριξαν 8 ψήφους στην Μαριάνθη Κάσδαγλη και για ακόμα μια φορά την έβγαλαν στον… τάκο μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

Η 29χρονη υποπλοίαρχος  το περίμενε και εξήγησε τους λόγους, ενώ άφησε και αιχμές για την ομάδα της.

 

Ο Παύλος Γαλακτερός από την πλευρά του, ως ο παίκτης με την ατομική ασυλία, έπρεπε να υποδείξει και τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Εξήγησε ότι είναι μεταξύ Κώστα Παπαδόπουλου και Ελένης Χαμπέρη, επιλέγοντας την ξανθιά συμπαίκτρια του με αγωνιστικά κριτήρια.

 

Ποιον αρχηγό πρέπει να εξυπηρετήσω για να παραμείνω στο Survivor;

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη μίλησε για την υποψηφιότητά της λέγοντας: «Καταλαβαίνω ότι αυτή τη φορά έχω ψηφιστεί από την ομάδα για αγωνιστικούς λόγους, το οποίο εγώ δεν λέω ότι δεν ισχύει. Οντως το τελευταίο καιρό αγωνιστικά δεν είμαι τόσο καλή και δεν το βρίσκω τόσο καλά με το στόχο. Θεωρώ, νίκες ήττες, είναι δεδομένο ότι θα ψηφιστώ. Ψηφίστηκα άλλες τρεις φορές. Απλά τώρα βολεύει γιατί δεν είμαι καλά αγωνιστικά, σε αυτό παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες είναι και το κομμάτι το ψυχολογικό, έχω αρκετές φορές αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες μου.

Και να ρωτήσω και εγώ την κόκκινη ομάδα, σας παρακαλώ αν με κρατήσουν και μείνω μία ακόμη εβδομάδα στο παιχνίδι, τι πρέπει να κάνω; Ποιον θα πρέπει να εξυπηρετήσω, πιο συμφέρον ή ποιον αρχηγό για να παραμείνω στο παιχνίδι;». Η κόκκινη ομάδα διαβεβαίωσε τη Μαριάνθη ότι ψηφίστηκε για αγωνιστικούς λόγους, ενώ η κουβέντα πήγε στην Ελένη που ο Τριαντάφυλλος είπε ότι λάθος την ψήφισε ο Γαλακτερός, αφού ο Κώστας είναι πιο αδύναμος παίκτης από την Ελένη Χαμπέρη στον στίβο μάχης του «Survivor 4»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»