Τα σχόλια του πατέρα και της αδερφής του Σάκη για την κόντρα με τον Μπάρτζη

 

Δεν έχει τελειωμό ο σχολιασμός με πρωταγωνιστές το τρίγωνο εντός και εκτός #SurvivorGR! O Γιώργος Λιβάνης έκανε unfollow τον Σάκη Κατσούλη, τον πρώην της Μαριαλένας Ρουμελιώτη!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή, «Ευτυχείτε» και έδωσε όλο το ρεπορτάζ!  

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γνωστός τραγουδιστής που έχει σχέση με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες και στο παιχνίδι αργότερα προστέθηκε και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης τόνισε χθες, 29 Μάρτη ότι τη στηρίζει!

Ο Γιώργος Λιβάνης είχε πει: «Δεν υπήρχε πρόταση να είμαι στο Survivor και δεν θα το έκανα»! Και υπογράμμισε: «Στηρίζω τη Μαριαλένα». Ενώ όταν προσπάθησε ο ρεπόρτερ να τον «στριμώξει» για όλα όσα ακούγονται και γράφονται για τη σχέση του με την Μαριαλένα, εκείνος απέφυγε να απαντήσει ευγενικά και έφυγε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Σήμερα, 30 Μάρτη, η εκπομπή, «Ευτυχείτε», ανέφερε ότι ο Σάκης Κατσούλης που ξέρει τον Γιώργο Λιβάνη μιας και ο τραγουδιστής έχει ψωνίσει στο μαγαζί του, τον ακολουθεί στο Instagram, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον Γιώργο Λιβάνη που φαίνεται ότι πια δεν τον ακολουθεί.

Η δε Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε μία άλλη εκδοχή ότι ίσως ο Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος είναι ένας γνωστός τραγουδιστής, να μην ακολουθούσε καθόλου τον Σάκη Κατσούλη και μόνο ο Σάκης να τον ακολουθήσε λόγω του μαγαζιού του!

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης (30-03) αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παίκτρια.

Ο παρουσιαστής ήθελε να αποφύγει ότι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο, την αποκάλυψη όμως έκανε η Φαίη Σκορδά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι κακό να πεις ότι μίλησες μαζί του στο τηλέφωνο», είπε με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει:

«Εγώ καταλαβαίνω τη λογική ενός ανθρώπου που δεν θέλει να εκτεθεί για το αν σχέση πραγματικά με την Μαριαλένα ή όχι. Προσπαθεί να κάνει τα βήματα του στο τραγούδι και είναι θεμιτό να θέλει να εκμεταλλευτεί και τη δημοσιότητα. Όμως σαν άντρας ούτε μπορεί να την «αδειάσει» και να πει δεν έχει σχέση, ούτε όμως ότι έχει.

Το παιδί αυτό κάθε μέρα βλέπει να υπάρχει μια σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, έχεις τις επιφυλάξεις του. Τώρα δεν μπορεί να εκτεθεί», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

 

Η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη βλέπει φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης και σχολιάσει τα όσα γίνονται… ακόμα και την κόντρα με τον Νίκο Μπάρτζη!

Ο Σάκης Κατσούλης είναι από τους παίκτες που μπορεί να μπήκαν λίγο αργότερα στο παιχνίδι, όμως μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όχι μόνο για την αγωνιστικότητά του αλλά και τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού ήταν πρώην ζευγάρι.

Η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη τον στηρίζει και σχολιάζει τα πάντα σχετικά με το ριάλιτι!

«Α ρε Μπάρτζη. Πολύ μπιφτέκα. Στην ψηφοφορία για τους λόγους σου δίνεις Ελευθερία. Και σε 2 λεπτά Χριστίνα. Κρίμα αγόρι είσαι για πολύ…», έγραψε ο Στέλιος Κατσούλης στο Facebook σχετικά με την κόντρα του γιου του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Και η Ασημίνα Κατσούλη, έγραψε σε σελίδα στο facebook: «Επειδή δεν θέλω να γίνω αισχρή και να ξεκινήσω να βρίζω θα απευθυνθώ καθαρά στο ανθρωπάκι που έχει μπει στην ομάδα αυτή για να κρυφοκοιτάει και να κράζει αλλού, αν έχεις το θάρρος και το θράσος βγες και πες ανοιχτά την γνώμη σου ή καλύτερα φύγε από την ομάδα πριν σε βρω… και μιλάω πολύ ήρεμα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»
Κλέλια Ρένεση για Κωνσταντίνο Πολυχρονοπούλο: «Δεν τον ρώτησα ποτέ και δεν με ένοιαξε αν έπαιξε φρουτάκια»
Κατερίνα Στανίση: «Όταν μίλησα για την κακοποίησή μου δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα»
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»