Ανατροπή με τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση στο #MasterChefGR

 

Oι νικητές του Mystery Box, του Τεστ Δημιουργικότητας και της Κάρτας Ασυλίας στο #MasterChefGR  - Μπηχτές και πισώπλατα μαχαιρώματα ανάμεσα σε Ιωάννη και Διονύση! Πως καλούσε στον Κοντιζά η μαμά του στα ιαπωνικά να πάει για φαί; 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Με μια θεματική εβδομάδα συνεχίζουν τη μαγειρική τους διαδρομή οι 12 υποψήφιοι του διαγωνισμού MasterChef 5

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το Mystery Box, τους έδωσε τη δυνατότητα να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν τη μαγειρική τους φαντασία στην Ασιατική κουζίνα, δίχως άγχος.

 

Η 12αδα είναι πλέον γεγονός αφού έχουν μείνει οι μισοί!

Αυτό το «μισοί» έκανε τον Σωτήρη Κοντιζά να σχολιάσει το πόσο έχουν παχύνει οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι! «Έχει μείνει σε αριθμό οι μισοί ε; Στα κιλά το πάω γιατί εκεί στο σπίτι καλοτρώτε», τους είπε.

 

Μπορεί να αποχώρησε η Μαρίνα Ντεμολλάι από το MasterChef αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι εντάσεις θα κοπάσουν.

Αυτήν την φορά τα σχόλια πήραν σειρά από τον Διονύση Σαρακίνη που σημείωσε στις κάμερες τι είναι για αυτόν οι φιλίες μέσα στο σπίτι: «Φίλους δεν κάνεις μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα με τα παιδιά ζούμε καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο. Θα πω ότι είμαστε καλοί γνωστοί. ίσως όταν βγούμε από το παιχνίδι να γίνουμε και φίλοι αλλά εδώ μέσα είναι πολύ περίεργα τα πράγματα. Κολλητοί είναι αυτή η τριάδα στην γαλαρία που κάνει τον θόρυβο, να ακουστεί το μπαμ.»

Ο Γιάννης Αυλωνίτης ακούγοντας τα όσα έλεγε αντέδρασε: «Όταν μαγειρεύουμε κάνουμε τον θόρυβο, όταν δεν χρειάζεται δεν κάνουμε… Είμαι σε μια φάση του διαγωνισμού που δεν μπορώ να ακούω πολλά λόγια. Γενικά ο Διονύσης είναι πολύ πολυλογάς. Είμαστε ένα team πίσω στην γαλαρία αλλά πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.»

 

Πως καλούσε στον Κοντιζά η μαμά του στα ιαπωνικά να πάει για φαί;  Σε όποια γλώσσα κι αν το ακούσεις, το καταλαβαίνεις

 

Η Μαρία ήταν εκείνη που κατάφερε να φέρει εις πέρας τις απαιτήσεις αυτής της περίτεχνης κουζίνας και κέρδισε ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, αφού πέρασε απευθείας στην εντεκάδα καθώς επέλεξε να μην μαγειρέψει.

 

Νικήτρια του Mystery Box στο MasterChef αναδείχθηκε η Μαρία Λαζαρίδου και στα χέρια της είχε ορισμένα πλεονεκτήματα.

Αρχικά καθόρισε τα βασικά υλικά που θα χρησιμοποιήσει ο κάθε μάγειρας στην ομαδική δοκιμασία. Δεύτερον θα μπορούσε να επιλέξει αν θα μαγειρέψει ή όχι, περνώντας αυτόματα στους 11 σε περίπτωση άρνησής της αλλά χάνοντας τα πλεονεκτήματα και την διεκδίκηση της κάρτας ασυλίας. Η ίδια επέλεξε να μην μαγειρέψει με τον Παναγιώτη Τζαμαλή να αναφέρει ότι φοβάται και πάει στον εξώστη. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η Μαρία του έδωσε να μαγειρέψει υλικά, τα οποία δεν χρησιμοποιεί πολύ ενώ ο ίδιος παλιότερα την είχε υπερασπιστεί.

Ο Νίκος Σκορδάκης δεν άντεξε κι είπε: «Πώς τον πετσόκοψες έτσι; Αν πάω τον χρόνο πίσω, την είχε υπερασπιστεί επειδή την ψηφίσαμε σε δοκιμασία αποχώρησης. Άρπαξέ την Τζαμαλή για να δεις άλλη φορά ποιους υπερασπίζεσαι.»

 
 

Με το πιο δύσκολο, ως τώρα, ζητούμενο σε Τεστ Δημιουργικότητας, οι φιλόδοξοι μάγειρες κλήθηκαν να κάνουν το πιο νόστιμο fusion πιάτο συνδυάζοντας Ασιατικά προϊόντα και προϊόντα που μυρίζουν Ελλάδα.

Τα πιάτα, που φτιάχτηκαν μπροστά στους τρεις chef κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, δεν τους ικανοποίησαν, με τον Τζιοβάνι να κερδίζει με το απίθανο πιάτο του την κάρτα ασυλίας.

 

Ωστόσο στο τεστ δημιουργικότητας υπήρξαν και λάθη και πιάτα που δεν εντυπωσίασαν τόσο οπτικά όσο και γευστικά. Οι τέσσερις χειρότερες προσπάθειες ανήκουν σε τέσσερις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Ανούς Χεριμιάν, ο Πάυλος Χάππιλος, η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κι η Λία Μακροστεργίου.    

Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα, αφού ο Τζιοβάνι μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

 
 
Τεχνική, ταχύτητα και προσήλωση στη λεπτομέρεια απαιτεί η δοκιμασία αποχώρησης. Θα καταφέρουν οι τέσσερεις υποψήφιοι να αντιγράψουν πιστά μία… πιατέλα σούσι; Στο τέλος του επεισοδίου, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στους 10 καλύτερους του φετινού #MasterChefGR.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου