«Εκτός από τα ρολόγια μας έσπασες και τα @ρχ785@» «Ώρα να επιστρέψεις σπίτι σου»

 

Ο Τριαντάφυλλος λυγίζει και ο Παππάς του συμπαραστέκεται «Ύπουλε, κακιασμένε…» Ο Ντάφυ κατάφερε να… μονοπωλήσει στο #Twitter, με τους χρήστες να εξαπολύουν μία τρομερή επίθεση εναντίον του για το #SurvivorGR  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας μετά την ένωση των Κόκκινων και των Μπλε στην ίδια καλύβα, πέρασε στην ιστορία. Οι δεύτεροι ήταν αυτοί που αναδείχθηκαν νικητές, με αποτέλεσμα να βάζουν σε δύσκολη θέση τους πρώτους. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως πρέπει να βγουν οι υποψήφιοι για την αποχώρηση από το παιχνίδι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ένα από τα πρόσωπα της ημέρας ήταν ο Τριαντάφυλλος. Ο Έλληνας τραγουδιστής υποδέχθηκε παλιούς γνωστούς στην καλύβα του στους Κόκκινους, βρήκε συμμάχους την πεντάδα των Μπλε, ενώ αργότερα αποφάσισε να πάρει μέρος στο αγώνισμα ασυλίας, παρά την γνωμάτευση του γιατρού για ξεκούραση μερικών ημερών ακόμα.

Ωστόσο, μπήκε κανονικά στη… μάχη, όμως δεν μπόρεσε να φέρει κανένα πόντο στην ομάδα του, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε τρεις φορές. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η παρουσία του στο αγώνισμα, από την στιγμή που δεν μπόρεσε να κερδίσει την ατομική ασυλία, ήταν αυτή που έδωσε ένα ακόμα έναυσμα στην ομάδα του για να τον ψηφίσει.

Όταν έφτασε η ώρα του συμβουλίου του Survivor, την παράσταση έκλεψαν οι τρομεροί καυγάδες στην Μπλε ομάδα. Οι Τζέιμς και Νίκος βρίσκονται απέναντι στην πεντάδα και κυρίως στους Αλέξη και Σάκη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της… συζήτησης, ακούστηκε και το όνομα του Τριαντάφυλλου, αναφορικά με μία σκηνή σε προηγούμενο αγώνα μαζί με τον Αλέξη.

 

Τελικά, το συμβούλιο του νησιού συνεχίστηκε με την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψηφίου προς αποχώρηση από τους Κόκκινους. Εκεί, για μία ακόμα φορά, το όνομα που μονοπώλησε ήταν αυτό του Τριαντάφυλλου. Ο Έλληνας τραγουδιστής πήρε όλες τις αρνητικές ψήφους, με εξαίρεση αυτή της Μαριάνθης και είναι ο πρώτος που θα τεθεί στη διάθεση του κοινού.

Ωστόσο, τα όσα έγιναν στο συμβούλιο, αλλά και η απόφαση του Ροδίτη αοιδού να ψηφίσει τον Ηλία, που τον ειρωνευόταν σε κάθε ευκαιρία, προκάλεσε μία έντονη αντίδραση από τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν το επεισόδιο της Δευτέρας (29/03). Πολλοί ήταν αυτοί που εξαπέλυσαν ευθεία… επίθεση προς τον Τριαντάφυλλο, αλλά και εναντίον των Σάκη και Αλέξη, που θεωρούνται στην ίδια… κλίκα.

 
 

Ο Τριαντάφυλλος δεν αντέχει και λυγίζει απόψε, 30 Μαρτίου και ο μόνος παίκτης που του συμπαραστέκεται είναι ο Αλέξης Παππάς!

Τι θα συμβεί στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης;

Στο νέο επεισόδιο, ο Τριαντάφυλλος αρχικά ξεσπά on camera και τα χώνει στον Ηλία Μπόγδανο! Ο Τριαντάφυλλος δηλώνει: «Ξέρω ότι δεν θέλουν να με βλέπουν… Βρε ύπουλε άνθρωπε, κακιασμένε και ζηλιάρη, γιατί μόνο αυτό μπορώ να πω για εσένα ρε μεγάλε»

Ενώ στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος είναι με τον Αλέξη στην παραλία και ο τραγουδιστής κλαίει λέγοντας στον ηθοποιό: «όλοι εναντίον μου είναι» και ο Αλέξης Παππάς του απαντά «άσε δεν καταλαβαίνουν»!

 

Στη συνέχεια ακολουθεί ένας απαιτητικός στίβος μάχης με μία παίκτρια από την κόκινη ομάδα να τραυματίζεται!

 

Σε πολλά «τιτιβίσματα» φανερώθηκε η τάση του κόσμου να σταματήσει να στηρίζει τον Έλληνα τραγουδιστή, όπως έκανε στις προηγούμενες ψηφοφορίες που έχουν γίνει στο Survivor και οι   περισσότεροι… έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Ροδίτη καλλιτέχνη.   

  

 

 

 

  

  

 

    

   

 

 

 

     

  

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

      

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων